vrijdag 25 oktober 2019

Snelste route meerdere adressen app

Snelste route meerdere adressen app

Handig als je langs meerdere locaties moet, bijvoorbeeld om te bezorgen of te bezoeken. Wat is de snelste route langs al je bestemmingen? Deze vraag is een van de oudste wiskundige probleemstellingen op het gebied van mobiliteit. De stelling wordt ook wel het Handelsreizigerprobleem genoemd of in het Engels TSP (Travelling Salesman Problem). RouteXL sorteert de adressen in de optimale volgorde.


Het is een complex vraagstuk dat veel rekenkracht van de computer vraagt. Download de app en bezorg met routeoptimalisatie van IBI! Elke bezorger kan nu snel en zeker naar meerdere adressen bezorgen. Scan - Plan - Go - Confirm.


Routeoptimalisatie voor de snelste route langs verschillende bestemmingen. Je kunt adressen opvoeren via de zoekbalk, door op de kaart te klikken of te importeren vanuit andere apps (copy-paste). Verdeel je adressen in logische groepen, bijvoorbeeld per regio. Vervolgens bereken je de snelste route per groep.


Snelste route meerdere adressen app

Waar de routes het dicht bij elkaar zijn, koppel je ze aan elkaar. Snel en optimaal Natuurlijk geldt voor al deze tips dat je niet de optimale route vindt, maar een snelle route zal. Twintig stops per route.


Wie meerdere routepunten wil inplannen, betaalt volgens een pay-per-use-model. Optimale route voor meerdere adressen. Werk je nog steeds met een geprinte lijst om adressen te bezoeken? Wil je via een app de snelste route weten?


Gebruik dan de IBI app. De enige mobiele applicatie voor de optimale route naar meerdere bestemmingen. Moet een heleboel adressen in de omgeving bezoeken en wil de meest efficiënte, praktische, logische route rijden. Op basis van ruime eigen ervaring met het leerlingenvervoer hebben wij Routemax. Nu lig ik niet zo wakker om die euro, maar die website houdt geen rekening met het maximale aantal uren dat de chauffeur heeft.


Nu wil ik een handige route maken zodat ik niet kriskras ga rijden. Maar Maps biedt veel meer mogelijkheden dan ‘alleen maar’ de snelste route van A naar B geven. Daarozes handige features en tips op een rijtje. Eenvoudig kaarten maken en delen. We hadden al aangekondigd dat we de routeplanner voor meerdere adressen op mobiele apparaten konden gebruiken.


Daar waren nog wel een paar verbeteringen mogelijk, omdat de schermen vaak wat kleiner zijn. Knoppen stonden niet goed onder elkaar en sommige functies waren minder noodzakelijk. Maar als je op één dag meerdere adressen moet bezoeken moet je toch echt zelf de volgorde bepalen. Door daar wat aan te rekenen kan je reistijd of -afstand behoorlijk korter worden.


The address list shows all destinations that were added to the route planner. It can be opened with the Addresses button. Een route plannen langs meerdere adressen is kinderspel met de Routigo app en dat laten we je graag zien. Via het formulier op deze pagina kun je jouw gratis routeplanner demo aanvragen. Deze is uiteraard geheel vrijblijvend.


Je vindt hier eenvoudig de snelste route langs verschillende bestemmingen. Dat bespaart tijd en gel én is beter voor het milieu. Ik denk dat dit niet te verhelpen is aangezien de route in theorie inderdaad het snelst zal zijn. Bij adressen zijn er ruim miljoen routes mogelijk, bij adressen 4miljoen, enzovoort.


Zelfs voor een computer wordt het met dergelijke aantallen moeilijker om snel genoeg alle mogelijkheden af te wegen. Tomtom overweegt te stoppen met de productie van navigatiesystemen wegens de groeiende concurrentie van gratis en kwalitatief hoogstaande navigatie- apps. NUtech zet de vijf beste op een rijtje.


Bezig met het plannen van een lange reis? Bereken uw route voor België en elders met ViaMichelin ViaMichelin biedt u de mogelijkheid om snel uw route voor België of voor andere landen in de wereld te berekenen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts