donderdag 2 maart 2017

Gsm nummer blokkeren proximus

Of bent u uw gsm kwijt? Laat zo snel mogelijk uw simkaart en gsm blokkeren. Daarna kunt u gratis een nieuwe simkaart afhalen in een verkooppunt. Houd het serienummer van uw toestel bij de hand (Waar kunt u het serienummer van uw gsm terugvinden?). Het is gratis voor uw gsm - nummer , maar u betaalt € 33.


Wordt u bedreig gestalkt of gepest? Blokkeer het nummer via uw gsm. Ik zie het al: je wordt van het kastje naar de muur gestuurd. Iedereen wil dat een ander het werk doet.


Toch maar blijven aandringen. Als het te vervelend wordt kan je je provider nog vragen om gratis van gsm nummer te veranderen, maar of dat de oplossing is? Word je heel vaak gebeld door een bepaald nummer , van een verkoopdienst of iets anders?


Gsm nummer blokkeren proximus

Wil je dat deze ongewenste telefoontjes en berichtjes stoppen? Ken je wel het nummer , maar weet je niet wie precies achter de ongewenste oproepen zit? Dan kan je klacht indienen bij de Ombudsdienst voor Telecommunicatie.


Zij zoeken dan de gegevens van de beller voor jou op. Je neemt nadien best ook nog contact op met de politie. Gestolen GSM voortaan makkelijk te blokkeren.


Noteer nu al het serie of IMEI- nummer van. Het IMEI (International Mobile. Equipment Identity)- nummer is het unieke identificatienummer van uw gsm -toestel.


Is er een technische oplossing om zijn nummer te blokkeren , zonder direct naar de politie te moeten gaan. Ze is momenteel klant bij proximus , maar overweegt een overstap naar Telenet (Mobistar). Bekende telefoontjes blokkeren in Android.


Als het een normaal telefoonnummer betreft, moet je het nummer eerst als een contact opslaan en vervolgens in de contactgegevens op de menuknop drukken. Wat Proximus betreft cfr. Elke oproep die niet geïdentificeerd wordt op het scherm van je telefoon wordt automatisch geweigerd.


De anonieme beller ontvangt dan een melding dat zijn oproep geweigerd werd en dat hij je kunt terugbellen als hij de functie waarmee hij zijn nummer verbergt, uitschakelt. Een nummer blokkeren op je mobiel. Telemarketeers, politieke partijen en andere onwelkome telefoongasten kunnen zeer storend zijn door hun slecht getimede telefoontjes. Als je af wilt komen van deze telefoontjes, dan zijn er verschillende. Re: Een GSM nummer blokkeren ? Als je geen nummers kan blokkeren kan je het via je provider spelen.


Ook al bellen ze geheim, je moet ALTIJD opnemen en de tijdstippen noteren, daarna je provider bellen en dan krijg je een formulier waar je alle tijdstippen kan opschrijven. BASE zal onmiddellijk uw GSM blokkeren , zelfs als hij ondertussen met een ander netwerk dan BASE verbonden is. Zoeken op nummer (eigenaar van een telefoonnummer zoeken) 4. Telefoonnummer opzoeken (vaste telefoon) 3. Stalking via de telefoon stopzetten. Een telefoonnummer blokkeren. Hoe omgaan met ongewenste oproepen van.


Tik op het pictogram van het telefoontje en selecteer Recent onderaan het venster. Hiermee open je het logboek. Zoek het nummer dat je wilt blokkeren.


Scrol naar onder en naar boven om het nummer te vinden. Mijn gsm is gestolen (of verloren) Om u snel terug op weg te helpen, hebben we hieronder een kort stappenplan neergeschreven zodat je hopelijk snel terug mobiel bent! Het belangrijkste is dat u uw simkaart laat blokkeren en aangifte doet bij de politie in geval van diefstal. Wanneer je ons contacteert om je simkaart te blokkeren , kunnen we ook je toestel blokkeren.


Als je een aangifte doet bij de politie, blokkeren ze je toestel gewoonlijk niet. Bezorg ons het serienummer of IMEI- nummer van je toestel en wij doen het nodige om te vermijden dat iemand ongewenst je gsm of tablet gebruikt. Over Do Not Call Me vzw.


De Bel-Me-Niet-Meer-lijst zorgt ervoor dat je geen ongewenste reclame meer ontvangt via de telefoon. De wet verplicht bedrijven en organisaties, die via telefoon commerciële aanbiedingen doen, deze lijst te gebruiken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts