woensdag 1 maart 2017

Groene muur in woonkamer

Groene muur in woonkamer

Een natuurlijke kleur groen geeft rust en warmte. Met de kleur groen haal je een stukje van buiten naar binnen. Een heel leuk resultaat bereik je ook door het kastje wat voor de muur staat in dezelfde kleur groen te schilderen.


Huisdecoratie ideeën, landschapsarchitectuur en tuinontwerp - vdekrete. Voor een eerdere samenwerking met Flexa gaf ik onze woonkamer een makeover door de muur tegenover de bank roze te verven. Groene muur , groen kastje - Binnenkijken. Als je de RAL waaier bekijkt, dan komt de groene muur in deze woonkamer het dichtst bij de RAL kleur Flessengroen. Tegen de muur is de grote witte IKEA Söderhamn bank geplaatst, waardoor er een mooi licht donker contrast is ontstaan.


We geven eerlijk toe dat we eerst nog een beetje skeptisch waren over een donkere kleur in de woonkamer. Hadden wij het even goed mis. Shop de look van onze woonkamer metamorfose en ga aan de slag met jouw inrichting. Welke kleur groen op de muur voor onze woonkamer metamorfose?


Groene muur in woonkamer

Vorige week alweer deelde ik een video van de woonkamer make over. Bedankt voor alle leuke reacties! En dat straalt optimisme, gezondhei vertrouwen en vredelievendheid uit. Het is meteen zoveel warmer.


Er is ook vaak veel harmonie te vinden in een groene woonkamer. Geel Geel in je interieur brengt de zon in huis. Deze kleur wordt dan ook door therapeuten aangeraden bij mensen met een depressie. GROENE MUUR IN DE WOONKAMER STYLEN - HOE DOE JE DAT? Hieronder zie je de mooiste inspiratie voorbeelden van woonkamers met een groene muur ! Donkergroene muur in de woonkamer.


Deze mooie woonkamer is ingericht in een vintage. Woonkamer met een Dennengroene muur. Je ziet het overal terugkomen: in meubels, planten. Steeds meer muren worden groen geverfd. Echter is een kale groene muur nog niet zo sfeervol.


Groen is fris en heeft een natuurlijk effect. Met interieur posters en wanddecoratie kun je jouw groene muur woonkamer prachtig aankleden. We kunnen er niet meer omheen, we zien het overal.


Voor je dagelijkse dosis inspiratie hebben wij de mooiste interieurs met een groene muur op een rijtje gezet. Mensen die een groene woonkamer hebben zijn vaak optimistisch, vol vertrouwen, vredelief en hechten veel waarde aan harmonie in het leven. Kast Verven Welke Kleur. Hangende Vitrinekasten. Een groene muur in de woonkamer maken met groene muurverf?


Deze voorbeelden laten zien dat muren zo in elke ruimte prachtig donkergroen kunnen worden! Waar een donkergroene muur eerst nog gewaagd klonk, is het de laatste tijd iets wat we steeds meer interieurs zien. Inspiratie Laat je inspireren door mijn interieurfoto’s en doe er leuke ideeën op. Bijvoorbeeld het combineren van kleuren, planten en prints in het interieur of droom weg bij mooie meubels en accessoires. De groene muur in deze woonkamer is behoorlijk fel, maar kan prima in combinatie met het overige donkere interieur.


Het witte kastje springt eruit. Werkplek Normandy Grey groene muur. Dit mooie thuiskantoor hebben we gevonden bij Avenue Design Studio.


Voor een klant in Amsterdam, heeft Holly deze studio ontworpen en ingericht. Het kenmerkt zich met een frisse minimalistische uitstraling, waarvan de mooie groene muur een grote blikvanger is geworden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts