dinsdag 6 september 2016

Alleenstaande reizen 60+ kerst

Alleenstaande reizen 60+ kerst

Singlereizen voor 60Plus singles. Dat betekent dat wij ook voor u de mooiste vakanties op een rijtje hebben gezet. En van reizen worden we happy.


Alleenstaande reizen 60+ kerst

Dus singles, ga vooral eens met andere alleenstaanden reizen. En vier samen op een ongedwongen manier vakantie, op vakantiebestemmingen waar ook ter wereld. Of u nu kiest voor een stedentrip, actieve singlereis of een rondreis, uw singlevakantie maakt u altijd tegen een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Skiën of snowboarden op een wintersportvakantie, de kerstsfeer opsnuiven in Antwerpen of een zonvakantie in Gambia.


Alleenstaande , single en alleengaande reizen senioren. Er worden vele benamingen gegeven aan alleenstaande reizen , iedere aanbieder noemt het weer anders. De moderne benaming is singlereizen. Al deze verschillende benamingen zijn ontstaan doordat aanbieders niet het idee willen wekken dat het gaat om een datingreis. Onder het motto Meeting Friends biedt Crusj reizen , speciaal voor hoger opgeleide singles.


De singlereizen zijn ingedeeld naar leeftijd en thema. Leeftijdsgroepen vanaf jaar en steeds jaar oplopend (uniek!!). Heb je zin in een relaxte singlevakantie? Dan ben je bij Crusj aan het juiste adres!


Onze singlereizen kenmerken zich door de gemoedelijke sfeer, de leuke activiteiten, professionele reisleiding die altijd voor je klaarstaat en het ontmoeten van andere leuke mensen. De leukste plus alleenstaande reizen. Dit zijn groepsreizen voor single 5 en plussers. Denk aan een wandelweekend of wandelvakantie, stedentrip, kerstmarkt, zeilvakantie of wintersport vakantie. De groep 5 en plussers groeit snel.


Kras Reizen , alleenstaande reizen alle leeftijden Kras Reizen heeft een groot aanbod alleenstaande reizen voor nagenoeg alle leeftijden. Kerstmis is bij uitstek een periode om er gezellig op uit te gaan en vele andere alleenstaanden denken er net zo over. Welke vakantie kies jij? Weg met de Kerst Boek een singlereis of groepsreis tijdens de kerstdagen naar één van deze prachtige bestemmingen. Geen drukte bij de supermarkten, geen verplichten, even lekker weg met de Kerst.


Beleef een nieuw avontuur met gelijkgestemde reisgenoten. En vergeet vooral je zonnebrand niet. Op reis met andere alleenstaande en alleengaande reizigers van allerlei verschillende leeftijden. Wij bieden single reizen voor zowel jongvolwassenen als alleenstaande en alleengaande 50-plussers, alleenstaande en alleengaande -plussers en alleenstaande en alleengaande 70-plussers naar meer dan verschillende bestemmingen over de hele wereld! Als er een limiet is aan de leeftijd van de deelnemende reizigers dan staat dit erbij, zo niet dan is in principe iedere aangeboden singlereis geschikt voor alleenstaanden van jaar of ouder.


Uiteraard is het verstandig om te kijken wat de intensiteit is van een vakantie. Voor met name 5 en plussers worden er door Effeweg. Deze alleenstaande reizen voor plussers worden zéér gewaardeerd en zijn goed betaalbaar. Leuke reizen organiseren naar steeds weer nieuwe bestemmingen, zodat we één of meerdere keren per jaar een paar dagen gezellig samen zijn. En daar beleven we zelf ook heel veel plezier aan.


Dan is een fijne, gezellige vakantie met andere alleenstaanden een aanrader! Alle reizen zijn tot in de puntjes georganiseerd en je reist samen met gelijkgestemde singles van jouw leeftijd. Daarnaast bieden zij mooie en interessante Bijbelse Reizen naar Israël, Jordanië, Turkije en Griekenland. Goed Idee Reizen voor singlereizen in eigen sfeer. De reizen vinden plaats in kleine groepen, met voldoende ruimte voor eigen initiatief, en worden begeleid door een ervaren Nederlandstalige gastvrouw of -heer, die uur per dag voor de groep beschikbaar is en die ervoor zorgt dat alle communicatie en activiteiten ter plaatse vlot verlopen.


Populair is ons oud en nieuw feest met diner, knalfeest, overnachting en ontbijt. En uiteraard onze bekende single wintersport vakanties. In de steden krijgt u mogelijkheden tot het volgen van excursies en boottochten.


Er wordt gelinkt naar websites van touroperators die totaal veilig zijn om te bezoeken maar waar ook veilig een senioren of ouderen reis kan worden geboekt. Al vele jaren een groot succes! KRAS- reizen vaak snel vol. In de bekende wintersport gebieden in Oostenrijk, Zwitserlan Italië, Frankrijk en Kroatië ligt veel sneeuw en de vooruitzichten zijn goed. Je kunt deelnemen aan een alleenstaande wintersport reis met singles van je eigen leeftijd.


Vanaf het midden van november beginnen de kerstmarkten in heel Europa, waardoor u een perfecte kerst vakantie kunt maken. Tijdens de koude Belgische winter reizen we naar de zonnige Emiraten. Met Dubai als uitvalsbasis maken we tijdens onze 6-daagse reis ook kennis met de cultuur en architectuur van Abu Dhabi en Sharjah.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts