maandag 21 augustus 2017

Grappige vragen

Het was wel weer eens tijd voor een tag. We kwamen deze grappige , maar nutteloze vragen tag tegen op verschillende blogs. We vonden het ook echt leuke vragen en daarom besloten we ook voor onze blog deze tag te doen. Uit leuke vragen komen de mooiste gesprekken.


Iedereen heeft bijzondere en hilarische verhalen en eigenschappen en met de juiste vragen komen deze naar boven. Of je zoekt leuke vragen voor een date, wat ervoor kan zorgen dat deze meteen slaagt. Of een spel om persoonlijke vragen te kunnen stellen?


Hieronder vind je een aantal leuke en grappige quizvragen. U mag deze quizvragen gebruiken als u zelf een quiz organiseert. Zoek je leuke, interessante vragen om iemand beter te leren kennen, bijvoorbeeld voor een date of vrienden? Dat quizzen leuk kan zijn weten we al.


Noem een appel die je beter niet kunt eten. Hoeveel maal kun je aftrekken van 25? De Mount Everest was de hoogste berg, ook voor hij werd ontdekt. Sommige quizvragen zijn zelfs grappig! Als je naar beneden scrollt dan vind je onze bekende 100- vragen -vragenlijst!


Wat is groen en vliegt door de lucht? Dit is een lijst met de beste vragen uit andere vragenlijsten aangevuld met vragen die bekende interviewers goed vinden of vaak gebruiken. Leuke vragen om te stellen aan vrienden. Een avondje met vrienden of vriendinnen, maar waarover moet je het nou hebben. We hebben een aantal leuke vragen om te stellen aan vrienden of vriendinnen.


We hebben hier een lijst met een heleboel leuke vragen om te stellen aan vrienden voor jou! Deze video hebben we gemaakt naar aanleiding van een veelgelezen. Droge antwoorden op levensvragen of vragen waar niet zo 1een antwoord op te vinden is. Lees de leuke rare en grappige vragen met een glimlach en spijker je algemene kennis nog wat meer bij.


We proberen het zo overzichtelijk mogelijk te houden door de vragen in verschillende categorieën te verdelen, o. Wat was de hoogste berg voor de Mount Everest werd ontdekt? Er zijn ook makkelijke en moeilijke quizvragen. Hopelijk hebben jullie wat gehad aan deze grappige opdrachten om te doen.


Grappige vragen

Ik hoop dat jullie het leuk hebben gehad. Hebben jullie zelf nog grappige opdrachten om te doen, laat dat dan even achter. Wil je naast grappige opdrachten om te doen ook nog vragen klik dan hier.


Wil je ook onze quizzen bekijken klik dan hier. Je krijgt meer bacteriën binnen van het aflikken van een wc bril dan bij tongzoenen. Japanners eten met stokjes omdat: A. Grappige quiz vragen met antwoorden Waar of niet waar? Het een bevel van de keizer was voor hygiëne. Siri kun je gebruiken als persoonlijke assistent om bijvoorbeeld te helpen als je iemand wil bellen of als je een sms wil dicteren, maar het is ook geinig om hem of haar grappige dingen te vragen.


Ook over Pokémon GO, Game of Thrones en Star Wars staan er grappige Siri-antwoorden paraat. Ik zet de leukste voor je op een rij! Om Siri te gebruiken houd je. Indien u zelf ook kwisvragen heeft met antwoorden mag u deze altijd contacteren.


De vragen zijn onderverdeeld in categorieën zodat er voor ieder wat wils is. JULLIE VIEZE VRAGEN BEANTWOORDEN! Jamilla Baidou 50views. De antwoorden moeten wij je helaas schuldig blijven. Wellicht heb jij je tenminste één van onderstaande vragen al wel eens gestel zonder er verder aandacht aan te besteden.


Grappige vragen

Lees de waarom vragen des levens en breek je het hoofd over de antwoorden op deze leuke vragen en grappige kindervragen. Evidentie en logica lijken in het leven nooit ver weg, maar stond je ooit stil bij dit soort van banale raadsels? Een gek kan meer vragen dan 1. Dat wordt waarheid met de voorbeelden van rare grappige vragen die hier vermeld staan. Lees leuke vraagstellingen, die onverwachts uit de hoek komen.


NIEUW: Hij is ein-de-lijk binnen! Het “Mijn Maanden” boek van Bonjour To You staat vol met leuke, lieve en grappige vragen. De babyshower en D-day kun je in dit boek gemakkelijk plannen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts