woensdag 22 maart 2017

Facebook pagina verwijderen zonder beheerder

Facebook pagina verwijderen zonder beheerder

De beheerder van die pagina wil deze niet verwijderen en antwoord niet op onze chatberichten. Houd er rekening mee dat als je iemand verwijdert als beheerder , deze persoon niet langer leden of beheerders kan verwijderen , nieuwe beheerders kan toevoegen of de beschrijving en instellingen van de groep kan bewerken. Als een pagina geen Beheerder heeft, kan deze ook niet toegewezen worden. De persoon die de pagina heeft aangemaakt word automatisch Beheerder.


Facebook pagina verwijderen zonder beheerder

Als deze zichzelf verwijderd en niemand anders de Beheerders rol heeft toegewezen, dan blijft de pagina actief zonder Beheerder. Voor meer informatie over paginarollen kun je het volgende artikel. Deze kun je verwijderen door jaar je pagina te gaan, klik op pagina bewerken en dan op ‘toestemmingen beheren’. Onderaan op de pagina staat de optie ‘deze pagina permanent verwijderen ’. Sabine werkt snel, ze kan goed luisteren, ze coacht haar klant bij het opzetten van een website.


Een actie die je het beste zo snel mogelijk kunt uitvoeren. In eenvoudige stappen een beheerder toevoegen met afbeeldingen. De onderdelen in dit artikel. Alleen de huidige beheerder kan een nieuwe beheerder uitnodigen.


De uitnodiging wordt verstuurd vanuit de bedrijfspagina naar een e-mail adres dat gekoppeld is aan een persoonlijk profiel van de nieuwe beheerder. Die vraag hoor ik vaak, zo vaak dat ik er maar even een vijf stappen plan voor maak. Wanneer je de verantwoordelijkheid hebt om een bedrijfspagina te leiden is het goed om een eenduidig geluid te laten horen. Als je het beheer van je pagina opgegeven hebt en de beheerdersrechten aan iemand anders overgedragen hebt, dan zul je de pagina niet kunnen verwijderen. Als een andere beheerder je rol zonder je toestemming gewijzigd heeft, dan moet je contact opnemen met die beheerder om je beheerdersrechten terug te krijgen.


Als dit gebeurt is heb je een nieuwe beheerder voor de pagina. Klik hierna op opslaan en je bent geen beheerder meer van de pagina. Op het moment dat er niets geplaatst wordt op een pagina. Mensen kunnen gewoon reageren op de pagina en fan worden, spam achterlaten.


U kunt er ook voor kiezen om uw social media uit te besteden, dan houden wij het voor u bij! Ik heb de pagina geliked en dit is ook zichtbaar. Let op: dit is niet in alle gevallen mogelijk.


Soms kiest de beheerder ervoor om. Hij of zij is beheerder en kan leden toevoegen, verwijderen en blokkeren. De oprichter kan een beheerder toevoegen. Verwijder je pagina in stappen.


Stap 2: Klik op de knop ‘Instellingen’ rechts bovenaan. Je moet een beheerder van de groep zijn om andere mensen uit het gesprek te kunnen verwijderen. Je kan dan nog steeds een groep uit je gesprekslijst verwijderen zonder andere leden te verwijderen , maar het gesprek zal voor de andere leden blijven verdergaan. Je kan deze niet verwijderen of verlagen in rechten totdat er een nieuwe beheerder is. Handig voor wie een werkgerelateerde pagina wil maken, maar geen profiel wil.


Klanten raken hiervan in de war. KvK certificaat word niet herkent door de helpdesk die in Amerika zit. Ook zéér handig is het. Over de verschillen tussen een groep en een pagina , en hoe die te maken , schreef ik eerder al een artikel. De groepen waarvan je lid bent zie je aan de linkerzijde van je facebookscherm staan.


Wil je de geclaimde pagina verwijderen ? Ga dan naar ‘Instellingen’ van je pagina en helemaal onderaan het tabblad ‘Algemeen’ vind je de optie ‘ Pagina verwijderen ’. Klik op ‘Bewerken’ en je krijgt dan de optie om je pagina te verwijderen. Hoe kan ik bepaalde bestanden verwijderen uit een groep ? Mocht u uzelf per ongeluk verwijderen als beheerder dan kunt u de extra beheerder vragen u opnieuw toe te voegen als beheerder. Wanneer iemand beheerder is van uw pagina kan deze persoon ook updates posten op de timeline van de pagina en uit naam.


Ik ben een student die voor een bedrijf een facebook pagina wil omzetten naar een business pagina , facebook pagina geen beheerder. Erno Hannink mei Kun je updates die anderen plaatsen in de groep nog wel verwijderen. Toen heb ik de pagina maar ‘Een pagina maken, beheren en verwijderen ’ genoem dit mocht wel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts