dinsdag 18 juli 2017

Vrijgezellenfeest hoe hoort het

Vrijgezellenfeest hoe hoort het

Hoe werkt een vrijgezellenfeest ? Vaak begint het vrijgezellenfeest al rond de ochten de genodigden komen wat drinken of ontbijten bij de aanstaande bruid of bruidegom en verzamelen zich. U kunt er ook voor kiezen om ergens gezamenlijk af te spreken, bijvoorbeeld in een parkje of café. Het is moeilijk om grote groepen te coördineren, dus het is belangrijk dat iedereen duidelijk weet wat jullie gaan doen, hoe lang dit duren en hoe jullie hier zullen geraken. Het is een goed idee om de gasten voor het feest een gedetailleerde planning van de dag te geven.


Een vrijgezellenfeest , hét feest dat gevierd wordt vooraf aan de bruiloft. In Nederland hoort het feest officieel georganiseerd te worden door de getuige(n) van de bruid of bruidegom. Het doel van het feest is de laatste dag van het ‘singel bestaan’ op een geweldige manier vieren. Je hebt dus vrijgezellenfeest tips nodig?


We kunnen je wel vertellen hoe het absoluut niét moet! Hier kunnen we kort over zijn: een vrijgezellenfeest hoort met óf alleen maar mannen, óf alleen maar vrouwen te zijn. Nederlandse bodem proeven de bierproeverij wordt op diverse locaties georganiseerd. Schakel een chauffeur in voor je vrijgezellenfeest.


Vrijgezellenfeesten kunnen lokaal zijn in je eigen thuisstad of lekker exotisch in een ander land. Hoe dan ook hoort er op dit feest een glaasje champagne bij. Je moedigt je gasten dan ook best niet aan om op het einde van de avond achter het stuur te kruipen.


Je kunt standaard vragen als ‘heb je wel eens iemand dronken gebeld’ voorschotelen, maar voor een vrijgezellenfeest is een vraag als ‘heb je iemand wel eens. Laat je inspireren en verrassen door onze vrijgezellenfeest ideeën en tips. Bij een bruiloft hoort nu eenmaal ook een uitbundig vrijgezellenfeest. Voor jullie wel geinig, maar een zuur gezicht van de bachelorette is ook geen feest. Laat iedereen weten wat de bedoeling is.


Mail de indeling van het vrijgezellenfeest naar alle deelnemers. Dan hoort hier natuurlijk een vrijgezellenfeest bij! Tijdens een vrijgezellenfeest kun je het zo gek maken als je zelf wilt.


Denk uiteraard wel aan de wensen van de aanstaande bruid of bruidegom, de dag moet natuurlijk leuk blijven! Hoe een vrijgezellenfeest organiseren in elkaar zit, lees je in onderstaand artikel! Het strikte minimum aan informatie om het programma te kunnen samenstellen is met hoeveel je bent en wanneer het vrijgezellenfeest plaatsvindt.


Vrijgezellenfeest hoe hoort het

Inspraak en brainstormen. Het is altijd een goed idee om te brainstormen met anderen om activiteiten te kiezen voor deze speciale dag. Zeg je bruiloft dan zeg je vrijgezellenfeest. In deze blog hoop ik je wat op weg te helpen met het organiseren van een onvergetelijk vrijgezellenfeest voor de bride-to-be.


Zodat deze dag net zo onvergetelijk voor de bruid wordt als haar trouwdag. Voor de ene bruid kan het niet gek genoeg. Het is zover, je beste vriend of vriendin gaat trouwen. En wat hoort er bij een bruiloft, een vrijgezellenfeest natuurlijk.


En jij als goede vriend of vriendin hebt natuurlijk de taak om het feest te organiseren. Wie hoort het vrijgezellenfeest te organiseren? Hoe kan ik de bachelorparty enigszins in de hand houden? Op zoek naar een leuk idee om een grap uit halen met het bruidspaar?


Iets origineels doen op de vrijgezellenavond? Is iedereen op zijn gemak met elkaar? Hoe lang duurt een vrijgezellenfeest normaal gesproken? Trek voor een vrijgezellenfeest gerust de hele dag uit.


Vrijgezellenfeest hoe hoort het

Plan de dag ruwweg op deze manier: begin eind van de ochtend met het verrassen van de bride of groom to-be. Moderne Manieren Moet ik mij in bochten wringen voor een vrijgezellenfeest ? Etiquette-specialist Beatrijs Ritsema beantwoordt elke week prangende vragen over hoe het hoort - of juist niet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts