woensdag 2 oktober 2019

Vragen vrijgezellenfeest bruid

Om dit spel te spelen moet je vooraf afspreken met de bruidegom. Laat hem enkele vragen beantwoorden en videotape zijn antwoorden. Op het vrijgezellenfeest laat je de bruid dan dezelfde vragen beantwoorden.


Vragen vrijgezellenfeest bruid

Als ze hetzelfde antwoord geeft als haar toekomstige echtgenoot, krijgt ze een snoepje. Op de quiz tijdens het vrijgezellenfeest wordt aan de bruid gevraagd om op dezelfde vragen antwoord te geven. Als ze een ander antwoord geeft dan haar verloofde, moet ze een slok nemen van een drankje of een andere zelfverzonnen opdracht uitvoeren (dat is aan jullie om te beslissen). Een paar weken voor het vrijgezellenfeest moet de bruidegom een aantal vragen beantwoorden, zoals hierboven al verschillende voorbeelden staan.


Opdrachten vrijgezellenfeest voor vrouwen. Je bent pas een échte bruid wanneer je een geweldig vrijgezellenfeest hebt ervaren. Om de sfeer écht goed te maken en de bruid de leukste dag van haar leven te bezorgen (op de trouwdag na dan), vormen spannende, seksistische, humoristische of rustige opdrachten bij uitstek de uitkomst. Ga hier niet te ver in, want dan is het niet meer leuk.


Zeker ook een topper in ons spellen vrijgezellenfeest overzicht. Laat iedereen een gênante vraag stellen aan de vrijgezel tijdens dit spellen vrijgezellenfeest spel. De ‘ Bruid en Bruidegom quiz’ zal de aanstaande bruid en alle vriendinnen zeker verrassen.


Voorafgaand aan het vrijgezellenfeest wordt aan de bruidegom gevraagd om onderstaande vragen te beantwoorden. Wanneer de bruid op één van de vragen niet wil antwoorden, krijgt ze een ‘dare’. Je kunt de andere meiden ook vragen laten insturen.


Deze vragen kun je zo gek maken als je zelf wilt (van vroegere crushes tot lievelingseten), maar ze moeten over de bruid (en bruidegom) gaan. Daarnaast kun je de bruidegom de vragen ook alvast laten beantwoorden en haar vervolgens vragen wat ze denkt dat hij geantwoord heeft. Stel van te voren een vragenlijst samen met vragen over de bruid die iedereen apart invult. Dit kan je tijdens het vrijgezellenfeest doen of voorafgaand hieraan. Vervolgens stellen jullie de prangende vragen aan de vrijgezel waaruit zal blijken wie van de vriendinnen de meeste vragen goed heeft en dus die dag als beste vriendin van de bruid.


Tijdens een vrijgezellenfeest verzinnen vriendinnen de meest gedurfde, grappige, maar ook romantische opdrachten voor de bride to be. Vraag elkaar het hemd van het lijf! Samen wil je er een plezierig en onvergetelijk dag van maken die de bruid nog lang kan herinneren. Het team van mijnvriendenboekje. Soms komen er tijdens die vragenspelletjes dingen naar boven die nou net niet zo leuk zijn.


Ik weet niet of ze kunnen autorijden, maar je kunt vragen wat het merk was van de auto waar ze rijlessen in hebben geha wat de kleur, merk was van hun eerste auto, of ze een band kunnen verwisselen, verzin eens wat, maar hou het leuk. Bijv: blunders, uitspraken, vragen over AS (favoriete kleur, meest sexy vrouw). Dan mag de bruid de vragen zoals ‘van wie ze haar eerste tongzoen kreeg’ zelf beantwoorden, waaruit vanzelf blijkt welke vriendin haar het beste (of langst) kent.


Bij de antwoorden die ik invulde stonden letters, en aan het einde kwam er een zin uit. Tevens krijgt de bruid vragen over haar vriendinnen, zodat het ook gelijk een soort ‘vriendinnentestje’ wordt. Naast open vragen is het vaak ook leuk om keuzevragen te stellen. Hierbij kan je de meest onmogelijke combinaties maken waar tussen gekozen moet worden. In ruil voor een opdracht zou iemand een antwoord kunnen weigeren.


Vragen vrijgezellenfeest bruid

Hier mag uiteraard geen vraag overgeslagen worden. Wij helpen jou en je vriendinnen een handje en zetten originele vrijgezellenfeest ideeën voor de bruid op een rijtje. Toffe vrijgezellenfeest ideeën voor de bruid ! Belangrijk is dat je rekening houdt met de wensen van de bruid.


De beste vrijgezellenfeest ideeën! Van ultieme ontspanning tot originele workshops: met het vrijgezellenfeest kun je eigenlijk alle mogelijke kanten op. De bruid of bruidegom een onvergetelijke vrijgezellendag bezorgen? Wij van Fundustry hebben allerlei tips, opdrachten en ideeën voor een top vrijgezellendag voor je op een rijtje gezet.


Wat je niet wilt is dat de aanstaande bruid en bruidegom contact met elkaar gaan hebben. Hippe en originele vrijgezellenfeest versiering. Een vrijgezellenfeest is één van de laatste stappen voordat de grote dag echt aanbreekt. Origineel kado voor een vrijgezellenfeest Organiseer je een vrijgezellenfeest en ben je op zoek naar een origineel kado namens alle vrienden of vriendinnen? Vragen als: “Wanneer en bij wie verloor je jouw maagdelijkheid?


Hoe goed is de toekomstige bruidegom in bed en waarom? De juiste spellen kunnen een vrijgezellenfeest voor vrouwen tot een groot succes maken. Deze ietwat schunnige vragen kun je natuurlijk alleen beantwoord krijgen tijdens een vrijgezellenfeest voor vrouwen. Verkleed de aanstaande bruid of bruidegom.


Bij een vrijgezellenfeest moet natuurlijk wel direct duidelijk zijn wie de aanstaande bruid of bruidegom is. Laat de vrijgezel zich verkleden in bijvoorbeeld een konijnenpak of super(wo)man outfit. Omstanders zijn dan ook eerder geneigd om mee te werken aan opdrachten. Speel oud-Hollandse spelletjes zoals zaklopen, spijkerpoepen en koekhappen. Helemaal leuk is het om deze spelletjes door de bruid uit te laten voeren en steeds aan een voorbijganger te vragen om mee te doen.


Zet een speurtocht uit in de buurt waarbij er vragen over de bruid en bruidegom beantwoord moeten worden. Denk bijvoorbeeld aan vriendinnen, haar moeder, (schoon)zussen en nichtjes. Vul de antwoorden in de quiz in vanuit het perspectief van de Bruid.


Iedere toekomstige bruid wil iets anders van haar vrijgezellenfeest : sommigen willen tot de vroege uurtjes gaan dansen, terwijl anderen er liever een dagje op uit trekken. Er is dus geen eenduidige succesformule om ervoor te zorgen dat je vriendin een onvergetelijke avond krijgt. Echt vrijgezel is ze natuurlijk niet, maar het is wel reden voor een flink feest vlak voor de bruiloft plaats gaat vinden. Terwijl de aanstaande bruid of bruidegom nu juist graag deze persoon erbij had gehad.


Door te vragen , weet je zeker dat je de juiste mensen hebt uitgenodigd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts