maandag 3 augustus 2020

Wanneer synoniem

Wanneer — als — bijaldien — indien — in geval — mits — tenware — tenzij — zoo. Voorwaardelijke voegwoorden. Als en wanneer waren oorspronkelijk voegwoorden van tij doch beteekenen thans vaak ongeveer hetzelfde als indien, dat uitsluitend voorwaardelijk voegwoord is. Een synoniem is een ander woord voor ‘een ander woord voor’: woorden noemen we synoniem als ze (ongeveer) hetzelfde betekenen. Kies hierboven het tabblad synoniemen of vertalingen en voer je zoekwoord in, gevolgd door Enter of een klik op het vergrootglas.


Wanneer synoniem

Voor het beste resultaat gebruik je het enkelvoud of de onvervoegde vorm en bij. Behalve voor het vertalen van woorden, kun je bij ons ook terecht voor synoniemen, puzzelwoorden, rijmwoorden, werkwoordvervoegingen en dialecten. De voegwoorden als en wanneer zijn synoniem. In sommige gevallen zijn deze woorden uitwisselbaar met indien, in andere niet. Daartoe moeten we onderscheid maken tussen voegwoorden van tijd en voegwoorden van voorwaarde of veronderstelling.


De klemtoontekens zijn mogelijk (vóór), maar het is aan te raden om geen klemtoontekens te gebruiken. Als er geen foutieve interpretatie van de zin mogelijk is, is het aan te raden om geen klemtoontekens te gebruiken. Nederlandstalige begrippen en definities. De website probeert alle woordenlijsten op het internet, groot en klein, samen te brengen om het zoeken naar woorden makkelijk te maken.


Wanneer synoniem

Dan is uw AOW-leeftijd minimaal jaar. Later wordt bekend wanneer u precies AOW krijgt. In de volgende alinea is het logisch om een synoniem te gaan zoeken voor konijnen. Bij woordvariatie heb je niet altijd synoniemen nodig, een categorie kan ook. Zo vallen ‘konijnen onder de ‘dieren’.


Wanneer je drie keer konijnen hebt gebruikt, en ze daarna aanduidt met ‘dieren’ snapt iedereen wat je bedoelt. Beide slotformules zijn goe maar Hoogachtend is formeler. Met vriendelijke groet of Met vriendelijke groeten. Stem de slotformule dus af op het karakter van uw brief. Wie eenvoudig en duidelijk wil schrijven, let op zijn woordkeuze.


Door te kiezen voor woorden en formuleringen die in het ‘gewone’ dagelijkse taalgebruik vaak voorkomen, maak je je tekst duidelijker en aansprekender. De prijs die een opdrachtgever aan een aannemer verschuldigd is in het kader van een aannemingsovereenkomst De opdracht aan een aannemer om tegen een aanneemsom een werk van stoffelijke aard tot stand te brengen. Ze is het bekendst als de schepper van de Harry Potter-fantasyserie. De Harry Potter-boeken kregen wereldwijd veel aandacht en wonnen meerdere prijzen, er zijn meer dan 5miljoen exemplaren van verkocht. De voorganger van dit gebak werd ongeveer 2jaar geleden in Denemarken gecreëer waar de lekkernij flødebolle wordt genoemd.


Wanneer een bedrijf veel eigen vermogen heeft, loopt een bank minder risico. Als het bedrijf wordt opgeheven (geliquideerd), krijgt de bank alsnog het uitgeleende geld terug door de verkoop van de bezittingen. Wanneer er veel vreemd vermogen is, loopt de bank een groter risico om het uitgeleende geld terug te krijgen bij liquidatie. Vaak hebben resultaatgerichte mensen een sterke prestatiedrang. Ze willen alles zo perfect mogelijk doen.


Om deze reden zijn zij goed in het motiveren van zowel zichzelf als anderen. Dat is prima, zolang de lat maar niet te hoog wordt gelegd. We maken voornamelijk gebruik van het Kernerman woordenboek. De ondergeschiktheid van de werknemer ten opzichte van de werkgever.


Maar wanneer ben je eigenlijk communicatief vaardig en wat betekenen ‘communicatieve vaardigheden’eigenlijk? En hoe antwoord je op deze vraag? Ben jij gastvrij, wil jij ervaring in de horeca opdoen (geen ervaring nodig) en woon jij in (de buurt van) Amsterdam? Uw AOW-leeftijd hangt af van uw geboortedatum. U krijgt AOW vanaf de dag dat u uw AOW-leeftijd heeft.


Deze AOW-leeftijd is berekend op basis van het Pensioenakkoord. Tot nu toe gaat alles goed. De zeurpiet klaagde tot vervelens toe over de kwaliteit van de koffie. De overvaller sloeg hem tot bloedens toe.


Voor Shell staat die informatie hier. Ziekte, ongeval of hospitalisatie van een (schoon)kind of (schoon)ouder, zelfs wanneer deze niet met de aanvrager samenwoont. Een ernstige, materiële beschadiging aan de bezittingen, zoals schade aan een woning door brand of natuurramp.


Het bevel tot verschijning in persoon in een rechtszitting wanneer men partij is in het geding. Wanneer je aangeeft een echte teamspeler te zijn, kan dit doen lijken alsof je niet goed alleen kunt werken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts