woensdag 2 augustus 2017

Rommelmarkt westerkwartier oostende 2019

Ontdek wat te doen vandaag, morgen, dit weekend of later. De Dixieland Streetband brengt muziek op de rommelmarkt vanaf 9. Er zijn ook allerlei optredens en animatie, een groots zonneterras met allerlei drank- en eetstanden. Oostende in de wijk Westerkwartier. De vrienden van het Westerkwartier organiseren voor het eerst (dus we zijn super gemotiveerd! :-) ) een rommelmarkt in het Westerkwartier , in de weides naast de verkeersvrije Bruidstraat.


Dit in het kader van ons jaarlijkse wijkfeest met kinderdisco, bingo en BBQ. Discover what to do today, tomorrow, this weekend or later on. Kuieren en de sfeer opsnuiven langs gezellige rommelmarkten. En wie weet ontdek je wel een uniek stuk!


Klik hier voor een overzicht van alle leuke rommelmarkten aan de kust deze zomer! De centrale as van de begraafplaats wordt heraanlegd en ook de drainage wordt vernieuwd. De werken zullen ongeveer dagen duren. De Spiekpietjes are back in town! Dit jaar gaat de expo over het boek: Het Zilveren Belletje.


OC De Drie Gapers presenteert : Wijkfeest Westerkwartier op het Gerechtsplein. Zaterdag juli Seniorennamiddag. Zondag juli van 9-uur rond het Gerechtsplein, 15de Rommelmarkt. Wekelijks op zondagvoormiddag, mega grote rommelmarkt te Roeselare (Asfalt Parking recht over Euroschop) per m (min 10m) De auto mag bij de stand blijven, zonder inschrijvingen (VOL is vol) Bij mooi weer duizenden bezoekers. De ideale plaats om nog meer hebbedingetjes te vinden tegen een betaalbare prijs!


OOSTENDE - Op de wijk Westerkwartier vond zondag een geslaagd wijkfeest plaats. Enkele duizenden mensen zakten af naar de straten voor de rommelmarkt. Op het Gerechtsplein waren muziekoptredens. Vooral in de zomer vinden er bijna dagelijks festiviteiten plaats, zoals verschillende markten, folklore, muziekoptredens en diverse sportieve evenementen.


De ophaling gebeurt wekelijks op een twaalftal locaties vanaf maart t. Muzikale optredens en heel wat randanimatie zorgen dat iedereen aan zijn trekken komt. Ken je de verantwoordelijke wijkinspecteur in je buurt? Hij of zij is je eerste contactpersoon bij de politie. Contacteer jouw wijkinspecteur. Laat je daarnaast ook betoveren door de elegante herenhuizen met hun betoverende karakter.


Je kunt er shoppen in de sierlijke lanen en de unieke boetieks. Rommelmarkt westerkwartier bij ons vind je tal van zangers die bij ons op onze. De fanpagina van de wekelijkse antiek- en rommelmarkt aan het kasteeltje in. Medewerkers en vrijwilligers van het ontmoetingscentrum De gapers stelden een gevarieerd feestprogramma samen. Op zaterdag juli staat vanaf 14.


Aan de Curieus (Molenstraat 73) optredens van Chris Hageland en Andy Live. Haal uw (oude) spullen van de zolder, geef ze een tweede kans, en maak iemand gelukkig. We wensen u, naast een goede verkoop, ook een gezellige en leuke rommelmarkt toe.


Alle verdere praktische informatie vindt u op deze website terug. Rest ons verder niets meer dan u te bedanken voor uw deelname aan onze rommelmarkt. Zondag augustus, naar aanleiding van Dudzele Kermis, organiseert UNIZO Dudzele dit event. Dokter Willems woont er annex praktijk.


Van hieruit heeft hij een vrij goed zicht op de samenleving die hem omgeeft en waarvan hij deel uitmaakt. Een man van waarden en normen. ROMMELMARKT op de parking van Oxfam Solidariteit!


Vrije tij Ontspanning en Kultuur. De rommelmarkt begint om uur, voor de standhouders gaan de deuren open om 7.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts