dinsdag 25 juli 2017

Bolderman busreizen italie

Met de bus naar Italië is voor iedereen voordelig! We vervoeren u naar verschillende steden en streken binnen Europa en laten u genieten van prachtige natuur, cultuur en bezienswaardigheden. Geniet van de prachtige kunst, cultuur en natuur die dit land rijk is. Bolderman biedt de mooiste busreizen tegen de beste prijs. Natuurlijk kunt u tijdens een excursiereis Italië indrukwekkende historische steden zoals Rome, Florence, Siena of Venetië bezoeken.


Veel interessante objecten gezien en ook meegemaakt. Buschauffeur (Hans Tielen), en tevens onze gids, is ontzettend attent, beheerst en vakkundig. Kortom hij is een goed mens.


Hij heeft ons rustig en bekwaam en zonder schokken naar Wenen en omgeving vervoerd. Op deze pagina vindt u alle bestemmingen die u met ons kunt ontdekken: van Duitslan Oostenrijk, Spanje en Italië tot aan Schotlan Noorwegen en zelfs Rusland! Een busreis naar Italië boekt u snel en voordelig bij Peter Langhout Reizen.


Ga mee met een voordelige busreis van Effeweg. Ontdek de mooiste steden en geniet van de prachtige omgevingen. Bekijk onze ruime aanbod busreizen Italië. Aanbetaling niet verplicht Luxe touringcars Ervaren chauffeurs Altijd incl. De busreizen naar Italië van Effeweg.


Desondanks kunt u rekenen op een verblijf en vervoer van hoge kwaliteit, zoals ook blijkt uit de vele positieve beoordelingen van onze klanten. U slaapt in gerenommeerde hotels met schoon sanitair en prettige bedden. Waar vroeger de Berlijnse muur heeft gestaan, vinden we nu moderne gebouwen. Praag, de Gouden stad zoals de hoofdstad van Tsjechië vaak wordt genoem in tweeën gespleten door de rivier de Moldau, met de imposante Praagse Burcht en haar pittoreske straatjes, mag zeker op deze reis niet ontbreken. Naast onze busreizen naar Italië kunt u uiteraard ook bij ons terecht voor een autovakantie Italië of stedentrips Rome per eigen vervoer of per vliegtuig.


Bolderman busreizen italie

In het afgelopen jaar beoordeelden onze gasten de reisleiding van de busreizen Italië met een en onze chauffeurs zelf met een 9! Op vakantie naar Italië? Onze busreizen Italië zijn zeer gevarieerd en bevatten een mix van karakteristieke bergdorpen en eindeloze olijfboomgaarden waar we het echte Italië kunnen terugvinden. De comfort en de luxe van de bus maakt het rijden uiterst aangenaam en onderweg kunt u genieten van prachtige uitzichten op bijvoorbeeld de kleurrijke Cinque Terre. We werden weer naar de mooiste plekjes gebracht door onze chauffeur! Busreizen : genieten van zoveel landen Wilt u liever naar de cultuur van Italië?


Niemand vergeet de eerste aanblik van het Vaticaan! Wandelen over het Rode Plein, genieten van Jugendstil en Barok in de Baltische Staten, de prachtige kusten van Kroatië. U vindt op deze pagina excursie busreizen naar o. Spanje, Duitslan Tsjechië, Oostenrijk en tal van andere mooie bestemmingen in Europa. Bij elke reis staan het reisprogramma en de excursies uitgebreid omschreven.


Alles perfect geregeld met een geweldig chauffeur Frans. Wij hebben als groep leuk gehad. Feie onze chauffeur heeft ons goed geleid door Berlijn evenals onze gids Briggitte. Ons hotel Panorama was een drama. Compleet verzorgde busreizen met 1 vertrekgarantie.


Het grootste aanbod busvakanties met altijd de beste prijs. Boek uw busreis voordelig online! Dit zijn zowel busreizen , vliegreizen en riviercruises.


Bolderman busreizen italie

Het aanbod van de reisorganisatie is zeer divers: van reizen in de Benelux tot Groot-Brittannië, Scandinavië en Zuid-Europa. TUI heeft een uitgebreid aanbod busreizen. Kom uitgerust aan bij jouw camping, hotel of appartement met een busvakantie van TUI. Voordelige bus- en vliegvakanties.


Kies uit één van onze vlieg- busreizen , excursiereizen, stedentrips, k erstmarkt reizen of onze andere type vakanties.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts