donderdag 6 juli 2017

Teambuilding dag

Mange vælger at bruge en dag eller to om året på teambuilding , hvor det mest af alt – bare skal være sjovt! Det giver i virkeligheden rigtig god mening, for når vi griner og har det sjovt sammen, styrker vi vores relationer til kollegaerne. Hver dag designer vi specielle og skræddersyede teamdage og events for firmaer.


Vi har et stort repertoire af samarbejdsøvelser som vi kombinerer efter jeres specifikke behov. Vi har her samlet syv teambuildingøvelser, som I nemt kan afprøve i jeres team. Få en lærerig og sjov teambuilding dag – alle kan være med!


Sjov teambuilding er både lærerigt og meget effektivt. Få en fantastisk, spændende og sjov teambuilding dag sammen med dygtige “skotter”. Oplev hvordan smil, grin og anderledes teambuilding aktiviteter er med til at samle jer som hold til dit næste firmaarrangement!


Teambuilding dag

Go fokuseret og sjov teambuilding – her finder du Danmarks bedste og sjoveste teambuilding aktiviteter, til en billig pris. Med vores aktiviteter, kan du skabe rammerne for en god dag sammen med dine kollegaer eller venner. Teambuilding aktiviteter. Syv sjove og gratis teambuilding -øvelser. Men hvis I gerne vil i gang med teambuilding hos jer selv, eventuelt inden I kommer til en dag med teambuilding hos os, så er her nogle sjove og nemme øvelser I hurtigt.


Vælger I blandt andet at inkludere Bakken i jeres teambuilding dag , kan I med fordel også trække ud i Dyrehavsbakken, som I kan tilgå direkte fra Bakkens østlige udgang. Her kan I trække friskt luft, inden I eventuelt tager videre ind til København i fællesskab, men I kan også slutte dagen af på netop bakken. We’re one of the leading corporate event specialists in the industry, with an unparalleled operation.


Teambuilding dag

Varning utfärdas för mycket bananer, sprakande el blöta kläder, kramp och många garv. Det medfører øget produktivitet og bedre teamwork, som tilsammen er med til at skabe succes for teamet og virksomheden. Tijdens deze teambuilding activiteiten worden de deelnemers op een ludieke manier gedwongen om intensief samen te werken. Sammen aftaler vi de bedste øvelser og teambuilding aktiviteter, ved at skræddersy jeres ønsker til en sjov teambuilding event!


Her finder du alle vores aktiviteter, som fokuserer på aktiv teambuilding. Vi har mere end års erfaring med at skabe gode resultater og tilfredse kunder baseret på gennemført teambuilding. Sammen definerer vi jeres ønsker og behov, så vi på denne baggrund kan skræddersy det mest optimale arrangement til netop jeres virksomhed. Vi har stor erfaring med at arrangere teambuilding events, og ved derfor lige hvad der fungerer godt for hvilke grupper. FAKTA om TEAMBUILDING Dag.


Se mere om de tre skonnerter Lilla Dan, Halmø og Mira. Vi er fleksible og sammensætter jeres teambuilding-dag i samarbejde med jer. Geniet van een korte en krachtige activiteit voor uw medewerkers of een incentive om uw beste klanten te bedanken en verder te verbinden. Sluit de dag af met een gezellige barbecue of gastronomisch diner in de jachthaven of op het strand. I skal ikke medbringe noget – I skal blot finde nogle lokaler og møde op til et par timer med masser af aktiviteter der styrker holdånden.


Vi skræddersyr jeres teambuilding-dag i København. Vi har mulighed for at afvikle turneringer i alle discipliner med helt op til flere hundrede gæster ad gangen. Send en udfordring til kollegaer, leverandører, kunder eller konkurrenter. Vi arrangerer også gerne catering, bad og transport for de deltagende.


Få en sjov dag med kollegaerne, når I stiller op som orkester med firmaets egen slagsang – eller prøver kræfter med freestyle rap og beatboxing. Bueskydning Stift bekendtskab med den ædle og historiske disciplin, hvor alle kan være med. Med bueskydning er mulighederne mange.


I får derved en dag , hvor I er sikret sjov fra start til slut. Dette er konceptet til jer der gerne vil prøve lidt af hvert. Perfekt hvis teamet har brug for en sjov og hyggelig dag sammen, der kan styrke samarbejdet, eller hvis teamet har fortjent en belønning.


Teambuilding dag

Afrunding og tak for i dag. I at kombinere denne aktivitet med anden teambuilding – kontakt os endelig og så hjælper vi jer med at skræddersy det perfekte program til jeres team. Book allerede i dag og kom tættere på hinanden på en sjov, aktiv og anderledes måde.


Aarhus store samlingspunkter, og for jer, der planlægger en teambuilding dag , kunne dagen med fordel starte med en brunch, en kop kaffe, frokost eller sågar slutte af med en middag eller gode cocktails på en af de mange restauranter, der ligger lige ud til åen. SuperEvent fremstår således i dag som en erfaren og solid virksomhed i eventbranchen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts