vrijdag 25 oktober 2019

Sociale lening tongeren

Een sociale lening , ook voor u? Door middel van enkele eenvoudige vragen maken we u wegwijs. Sociale leningen in Vlaanderen. Wie een woning koopt, bouwt of verbouwt staat voor een zware en belangrijke investering. Dankzij een woonkrediet kunt u deze kosten spreiden in de tijd. U woont in Tongeren en bent op zoek naar een sociale lening of een sociaal krediet in Tongeren ? Loan Broker is uw partner die u begeleidt om deze lening te verkrijgen.


Wilt u een sociale woning kopen in het Vlaams Gewest of een woning kopen en renoveren? De VMSW biedt u een betaalbaar woonkrediet aan: de Vlaamse Woonlening. De VMSW gebruikt cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Om ervoor in aanmerking te komen, moet u voldoen aan bepaalde voorwaarden. Als het even kan, zelfs voor de volledige duur van de lening.


Zij ondersteunt de maatschappijen op diverse vlakken en verschaft hen informatie m. Je mag een aanvullende lening aangaan bij de bank als dat nodig is. Hou wel rekening met hogere rentevoeten. Kan ik ook lenen om de notariskosten te bekostigen?


Sociale lening tongeren

Notariskosten en registratierechten worden in principe beleenbaar. In de praktijk zal dit maar kunnen als er ruimte is binnen de geschatte waarde. Wat is de duur van de sociale lening ? Hieronder vind u een lijst van sociale leningen. In rood wordt eventueel weergegeven welke leningen in uw situatie uitgesloten zijn, in het blauw worden eventuele opmerkingen weergegeven.


Footer bottom de sociale kaart. Vlaams Woningfonds - Zitdag Tongeren U bent hier. Vooruitzien bouwt en verkoopt sociale woningen en appartementen. In een deel van de sociale bouwprojecten worden er ook sociale kavels voorzien. Zimmo: Alle immo zoekertjes te koop en te huur in België op site.


Sociale lening tongeren

Heb je plannen om een woning te kopen, of is je eigen woning aan een opknapbeurt toe? Met een hypothecair krediet met onroerende bestemming kun je een deel van het geld dat je hiervoor nodig hebt lenen. Je kunt bij KBC enkel terecht voor je hypothecaire lening als je in België woont en als je je voornaamste inkomen in euro ontvangt. Wij zetten ons in voor het bouwen van betaalbare sociale koopwoningen.


Ook voor sociale kavels kan u bij ons terecht. Wij bieden verzekeringen aan die uw gezin, woning, voertuig en uzelf beschermen. De Société Wallonne du Logement (SWL) maakt werk van de sociale huisvesting in het Waals Gewest en werkt daarvoor nauw samen met haar netwerk van sociale huisvestingsmaatschappijen. De SWL oefent haar opdrachten uit volgens de doelstellingen en prioriteiten van het beheerscontract dat ze met de gewestelijke regering heeft afgesloten. Vanuit de Vlaamse Overheid zijn er diverse parameters opgelegd.


Sociale lening tongeren

Op volgende punten moet je letten wanneer je een sociale woning wenst te huren. Dat wil zeggen dat u slechts à eigen middelen nodig hebt om een hypothecaire lening te verwerven. HypoConnect, erkend kredietbemiddelaar, werkt samen met verschillende sociale kredietmaatschappijen die hypothecaire kredieten verstrekken met een Gewestwaarborg van het Vlaams of Brussels Gewest. Onze sociale kredietmaatschappij verstrekt en beheert sociaal woonkrediet, ook wel sociale leningen genoem voor het kopen, bouwen, verbouwen of behouden van bescheiden woningen en appartementen.


Wij tonen u de vermoedelijke referteindex op basis van de startdatum van uw lening. In uw hypotheekakte vindt u de juiste referteindex waarop de rentevoet van uw lening is gebaseerd. Voor een accurate berekening is het van belang dat u de exacte waarde invult. Of een lening waarvan de rentevoet alleen maar kan gelijk blijven of dalen. Om het effect daarvan te kennen, laat u telkens best een berekening van uw lening maken met zowel het beste als het minst gunstige scenario.


Met variabele rentevoet voor uw hypothecaire lening kunt u dus verschillende richtingen uit. U wenst een woning of appartement te kopen. Meer info vindt u in onze rubriek 'Kopen'.


Kleine Landeigendom Zuiderkempen cvba bouwt en verkoopt sociale woningen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts