maandag 10 juli 2017

Fuiven vooruit gent

Kunstencentrum Vooruit maakt gebruik van cookies. Omdat wij jouw privacy willen waarborgen én de gebruiksvriendelijkheid van je bezoek aan onze website willen verbeteren. Wij vinden het belangrijk dat je weet hoe en waarom wij deze gebruiken. Alle activiteiten en uitstappen in Gent van het type Party of fuif.


Ontdek wat te doen vandaag, morgen, dit weekend of later. LGBT community could meet and enjoy a party without rejecting looks. Join our nostalgic dark events and feel young again. VOORUIT -balzaal- GENT.


Visit our English website Visitez notre site en Français. Het ruime art-decocafé en het moderne terras aan de zijgevel zijn een ontmoetingsplaats voor een gezond hapje, drankje en gezellige babbel. Verkeerd Geparkeer Gent , Belgium. Vooruit is een levendig kunstencentrum in hartje Gent dat dans, theater, performance, feestjes, literatuur, muziek. Op de gevel van Vooruit prijkt trots het woord ‘Feestlokaal’.


Met meer dan fuiven op jaarbasis doet Vooruit als locatie die naam nog steeds alle eer aan. Vooruit is nog steeds dé plek waar iedereen terecht kan voor opwindende feestjes en spannende concerten. Cultuurtempel voor theater, concerten, dans en fuiven. Ter gelegenheid van 1jaar Vooruit herbrouwt Vooruit één van zijn vroegere bieren: Triomfbier. Dit 1 biobier van graden met hoge gisting kun je proeven in het Vooruit Café of kopen in de shop van Vooruit.


Vooruit was originally the festival and art center of the Ghent-based labor movement, with a ballroom, cinema, theater, etc. It is now mainly used for concerts and other cultural events. De gids die ons opwachtte heeft zelf tien jaar in de Vooruit gewerkt en kent het gebouw dus vanbinnen en vanbuiten. We gingen eerst helemaal naar het torentje en dus ook het hoogste punt van Vooruit. Van daaruit heb je een heel mooi zicht op Gent.


Fuiven vooruit gent

Daarna gingen we naar de zolder. In de jaren ’was er een groot verval aan de gang in het gebouw. Het is een vrolijke, anarchistische film over kinderen die in opstand komen tegen het strakke schoolsysteem waarin ze verplicht meedraaien.


Op 13mei houdt de vereniging Sencity in de Vooruit haar allereerste fuif voor doven. Hier vind je alle parties en feesten in Gent , Love to party? The design of the interior, especially the bathroom.


Alles holebi info kan je vinden op holebi. Met opvallende affiches reageren Gentse horecazaken op een incident met een Braziliaanse groep. Vooruit is a vibrant life performing arts center with 300annual visitors. De avant-gardistische fuiven en ijzersterke concertagenda kregen faam tot ver buiten Gent. Het internationaal hoog aangeschreven.


City Queens - Funhouse. With a FUNHOUSE-garnish and our N°ingredient - classic RB, HipHop and dancehall music – they guarantee a surprisingly wonderful night-out. In Gent schaft kunstencentrum Vooruit de directeursfuncties af.


Fuiven vooruit gent

De medewerkers werken voortaan in wisselende teams. De nieuwe werkorganisatie moet een antwoord bieden op arbeidsgerelateerde problemen als stress en burn-out. Bij de omslag engageert de Vooruit zich ook om meer personeelsleden met een migratieachtergrond aan te trekken. Kookanje is regelmatig op zoek naar een enthousiaste helper voor kinderkookworkshops op locatie in Gent.


Tijdens de kookworkshop begeleid je de kinderen bij het koken, ruimt op,. Gezellig bruin café in de schaduw van de Sint-Jacobskerk in hartje Gent. Ontdek het ruim bierassortiment van café de Trollekelder! Ferdinand Dierkens was de architect. Hij mengde allerlei stijlen.


Fuiven vooruit gent

Onder het motto Kunst veredelt kregen de arbeiders een bioscoop, bibliotheek, theaterzaal en café. GENT De Vooruit en evenementenorganisator Nasty Mondays engageren zich om beter te waken over de gezondheid van hun publiek. Voortaan zijn op al hun concerten en feesten gratis oordoppen en water.


We zijn de faculteitskring die alle studenten van de opleiding Geschiedenis aan de Universiteit Gent tracht te verenigen. De kring behartigt daarbij de belangen van de geschiedkunde in het algemeen en van alle studenten geschiedenis aan de Universiteit Gent in het bijzonder, los van hun politieke voorkeur of levensbeschouwelijke overtuiging.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts