vrijdag 31 juli 2020

Welke kleur past bij paars interieur

Wanneer je je woonkamer gaat inrichten met paars , is het goed om te bedenken welke kleuren goed bij paars passen. Zo kun je een mooie combinatie creëren die je perfect bij je huis past. Let er goed op dat echt felle kleuren voor een overkill kunnen zorgen. Diepe kleuren paars komen goed tot hun recht in gordijnen en meubelstoffen met glanseffecten zoals fluweel, velours en zijde.


Als je wel graag een paarse muur wilt, is het handig om goed na te denken over je gordijnen. Dit geeft een rijke uitstraling aan je interieur. Beste Kiki, er zijn vele tinten paars : van taupe- paars tot lavendel en van lila tot mauve … Weet je al welke kleur paars het beste bij je interieur past ? Een basic kleur past goed bij paars.


Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een kleuradvies op maat bij je thuis. Welke kleuren passen bij elkaar in een groene woonkamer? Je ziet dit bijvoorbeeld terug in industriële interieurs. Een groene woonkamer vraagt om groene wanddecoratie.


Met het groeien van een groen interieur zijn botanische posters in. Bij een jas of anorak in de kleur paars Je moet de juiste grafgiften kiezen, dus misschien een lichte sjaal, bijvoorbeeld in beige of lichtgeel muts en handschoenen van dezelfde kleur. Vermijd te veel verschillende kleuren in relatie tot Lila.


Dit keer adviseert Decorette over paars , past deze kleur bij jou? Wij lichten verschillende kleuren voor het interieur uit, omdat een kleur bij je moet passen. Paars heeft een sprookjesachtige uitstraling. Het heeft iets geheimzinnigs en dat maakt het een extra spannende kleur.


Welke kleur past bij paars interieur

In de jaren ’was het een van de modetinten in het interieur maar ook vandaag staat het garant voor een originele en actuele look. Kleuren kiezen die passen in je interieur is niet altijd even makkelijk. Trends veranderen, smaken verschillen en bij elke woning passen andere kleuren. Experimenteren met verf en kleur tot je een geslaagde combinatie vindt, is zeker mogelijk, maar dan ben je al snel heel wat geld en tijd kwijt.


Er zal vast iets tussen zitten met paars. En weet dat er altijd een laagje verf over kan als het niet mooi is geworden! Toegevoegd na minuut: oja, geel en paars is de kleur van de wereld winkel, weet niet of dat een leuk thema is hahahah Toegevoegd na minuten: Grijs is ook erg mooi bij paars ! Je favoriete taupe kleur combineren in je interieur ? Taupe is al jaren een favoriete kleur voor je interieur. Dan zijn er mogelijkheden te over.


Het is mooie neutral, maar kan een ruimte ook een warme aanblik geven. De naam van de kleur komt uit het Frans en spreek je uit als ‘toop’. Een mooi shirt gekocht in een opvallende kleur ? Geef kleur aan je interieur. Heel leuk, maar thuisgekomen gebeurt het weet hoe vaak dat je vertwijfeld voor je kledingkast staat: Wat past er nu mooi bij deze kleur ? Dat klinkt heel goe maar hoe doe je dat precies?


Ook daar is het een serene kleur die goed combineert met hout en het groen van planten. Bij het combineren van grijs heb je eigenlijk twee opties: ofwel kies je om een grijze tint te combineren met een felle kleur , op die manier zal je een levendige en trendy ruimte creëren. Door deze inspirerende mogelijkheden is paars een goede kleur om in kleine mate toe te passen in woon- en werkkamers. Echter, de mystieke associaties met paars zorgen ervoor dat het niet goed past bij ‘clean’ ruimtes zoals de keuken en badkamer.


Welke kleur past bij paars interieur

Als je mij om advies zou vragen zonder dat ik de ruimte heb gezien is het eigenlijk nauwelijks mogelijk de juiste kleur grijs te noemen. In de woonkamer is er een gewaagde keuze gemaakt door voor een paarse bank te gaan. Voeg je liever kleur toe dan zijn roze en paars mijn favorieten bij taupe.


Met welke kleur vind jij taupe het mooiste combineren in je interieur ? Meer inspiratie op STIJLIDEE’s Pinterest site. Kijk naar de binnenkant van je polsen en vergelijk die eens met die van je vrienden. Vul je reactie in onderaan dit blog.


Bij sommige mensen zie je goed de blauwige aders (koele huid), bij andere zie je dat de huid wat gelig is (warme huid).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts