woensdag 16 november 2016

Originele activiteiten vlaamse ardennen

Vind originele activiteiten. Zoek Nu Sneller, Beter en Slimmer bij Vinden. Op zoek naar een leuk uitstapje of een leuke route? Bekijk het aanbod in Toerisme Vlaamse Ardennen.


Een originele verkenning van Vlaanderens mooiste landschap. De deelnemers worden in teams van personen ingedeeld. Gewapend met roadbook ontdekken ze de mooie Vlaamse Ardennen , waarbij ze gedeeltelijk het parcours van de Ronde volgen.


Wil je een volledig op fun gerichte teambuilding met incentive activiteiten of liever ook inhoudelijke diepgang? Bij EnjoyToday heb je keuze uit diverse activiteiten en originele teambuilders in Oudenaarde en omstreken. We werken met plezier een aanbod uit op maat van je interesses.


Vraag gerust meer info of een vrijblijvende offerte aan. Dan is The Outsider Vlaamse Ardennen de ideale bestemming. Hoogteparcours, blotevoetenpa wakeboarden op de kabelbaan. De wandelingen op deze website. Deze website stelt originele wandelingen voor die door mooie stukjes natuur lopen waar het relatief rustig is.


Bij elk van de wandelingen werd de grootste aandacht besteed aan het zoeken naar onverharde paden in stille gebieden en aan het algemeen esthetisch en landschappelijk karakter van de tocht. We gebruiken cookies om deze website sneller en persoonlijker te maken. Door gebruik te maken van deze site, of door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies.


Originele activiteiten vlaamse ardennen

De huidige brouwers, Ludo en Carlo, zijn al de viertiende generatie. Ontdek het verhaal, het brouwproces en de passie voor bier tijdens een gegidste rondleiding. Deze eindigt in schoonheid met een degustatie en geschenkset. Wat te doen in Belgische Ardennen , België.


Bij The Outsider kan je tal van buitenactiviteiten en teambuilding activiteiten beleven. Kom waterskiën of wakeboarden op de kabelbaan of test ons hindernissenparcours en hoogteparcours in Oudenaarde, het hartje van de Vlaamse Ardennen. Het MOU brengt de geschiedenis van Oudenaarde en de Vlaamse Ardennen tot leven. Via interactieve media en bijzondere historische stukken reis je door de tijvan de middeleeuwen tot vandaag. Bewonder er de originele Oudenaardse wandtapijten en één van de grootste zilvercollecties van Vlaanderen.


Zoek een fietsroute in de buurt of plan je eigen route. Op WegmetdeBaas staan er vele activiteiten voor een geslaagde teambuilding in Ardennen. De Ardennen is de ideale plaats om een avontuur te beleven met uw team of collega’s!


De Vlaamse Ardennen zijn een heuvelachtige streek in het zuiden van de Belgische provincie Oost-Vlaanderen variërend in hoogte tussen en 1meter. De streek is niet duidelijk omlijn maar meestal bedoelt men hiermee het arrondissement Oudenaarde en de steden Zottegem en Geraardsbergen. Het doet me veel plezier dat u onze vriendenkring ook via de digitale weg ontdekt. Op wandel met vrienden in de Vlaamse Ardennen ? Onderstaande activiteiten kunnen geboekt worden voor groepen van tot personen. Nieuwe projecten komen eraan!


Eens wat anders doen in Belgisch Luxemburg in de Ardennen België? Al ruim jaar organiseren wij compleet verzorgde arrangementen rondom onze historische en uiterst sfeervol kasteel. Teambuilding in de Ardennen organiseren?


Nu sinds kort kunnen onze outdoor activiteiten , de catering en het overnachten tijdens uw teambuilding event allemaal plaats vinden in onze Middeleeuwse Citadel, dus alles op één locatie! Staat er een leuk lentefeest of communiefeest gepland volgend jaar, heb je zin om jouw verjaardag uitgebreid te vieren met al je vrienden of ben je op zoek naar originele activiteiten voor het vrijgezellenfeest van jouw vrien vriendin of familielid? Dan ben jij bij The Outsider Vlaamse Ardennen ongetwijfeld aan het juiste adres! Verken de Vlaamse Ardennen per huifkar, 2CV, tandemfiets, vespa,.


Originele activiteiten vlaamse ardennen

Johan Museeuw of Roger de Vlaeminck. Lees beoordelingen van echte reizigers zoals jij en bekijk professionele foto's van de beste wandelroutes in Belgische Ardennen op TripAdvisor. De beste wandelroutes in Belgische Ardennen , België. Originele Ontdekkingstochten door de Ardennen - met korting met Ardennes-Etape – Toeristische activiteiten in de Ardennen - Zin om te Ardennen te verkennen?


Hulp nodig bij wat te doen? Je kan je 2pk-beleving uitbreiden met een route naar keuze afhankelijk van de beschikbare tijd. Laat je leiden langs één van onze uitgewerkte routes ! Ontdek de mooiste plekjes van de Vlaamse Ardennen en omstreken.


Naast de huurprijs betaal je dan per roadbook de vermelde prijs.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts