vrijdag 25 augustus 2017

Gsm nummer blokkeren iphone

Om een telefoonnummer te blokkeren moet deze niet aanwezig zijn in je contacten en kun je dus op basis van het nummer deze blokkeren. Anonieme nummers kunnen helaas nog niet worden geblokkeerd. Gelukkig kun je op deze manier wel de irritante bellers uit vreemde landen blokkeren. Daarvoor kon je eigenlijk niet iemand te blokkeren , behalve via een jailbreak of andere ingewikkelde manier. In de nieuwere versies van iOS is het echter zo gepiept.


U kunt ook iMessages van onbekende afzenders filteren en iMessages rapporteren die eruitzien als spam of reclame. Of bent u uw gsm kwijt? Laat zo snel mogelijk uw simkaart en gsm blokkeren. Daarna kunt u gratis een nieuwe simkaart afhalen in een verkooppunt. Houd het serienummer van uw toestel bij de hand (Waar kunt u het serienummer van uw gsm terugvinden?).


Telefoon, FaceTime, contacten: gebruik het i-symbool om contacten en nummers te blokkeren. Hiermee open je het logboek. Zoek het nummer dat je wilt blokkeren.


Scrol naar onder en naar boven om het nummer te vinden. Selecteer het gsm - nummer. Klik onderaan op Simkaart (de) blokkeren. Je komt dan op Mijn Telenet. Kies opnieuw Simkaart blokkeren.


Tip: kan je niet online of telefonisch blokkeren ? Ga dan langs in een van onze winkels. Het IMEI nummer blokkeren zal voor diegene die de telefoon heeft gevonden of gestolen dan onbruikbaar worden. Wees voorbereid om een IMEI nummer te blokkeren.


Wanneer je ons contacteert om je simkaart te blokkeren , kunnen we ook je toestel blokkeren. Als je een aangifte doet bij de politie, blokkeren ze je toestel gewoonlijk niet. Bezorg ons het serienummer of IMEI- nummer van je toestel en wij doen het nodige om te vermijden dat iemand ongewenst je gsm of tablet gebruikt. Wordt u bedreig gestalkt of gepest?


Blokkeer het nummer via uw gsm. Een bekend telefoonnummer blokkeren is vrij simpel. Dit nummer verschijnt in beeld zodra je gebeld wordt. Open de ‘Telefoon’-app.


Druk onderaan op ‘Recent’. Voor mijn werk is het zeer belangrijk dat mijn nummer niet gezien wordt. Ook bij mijn provider geïnformeerd daar staat alles goed ingesteld. Het is erg onbetrouwbaar op dit moment. Volg onderstaande stappen als je niet meer gestoord wil worden.


Ik heb gebeld naar de klantendienst van mijn provider (Mobistar) maar zij vertelden me dat dit niet mogelijk is. Word je heel vaak gebeld door een bepaald nummer , van een verkoopdienst of iets anders? Tik op Oproepgeschiedenis. Wil je dat deze ongewenste telefoontjes en berichtjes stoppen?


Dit IMEI-slot is niet waterdicht: hackers kunnen het IMEI- nummer achteraf veranderen. Ook het activatieslot van Apple is al eens gekraakt. Een nummer blokkeren op je mobiel. Telemarketeers, politieke partijen en andere onwelkome telefoongasten kunnen zeer storend zijn door hun slecht getimede telefoontjes. Als je af wilt komen van deze telefoontjes, dan zijn er verschillende.


Uitgaande nummers blokkeren. Je kunt bepaalde groepen telefoonnummers blokkeren. Bel je naar een geblokkeerd nummer dan ontvang je een gesproken boodschap. Nummer blokkeren is gratis.


Bel je via oude telefoonaansluiting met een telefoonstekker met vier pinnen (PSTN), dan is het niet mogelijk om uitgaande nummers te blokkeren. Dat kan, al wat u hoeft te doen is het telefoonnummer van de persoon in kwestie toevoegen aan de blokkeringslijst. Stap 2: Ga naar Contacten en tik op de naam van het contact in kwestie.


Bekende telefoontjes blokkeren in Android. Als het een normaal telefoonnummer betreft, moet je het nummer eerst als een contact opslaan en vervolgens in de contactgegevens op de menuknop drukken. De beller kan je nu niet meer bereiken. Als je een telefoonnummer wilt blokkeren , moet je eerst kijken of het een privénummer (onbekend) of normaal nummer is.


Een onbekend telefoonnummer is moeilijk te blokkeren. Daarbij blokkeer je alle onbekende telefoonnummers en soms kan daar een nummer tussen zitten die je eigenlijk wel nodig hebt. Hoi, het is bij kpn niet mogelijk om gebeld te worden op nummer te blokkeren.


Ik dacht ook dat het via gerechtelijke weg mogelijk was een nummer te laten blokkeren , maar dan gebruikt die ex gewoon een nieuwe prepaid en komt zo kan je bezig blijven met nummers te laten blokkeren. Redelijk logisch dus dat ze hier niet zomaar op in gaan. Door een nummer te blokkeren kan er met dit telefoonnummer geen contact meer worden opgenomen via een oproep of sms. Alleen het nummer wordt geblokkeer dus niet een persoon.


Dat houdt in dat je nog steeds met een ander telefoonnummer gebeld kunt worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts