maandag 28 augustus 2017

Coffeeshop amsterdam oost explosie

Kopieer naar clipboard. De schade aan het pand is aanzienlijk. De recherche gaat ervan uit dat de ontploffing is veroorzaakt door een nader te. Er zijn veel panden beschadigd. Zaterdagochtend vroeg ontploften meerdere zware vuurwerkbommen voor de deur van het pand.


Coffeeshop amsterdam oost explosie

In de nacht van zaterdag op zondag januari heeft rond 04. Bij de explosie liep de buitenzijde van het pand schade op. It is home to many of Hollands world famous Coffeeshops. Het was de tweede explosie in korte tijd.


Tourists can buy and enjoy wee hash and marijuana in a pleasant and safe environment. In januari was er ook een. Amsterdam Coffee Shop Directory. De politie is een onderzoek gestart. Straat afgezet Niemand raakte gewond bij de explosie.


Coffeeshop IBIZA is the best marijuana coffeeshop with the best selection of music where you feel like home sweet home. Meerdere ruiten van woningen gesneuveld. Een harde knal werd door politieagenten in. Bij de ontploffing liep de buitenkant van het pand schade op. Na de explosies is er schade ontstaan aan verschillende panden en auto’s.


E en dergelijk incident in de openbare ruimte brengt de veiligheid van omwonenden en voorbijgangers ernstig in gevaar en tast de openbare orde aan. Het incident vond omstreeks 04:uur plaats. De Forensische Opsporing en het Team Explosieven Verkenning van de politie doen ter plaatse onderzoek. Er is veel schade aan het pand en de omgeving. Our interactive amsterdam map helps you navigate around the city and provides additional hints while you’re on your coffeeshop crawl.


Coffeeshop amsterdam oost explosie

De ontploffing was zo hard. Er ging een explosief af, zegt de politie. De hulpdiensten werden rond 04. De buitenzijde van het pand heeft schade. Een onbekend aantal gebouwen heeft schade, meldt de politie.


Volgens ATgebeurde het bij coffeeshop Los Angeles aan de Derde Oosterparkstraat. De ruiten van de coffeeshop zijn uit de gevel geblazen. Omwonenden zeggen rond 03. Op januari ontplofte er bij dezelfde coffeeshop ook al een explosief.


Coffeeshop amsterdam oost explosie

D e meldkamer van de politie kreeg rond 05. Ook door surveillerende agenten werden een lichtflits en een enorme knal waargenomen. The blast was the second to take place near the Smoke Palace in the last six weeks.


No injuries were reported in the immediate aftermath on Linnaeusstraat, were the. De explosie was voor coffeeshop Smoke Palace. Door de enorme knal sneuvelden veel ramen van woningen en volgens de politie is er ook andere schade aan de omringende gebouwen tot aan een pand tien meter van de ontploffing verwijderd. Ook surveillerende agenten zagen een lichtflits en hoorden een enorme knal. Volgens de gemeente is door de explosies het woon- en leefklimaat ernstig aangetast en de openbare orde ernstig verstoord.


Door de ontploffingen raakten meerdere panden beschadig tot tientallen meters verderop. Dit besluit is genomen nadat er vannacht meerdere. Veel omwonenden zijn bang dat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts