dinsdag 27 september 2016

Als je op facebook zit ben je dan online op messenger

Een groen bolletje betekent dat je online ben op FB, en ook de chatfunctie hebt aanstaan. Staat er geen groen bolletje, maar wel min, dan ben je ook online , maar dan staat de chatfunctie uit. Er is geen verschil tussen Messenger en FB zelf.


Dit betekent dat je online bent en geeft jouw contactpersonen het idee dat je beschikbaar bent om te chatten. Wil je Messenger echter ongestoord kunnen gebruiken, dus zonder dat anderen steeds zien dat je online bent, dan kan je je status op inactief (offline) zetten. Probeerde je uit te vlooien hoe dat moet en ben je zo bij dit artikeltje terecht gekomen? Verdeel je je focus over te veel verschillende dingen, dan rem je meestal je eigen groei af.


En focus je op precies de goede dingen, dan kan het ook een hele uitdaging zijn om op koers te blijven. Op september schrikt Lark. Sophie Vuylsteke uit Otegem, door een luchtballon die boven de Tiegemstraat vaart. De grote Berner sennenhond zet het op een lopen en is sindsdien spoorloos.


De familie ondernam heel wat acties, deelde affiches uit en zette een grootse zoekactie online op poten. Als je iemand een bericht stuurt op WhatsApp (en dus online bent) dan is de kans groot dat binnen een niet al te lange tijd die persoon ook online komt om je bericht te lezen of om jou een bericht terug te sturen. Leg de data van twee personen naast elkaar en je kunt zien of er een patroon ontstaat. Nadat je Messenger hebt geïnstalleer zijn al je chatberichten en contacten beschikbaar in de app. Vinkje’ ontvangt als het bericht naar de server toe gestuurd wordt en vervolgens nog een ‘Vinkje’ als het bericht binnen is bij haar.


Het kan een fout van de server zijn of onbewust zijn dat ze perongeluk online gegaan is. Ik weet wel hoe ik de chatfunctie aan of af kan zetten, maar zou gewoon onzichtbaar willen zijn voor iedereen, zelf als ik online ben ? Maar wie mag dat allemaal zien? Bij instellingen ga je dan naar beveiliging en op die pagina zie je het kopje ‘waar je bent aangemeld’ staan. Hieronder zie je op welke apparaten en browsers je allemaal ingelogd staat en kun je deze eventueel ook verwijderen als je overal uit wil loggen.


Ik ben fulltime beautyblogger en r. Maak contact met vrienden, familie en andere mensen die je kent. Wat je daarvan kunt afleiden is dat de persoon sowieso wakker is op het moment van inloggen en uitloggen. Zie je een dergelijke bericht op de tijdlijn voorbij komen, laat hem of haar dat dan weten.


Om je account te beveiligen. Zoek je contact tussen de online aanwezigen of klik om een Nieuw bericht aan te maken. In je nieuwe bericht kun je dan de desbetreffende persoon zoeken en de chat openen.


Als je op facebook zit ben je dan online op messenger

Denk aan je naam, foto’s en omschrijving. Ik verwacht dat deze persoon dag heeft gedaan! Het klinkt allemaal een beetje spannender dan het in werkelijkheid is.


Door rechts onderin te klikken op het kleine tandwieltje komen de opties tevoorschijn. Klik hier in het menu dan op. Als je scherm vergrendeld is, komen alle berichten gewoon onder elkaar te staan en kun je zo even het gesprek lezen. Als je van boven naar beneden veegt op je scherm, krijg je het notificatiescherm te zien.


Nu ik dat heb uit gevinkt en weer op het account kijk van mijn vriend zie ik mij alsnog online staan? Als je de persoon in kwestie ook niet op deze manier kan terugvinden, dan mag je ervan uitgaan dat het account van die persoon gewoon verwijderd of gedeactiveerd werd. Niets om je zorgen over te maken dus #128578; En ben je blijkbaar wel geblokkeer dan is dat evenmin iets om je zorgen over te maken. Je bent van Tiegem als. Dan is het iets minder aktueel, maar dan heb je de dag op zijn minst wel écht beleefd.


Dan kun je alsnog je foto’s delen. Dan zullen mensen zich eerst afvragen wat er met je gebeurd is als je minder online komt. Misschien ben je nu iemand die alles liked. Hoe blijf je in contact met met familie en vrienden?


Je hebt twee manieren om je code te downloaden. Het werkt op bijna elk apparaat. Altijd de laatste versie. Je hoeft zelf niets te updaten. En je wordt geblokkeerd.


TIP: Houd als stelregel aan dat je minimaal minuten wacht als je dezelfde inhoud op meerdere plekken plaatst. Het zal gaan over het beeld dat je hebt over je moeder, vader, partner en jezelf. Om deel te nemen moet je minstens twee jaar samenwonen met een partner. Dus als je voor vrijheid bent, ben je ook voor het bestaan van dingen waar je niets mee hebt of waar jezelf tegen bent.


Let wel in het bovenste vakje geheten “aanmeldingswaarschuwingen” kun je een melding activeren, zodat je weet wanneer iemand van elders jouw account tracht binnen te dringen. Mannen reageren als bloedhonden op concurrentie. Zelfs de meest lieve jongens veranderen in aspirant casanova’s als ze denken dat er kapers op de kust zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts