vrijdag 17 maart 2017

Kleuren combineren kleding

Kleuren combineren in kleding. Daar waar de een rustig of zelfs kleuren met elkaar combineert, houdt de ander het liever wat minder opvallend en gaat voor safe. Gebruik dan eens het principe van complementaire kleurencombinaties.


Dit zijn combinaties van bepaalde kleuren die elkaar optimaal versterken. In dit blog vertel ik je welke kleuren dit zijn en hoe het precies in zijn. Maar een nieuw jaar betekent ook nieuwe trends. Naast trends op het gebied van make-up en interieur, mag kleding hier natuurlijk niet ontbreken. Warme kleuren zijn oranje, roo geel etc.


Een goede manier voor de leek in kleurcombinaties om te leren werken met kleuren is om koele kleuren met warme kleuren te combineren. Wit, zwart en grijs zijn neutrale kleuren (en die zijn heel belangrijk om kleuren in de outfit goed mee te combineren ). Tips om kleding met elkaar te combineren en toffe outfits te maken. Er zijn ontzettend veel manieren om leuke kledingcombinaties te maken. Ik licht de belangrijkste tips toe zodat je elke dag een leuke combinatie kunt maken. Zwart en wit zien we niet als kleuren.


In zuivere toestand zijn ze bijna niet terug te vinden in de natuur. Ze kunnen gemakkelijk gecombineerd worden met eender welke kleur. Grijs is een neutrale kleur en is goed te combineren met veel kleuren. Sombere kleuren gebruik je best voor je onderlichaam, heldere kleuren kunnen namelijk verdikken.


Kan het combineren van kledingstukken vaak nog best lastig zijn. Daarom heeft Miinto wat tips voor jou om te leren combineren en je dus niet meer urenlang voor je kledingkast hoeft te staan: 1. Een beetje gevoel voor mode is mooi meegenomen, maar combineren is geen kwestie van veel kleding hebben, integendeel! Zal deze blauwe blouse passen bij deze oranje trui?


Kleuren combineren kleding

Kan ik mijn kastanjebruine Capribroek koppelen aan een gele blouse? Welke kleuren kun je goed met elkaar combineren ? Een mooi shirt gekocht in een opvallende kleur? Heel leuk, maar thuisgekomen gebeurt het weet hoe vaak dat je vertwijfeld voor je kledingkast staat: Wat past er nu mooi bij deze kleur? Hier vind je volop inspiratie over hoe je kleuren kunt combineren tot verrassende looks!


Winteroutfits Coole Outfits Mode Outfits Damesmode Geknipte Sweater Zwarte Panty Monochrome Mode Dope Mode Straatstijl I could knit this, looks squared off, high front, side slit is straight forward enough. Ik ga je tips onthouden en de volgende keer in de winkel eens speuren naar iets met een uitgesproken kleur. Niet alle kleuren zijn even complimenteus naar elkaar, dus een beetje kennis van zaken is geen overbodige luxe.


Kies voor kleuren die elkaar versterken en het beste in elkaar naar boven halen. Wij geven je kleuradvies voor je kleding. Weet je nu niet waar je moet beginnen?


We hebben er uitgezocht om het je gemakkelijk te maken. De juiste kleding kleuren combinatie. In deze eerste video van weg naar stijl leg ik alles uit hoe jij kleuren kan combineren en matchen zodat jij er altijd goed bij. Als je dan nog wat wit ergens in je outfit of de print laat terugkomen maak je jouw outfit nóg frisser!


Geel met groen combineren is heel leuk. Vind je het jammer dat je niet lukraak kleuren kunt combineren ? Geef de schuld aan de Franse koning Louis XIV. Hij had oog voor de juiste kleurencombinaties.


En zette een heuse mode-industrie op, samen met zijn minister van financiën Jean-Baptiste Colbert – het zou zelfs kunnen dat die zijn naam gaf aan het ‘colbertjasje’, dat we hier in Aarschot een ‘vest’ noemen. Kijk welke kleding bij jou past Je kunt je kleding nog zo mooi combineren , maar het moet ook bij jou passen. Kijk naar je haar- en huidskleur en welke kleuren daar mooi bij staan en welke niet. Het idee achter het combineren van kleuren is het samenvoegen van kleuren die elkaar flatteren of een streling voor het oog zijn wanneer je ze gaat combineren. Door de richtlijnen hierboven te gebruiken, kan je er zeker van zijn dat je betere keuzes zult maken bij het combineren van de kleuren van kledij uit je garderobe.


Kleuren combineren kleding

Door neutrale kleuren te gebruiken voor je kleding kun je doorgaans een goede combinatie maken. Deze kleuren versterken namelijk de andere kleuren , maar zorgen er ook voor dat de combinatie niet te overdreven eruit gaat zien. Je kunt bijvoorbeeld grijs combineren met donkerpaars en lichtgou of met wit, blauw en een beetje rood.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts