dinsdag 15 oktober 2019

The joker op reis mortsel 2019

THE JOKER OP REIS JOOST VAN HYFTE EN BERT GABRIELS Vrije tijd i. Online ticketverkoop start op juni. Voor houders van een vriendenpas start de verkoop op juni! Vandaag heb ik zot nieuws lieve vrienden! WAAAANT: ik breng volgend najaar mijn allereerste oudejaarsconference! En de tickets voor een paar shows zijn nu al beschikbaar.


Straks op reis met the Joker. Kan gewoon met de trein. De Groot Mortsel Debuut Award! Directed by Todd Phillips. With Joaquin Phoenix, Robert De Niro, Zazie Beetz, Frances Conroy.


In Gotham City, mentally-troubled comedian Arthur Fleck is disregarded and mistreated by society. Dat zegt Christian Reinaudo, CEO van de Mortselse beeldvormingsgroep, woensdag bij de voorstelling van de halfjaarresultaten van het bedrijf. Ons recept voor een fantastische reis bestaat uit 1 avontuurlijke, lokale ingrediënten, een kleine groep gelijkgestemde reisgenoten, activiteiten en vervoersmiddelen die thuis buiten beeld blijven en een fijne reisbegeleider om alles vlot te mixen. Kies uit het wereldwijde aanbod van Joker of neem een kijkje bij onze internationale partners.


Dus wordt de Fokcast daar opgenomen. We hebben het over beginnende comedy, over spelen vs schrijven over Leef van Andre Hazes, over Bert Visscher en de ultieme Hannah Gadsby anekdote waar we dat hoofdstuk mee kunnen afsluiten. Op woensdag augustus zijn de diensten van lokaal bestuur Mortsel gesloten.


In gans Mortsel doken zaterdag ‘Top dat je rijdt’-bordjes op. The Joker op Reis met Joost Van Hyfte en Bert Gabriels. Een actie van de Mortsel leeft! Met onze individuele reizen bepaal je zelf wanneer, met wie en hoe lang je reist!


Samen met onze lokale partners werken we hapklare rondreizen uit die alle hoogtepunten bevatten, maar die evenzeer ruimte laten voor een programma op maat van jouw interesses. Last sale, op voorwaarde dat je snel je koffer kan pakken! Ons aanbod is aan het slinken, dus wil je deze zomer nog met ons mee, boek dan VANDAAG nog dé trip van je leven! Maar kan jij dat ook aan? Want wie weet welk effect de gezonde lucht van het fort heeft op hun brein.


De Joker op reis in Mortsel. From Nigel Williams, Downtime podcast. Joker streeft ernaar om op een duurzame manier te reizen, met respect voor mens, cultuur en natuur. Dat blijft een zoektocht en is geen absolute waarheid met strikte regels en normen.


De begeleider inspireert je in het vinden van antwoorden, zowel op de vertrekvergadering als tijdens de reis. Hou je dus klaar voor ongefilterde uitlatingen, humor. Pretpraters Line-Up - met Joost Van Hyfte, SOE Nsuki, Tom Bibo en Jan Linssen.


Spannende activiteiten, originele vervoermiddelen, wonderlijke slaapplaatsen: daar kicken we op ! We gaan geregeld off-the-beaten-track en dagen je uit om je grenzen eens stevig te verleggen. Vioolbouwer Erik Buys neemt ons mee op reis in zijn passie. Seppe Toremans en Jan Jaap van der Wal.


ZATERDAG NOVEMBER CURSUS. Mortsel : U komt er maar heel weinig tegen in ons kleine België, maar Erik Buys is er één van, een bekende, gepassioneerde, talentvolle vioolbouwer. Onze product managers tonen hun favoriete reis uit de nieuwe groepsreisbrochures. Kom zelf je reis kiezen op onze Reisbeurs Landencocktail en pak er meteen je brochure mee!


Maakte je een Joker -groepsreis in de afgelopen jaar? Dan krijg je binnenkort jouw exemplaar in de brievenbus! Joker biedt groepsreizen aan die avontuurlijk aangelegd zijn, maar toch bepaalt u zelf hoe u aan deze reizen deelneemt.


Er worden u geen verplichtingen opgeleg anders zou het vakantiegevoel uiteraard wat op de achtergrond verdwijnen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts