maandag 7 november 2016

Bezoekuren palliatieve ieper

Een team verpleegkundigen en vrijwilligers, onder leiding van Dr. De Mont en hoofdverpleegkundige K. Sercu, is speciaal opgeleid in de palliatieve zorgverlening. Infobrochure Palliatieve Eenheid 90. Het doel van deze zorgeenheid is ervoor te zorgen dat de patiënt zich zo goed mogelijk voelt zowel op lichamelijk, geestelijk, relationeel als spiritueel vlak zodat hij of zij zinvol afscheid kan nemen van het leven. WELKOM BIJ HUIZE SINT-JOZEF Zorgen voor…met hart en ziel.


Bezoekuren palliatieve ieper

De gevangenis van Ieper is een kleine gevangenis. In de jaren kwam er een vleugel bij en eind jaren werd de gevangenis grondig gerenoveerd. Gelieve een lijst aan te maken. Je hoeft dus niet via het ziekenhuis binnen te komen.


Bovendien kan je op elk moment van de dag, uur op 2 langskomen. Ook huisdieren zijn welkom op de palliatieve eenheid. De palliatieve eenheid heeft een eigen ingang.


Bezoekuren palliatieve ieper

Meer informatieve over palliatieve zorg. Postkantoor De Post bpost Esplanade. Categorie: Ziekenhuis - Ziekenhuis Ieper. Omschrijving: De openingsuren van Ziekenhuis Jan Yperman O. Palliatieve zorg is alles wat nog dient gedaan te worden als men denkt dat er niets meer gedaan kan worden.


Cicely Saunders) Wat is de Palliatieve Zorg eenheid? De afdeling voor opname en behandeling van mensen met psychische problematiek, zoals stemmingsstoornissen, psychotische stoornissen, angststoornissen, ontwikkelingsstoornissen. Hier staat een alfabetisch overzicht van alle artsen en zorgdisciplines in ons ziekenhuis.


Bezoekuren palliatieve ieper

De vraag naar palliatieve zorg kan gesteld worden door de zieke, de familie en allen die bij de zorg betrokken zijn. Algemene bezoekuren elke dag van 14. Intensieve zorgen elke dag van tot 15. Materniteit elke dag van tot 15. Neonatologie elke dag van tot uur en van 18.


Bekijk onze vacatures bij werkenwerknemervacatures. BENIEUWD NAAR ONZE WERKING. In het kader van onze opendeur werd een film gemaakt rond onze werking en het samen gaan voor wat echt telt , m. Bella Vita Medical Center. Ieper Voor vragen over de werking van de gevangenis, de bezoekuren , contact met advocaten , etc. Uitzonderingen op de algemene bezoekuren.


Op de dag van opname en ingreep kunnen patiënten voor wie de algemene bezoekuren gelden, doorlopend worden bijgestaan door hun partner. Familieleden die ondersteuning willen bieden in de verzorging zijn steeds welkom na afspraken met de verpleegkundigen van de afdeling. In de zorg voor een palliatieve patiënt kan je al eens met een ernstige complicatie geconfronteerd worden.


Bezoekers zijn steeds welkom tijdens de bezoekuren. Op sommige afdelingen zijn de bezoekuren of het aantal toegelaten personen beperkt. Op deze manier kunnen wij onze patiënten met de best mogelijke zorgen omringen.


U kunt steeds bijkomende uitleg verkrijgen bij onze verpleegkundigen. Komt u iemand bezoeken? Een opname in een WZC betekent voor heel veel bejaarden een grote en moeilijke stap. De bewoner verlaat zijn vertrouwd milieu om terecht te komen in een nieuwe, onbekende omgeving met nieuwe gezichten en andere gewoontes. Om onze patiënten maximale rust te bieden, dringen wij erop aan de bezoekuren te respecteren.


Onze verpleegkundigen zijn dan ook verplicht u te wijzen op het einde van de bezoektijd. Campus Henri Serruys Normale bezoekuren : elke dag tussen 11. Naast de algemene uren, hanteren onze verschillende campussen bijkomende dienstspecifieke bezoekuren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts