donderdag 17 augustus 2017

Betekenis diplomatie

Meer specifiek worden met diplomatie de geformaliseerde relaties tussen (meestal onafhankelijke) politieke entiteiten bedoel meestal staten. De basis van de diplomatie == De basis van de diplomatie bestaat uit het overleg tu. Nederlandstalige begrippen en definities. Diplomatie is de kunst en kunde van het voeren van overleg tussen twee groepen om daarmee een bepaald doel te bereiken.


De website probeert alle woordenlijsten op het internet, groot en klein, samen te brengen om het zoeken naar woorden makkelijk te maken. De betekenis van diplomatie vind je op deze pagina. Er werden verschillende definities van diplomatie gevonden in de woordenlijst. Andere definities, verklaringen, omschrijvingen of synoniemen kan je zelf toevoegen om zo het woordenboek nog completer te maken. Van Dale verzorgt een groot en gevarieerd aanbod met tientallen titels op taalgebied om taalgebruikers effectief te ondersteunen - op school, kantoor, thuis of op reis.


Wij hopen dat jij ook wat aan de informatie op deze website hebt gehad. Ze fêteerden hen in de meest exclusieve clubs van New York en stelden hen voor aan Amerikaanse diplomatieke zwaargewichten, ook al maakte (en maakt) het Noord. Diplomaat Een diplomaat of attaché is iemand die aan diplomatie tussen twee landen doet. Enkele bekende diplomaten== ==Zie ook==.


Diplomacy is the art and practice of conducting negotiations between representatives of states. It usually refers to the conduct of international relations through the intercession of professional diplomats with regard to a full range of topical issues. Diplomacy entails influencing the decisions and conduct of foreign governments and officials through dialogue, negotiation, and other nonviolent means.


Wat betekent Diplomacy? Hieronder vind je betekenissen van het woord Diplomacy. Je kunt ook zelf een definitie van Diplomacy toevoegen.


Betekenis diplomatie

Woorden die (ongeveer) hetzelfde betekenen als ‘ diplomatie ’, met toelichting en mogelijkheden om verder te zoeken. Tact, ook wel genoemd diplomatie is een zeer belangrijke vaardigheid of eigenschap. Met tact probeer je zodanig in te spelen op gedachten, gevoelens, standpunten of situaties van anderen dat je onnodige irriaties voorkomt of weg neemt. Op de werkplek is dat zeker nuttig.


Pingpongdiplomatie was de manier waarop de Volksrepubliek China diplomatieke toenadering zocht tot de Verenigde Staten van Amerika. Mao Zedong zorgde ervoor dat het nationale tafeltennisteam van de VS naar China reisde om een paar potjes tafeltennis te spelen tegen spelers uit China. Contextual translation of wat beteken die woord diplomaties into English. Human translations with examples: upliftment.


Betekenis diplomatie

Er werd definitie van diplomatieke gevonden in de woordenlijst. Economische diplomatie is een van de hoofdtaken van de FOD Buitenlandse Zaken. De FOD Buitenlandse Zaken wil in het huidige constitutionele kader de Belgische economische belangen in het buitenland behartigen en hierbij rekening houden met de bevoegdheden van de andere institutionele actoren.


Welke diensten kunt u van de Belgische consulaire ambtenaren verwachten? U bent Belg en reist tijdelijk naar het buitenlan consulteer de rubriek Op reis in het buitenland. La diplomatie est la conduite de négociations et de reconnaissances diplomatiques entre les personnes, les groupes ou les nations en réglant un problème sans violence. Utilisée formellement, elle se rapporte habituellement à la diplomatie internationale, la conduite des relations internationales par l’entremise (habituellement) de. Diplomatieke onschendbaarheid of diplomatieke immuniteit is een bij internationaal recht geregelde bescherming tegen rechtsvervolging voor diplomaten, buitenlandse staatshoofden, regeringsleiders, ministers van Buitenlandse Zaken -tijdens de periode waarin zij die functie uitoefenen - en bij uitbreiding bepaalde ambtenaren van internationale organisaties.


Betekenis diplomatie

Diplomatic definition, of, relating to, or engaged in diplomacy: diplomatic officials. Als ingelogd gebruiker kunt ge uw eigen beschrijvingen van Vlaamse woorden en uitspraken in onze databank aanvullen. Hoewel diplomatie moeilijk kan zijn in bepaalde situaties, met name in die situaties die je persoonlijk raken of over zaken gaan die je na aan het hart liggen, toch kunnen een paar eenvoudige tips en geheugensteuntjes helpen om in alledaagse situaties diplomatiek te kunnen en blijven handelen.


Het nummer betekent dualiteit, harmonie en balans, dienstbaarhei plicht, relaties, partnerschappen, diplomatie , aanpassingsvermogen, samenwerking, liefde en ontvankelijkheid. Diplomatie ist die Kunst, einen Hund so lange zu streicheln, bis Maulkorb und Leine fertig sind. Diplomatie ist, mit dem Schwein freundlich aber zielorientiert über die Notwendigkeit des Sonntagsbratens zu verhandeln. Veel mensen kijken met ontzag en bewondering naar diplomaten. Maar wat moet je doen om diplomaat te worden?


Welke opleiding moet je afronden en moet je bijvoorbeeld van adel zijn om diplomaat te worden?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts