vrijdag 18 oktober 2019

Serviceflats antwerpen zuid

Vind service flats antwerpen. Zoek Nu Sneller, Beter en Slimmer bij Vinden. Elke inwoner van BelgiĆ« kan vanaf jaar in een serviceflat wonen. Wie zorgbehoevend is, kan zelfs al vroeger een serviceflat aanvragen. Op sommige plaatsen zijn er ook kleinere studio’s.


Serviceflats antwerpen zuid

Alle serviceflats , ook die boven het gelijkvloers, zijn rolstoeltoegankelijk. Ontmoet de architect van Schelde “Ik hou van elimineren, het uitpuren van bepaalde vormen tot de essentie. Schelde straalt ook sereniteit uit door het gebruik van rustige materialen. Ontdek alle serviceflats te huur en te koop in de provincie Antwerpen.


Nieuw Zuid is een duurzame en groene stadsbuurt in Antwerpen. De locatie is uniek: aan de schelde en het trendy Zuid. Welkom in de buurt van de toekomst! Hier kan u nieuwe artiesten ontdekken of gewoon genieten van een ontspannend moment vlakbij in uw buurt! Deze wijk ligt op enkele minuten van het historisch centrum en vlakbij tal van culturele locaties en restaurants langs de Kaaien.


Hier geniet u binnenkort van bijna 20. Wat u nodig hebt, verandert doorheen de tijd. Misschien wilt u compacter gaan wonen, zodat u minder werk heeft in het huis. Alles op dezelfde verdieping, handig. Zorgbedrijf Antwerpen wonen.


Residentie Ravelsberg Zoveel meer dan een assistentiewoning. Beautiful, Inspirational Spaces. Browse our Most Popular Rentals. Reservations in a snap.


Serviceflats antwerpen zuid

Unique Accommodations, Worldwide. Access 000Spaces Worldwide. See What You Could Make. Set up Your Listing for Free! List your Space and Make Money! Onze-Lieve-Vrouw van Antwerpen.


De flats liggen samen met andere woningen en appartementen, een sporthal, een grote speeltuin en een park in de autoluwe woonwijk Groen Zuid. Deze flats zijn verbonden aan dienstencentrum Groen Zuid. Handige diensten (waaronder een cafetaria), aangepaste accommodatie en heel wat activiteiten, net om de hoek.


Serviceflats antwerpen zuid

Gezinnen, actieve senioren, starters,… aan iedereen is gedacht. Groen Zuid biedt woonoplossingen voor elke generatie, steeds met wooncomfort dat niet alleen van hoog niveau, maar tegelijk ook duurzaam en energiezuinig is. In Groen Zuid geniet u van ‘easy living’.


De ondergrondse parkeergarage en een fietsenberging zijn altijd handig dichtbij. Unieke assistentiewoningen met hoteldienst op uitzonderlijke locatie: RESIDENTIE RAVELSBERG te Deurne- Zuid ( Antwerpen ). Vrijblijvende rondleiding op afspraak (ook in het weekend). Bekijk nu het meest uitgebreide aanbod aan Serviceflats en Assistentiewoningen te koop. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.


Het biedt zorgbehoevende senioren kamers aan in een modern en comfortabel kader. De ruime kamers bieden u als bewoner de mogelijkheid om er, naast het standaard aangeboden meubilair (be kast, tafel), ook eigen meubilair mee te brengen en zo het thuisgevoel compleet te maken. In het verlengde van het woonzorgcentrum liggen er.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts