dinsdag 18 augustus 2020

Wat betekent actief zijn in messenger

Wat betekent actief zijn in messenger

Je ziet het ook wanneer jouw vrienden en contacten actief zijn of recent actief zijn geweest. Hoe kan ik de functie ‘laatst actief ’ uitzetten? Kan ik in Chat alleen zichtbaar zijn voor bepaalde personen? Kan ik als BlackBerry-gebruiker mobiel FB-chatten?


Wat betekent actief zijn in messenger

Wanneer je Status Actief is ingeschakel word je als actief weergegeven aan je vrienden en contacten of wordt weergegeven wanneer je recent actief was. Meer informatie over het uitschakelen van je Status Actief. Dit betekent dat je online bent en geeft jouw contactpersonen het idee dat je beschikbaar bent om te chatten. Als je liever niet gebombardeerd wilt worden met chatberichten kun je op eenvoudige wijze offline gaan.


Wordt wel verzonden, maar niet gelezen, dus ze zijn helemaal niet actief ! Heb hier nog geen verklaring voor. Ik heb een vraagje aan jullie. From Chats , tap People at the bottom of the screen. MESSENGER moest zijn snelheid veel verder terugbrengen.


Je ziet ook wie actief is, zodat je niet voor niets een berichtje. De app heeft emoji, kan laten zien wanneer iemand voor het laatst online was en. In Chat kun je je chatberichten. In Mensen vind je nieuwe en oude vrienden.


In Ontdekken maak je contact met je favoriete merken, vind je aanbiedingen, speel je games en meer. In messenger staat naast het bericht een grijs cirkeltje met een grijs vinkje. Messenger heeft nu tabbladen: Mensen, Chat en Ontdekken. Ik kan alleen iets terugvinden over blauwe vinkjes. De instant messaging-client die u gebruikt, is afhankelijk van waar u woont en wat uw vrienden actief gebruiken.


Beste antwoord: Beste Paolo, De kans is groot dat deze mensen zich op offline hebben gezet in de app, daarom kunnen jij en hun andere vrienden niet meer zien of en wanneer die persoon voor het laatst actief is geweest. Ook kan het zijn dat iemand. Dat kun je uitzetten bij de instellingen van messenger.


Nu kun je dit aan of uit zetten. Als je het uitzet, dan kun je het ook niet meer van anderen zien! Dit wordt weergegeven dankzij bolletjes bij de berichten. In deze tip lees je wat elk bolletje betekent. Een groene stip met mobiel in groene letters betekent dat deze persoon via de mobiel verbonden is met facebook op dat moment.


Wat betekent actief zijn in messenger

Een klein grijs telefoontje achter de naam betekent dat deze persoon een app voor facebook messenger heeft, alleen dat de persoon deze app op dit moment niet gebruikt: hij is niet online. BRENG DE GROEP BIJ ELKAAR - Maak samen plannen met polls, deel je locatie of deel de rekening en nog veel meer. Deze berichtjes kunnen gaan over waar ze mee bezig zijn , waar ze aan denken of wat hun mening is. Een gebruiker kan natuurlijk ook zijn persoonlijke contact informatie in zijn of haar profiel plaatsen.


Je kunt onderstaande onderwerpen doorzoeken om de informatie te vinden waarnaar je op zoek bent. Dat komt omdat de berichten van mensen die je niet als vriend hebt toegevoegd worden verborgen. Toch lijkt het in sommige gevallen om belangrijke berichten te gaan. Met de uitgebreide mogelijkheden van bots in messenger gecombineerd met kunstmatige intelligentie zijn de e. Het is alweer een tijd geleden dat WhatsApp de blauwe vinkjes introduceerde. Soms worden nepaccounts aangemaakt voor positieve of negatieve profilering of het verspreiden van desinformatie.


Niet iedereen houdt zich daaraan, de politie ook niet. Bij inschrijving als lid moet men zijn geboortedatum opgeven. Je crush of liefje heel veel hartjes sturen. Is er iemand die je stiekem heel leuk vindt, maar niet weet hoe je dat op een goede manier duidelijk kan maken?


Stuur een rood hartje en zie wat er gebeurt! Zo, die boodschap is duidelijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts