woensdag 16 augustus 2017

Gsm nummer blokkeren huawei

Bekende telefoontjes blokkeren in Android. Als het een normaal telefoonnummer betreft, moet je het nummer eerst als een contact opslaan en vervolgens in de contactgegevens op de menuknop drukken. Telefoon, FaceTime, contacten: gebruik het i-symbool om contacten en nummers te blokkeren. Een nummer dat jou reeds eerder belde blokkeren.


Gsm nummer blokkeren huawei

Hiermee open je het logboek. Zoek het nummer dat je wilt blokkeren. Scrol naar onder en naar boven om het nummer te vinden. Nummers uit het buitenland blokkeren.


Het is niet mogelijk om alle nummers uit het buitenland te blokkeren. Wel kun je zelf nummers blokkeren. Je leest bij ‘Een bekend telefoonnummer blokkeren ’ hoe dat moet.


Gsm nummer blokkeren huawei

Een nieuw telefoonnummer: zo regel je dat! Heb je een telefoonnummer geblokkeerd? Dan kun je door dit nummer niet meer worden gebeld. Of bent u uw gsm kwijt? Laat zo snel mogelijk uw simkaart en gsm blokkeren.


Daarna kunt u gratis een nieuwe simkaart afhalen in een verkooppunt. Houd het serienummer van uw toestel bij de hand (Waar kunt u het serienummer van uw gsm terugvinden?). Je kan oproepen van een bepaald nummer weigeren door het op de zwarte lijst te zetten.


Maar waar kan ik die lijst terugvinden om eventueel een nummer later te deblokkeren? Gebruik het zelf niet , maar met een klein beetje speurwerk heb ik het gevonden. Word je heel vaak gebeld door een bepaald nummer , van een verkoopdienst of iets anders? Wil je dat deze ongewenste telefoontjes en berichtjes stoppen?


Ga naar telefoonbeheer intimidatiefilter daar kan je berichten ,oproepen en zaken op de zwarte lijst zetten. Open de Telefoon-app op uw apparaat. Gestolen GSM voortaan makkelijk te blokkeren.


Tik op Oproepgeschiedenis. Noteer nu al het serie of IMEI- nummer van. Het IMEI (International Mobile. Equipment Identity)- nummer is het unieke identificatienummer van uw gsm -toestel.


Vergelijk alle nummer blokkeren huawei telefoons en accessoires op VERGELIJK. Vind gemakkelijk de goedkoopste nummer blokkeren huawei producten. Ongewenste sms jes blokkeren op een telefoon met Android. Je kunt bepaalde typen oproepen blokkeren : Uitgaande oproepen, Internationale oproepen, Internationale oproepen behalve naar thuislan Inkomende oproepen en Inkomende oproepen in het buitenland.


Je kunt oproepen blokkeren niet handmatig in- of uitschakelen op je telefoon. bij My Vodafone om instellingen voor oproepen blokkeren te kiezen. Contacteer ons om te weten of de instellingen van je gsm je toelaten om verdachte nummers te blokkeren. Je kan ook een kijkje nemen op onze online configuratietool.


Daarvoor kan je terecht in je dichtstbijzijnde Orange-shop. Wanneer je ons contacteert om je simkaart te blokkeren , kunnen we ook je toestel blokkeren. Als je een aangifte doet bij de politie, blokkeren ze je toestel gewoonlijk niet. Bezorg ons het serienummer of IMEI- nummer van je toestel en wij doen het nodige om te vermijden dat iemand ongewenst je gsm of tablet gebruikt.


Ken je wel het nummer , maar weet je niet wie precies achter de ongewenste oproepen zit? Dan kan je klacht indienen bij de Ombudsdienst voor Telecommunicatie. Zij zoeken dan de gegevens van de beller voor jou op. Je neemt nadien best ook nog contact op met de politie. Het is gratis voor uw gsm - nummer , maar u betaalt € 33.


Wordt u bedreig gestalkt of gepest? Blokkeer het nummer via uw gsm. Ik heb al alles afgegaan in mijn toestel maar ik vind niks waar ik een persoon kan blokkeren zodat ik er geen oproepen of berichten meer van ontvang. Je kunt een telefoonnummer blokkeren , zodat je door dit nummer niet meer gebeld of ge-sms’t kunt worden.


Hoe dat precies werkt, leggen we uit in dit artikel. Door een nummer te blokkeren kan er met dit telefoonnummer geen contact meer worden opgenomen via een oproep of sms. Alleen het nummer wordt geblokkeer dus niet een persoon.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts