maandag 17 augustus 2020

Woordenlijst groep 5

Your browser does not appear to support HTML5. Try upgrading your browser to the latest version. Spellingspelletjes groep 5. Je moet als ouder even tijd investeren om te kijken hoe de website werkt, maar dat is het waard.


Woordkasteel Op woordkasteel. Je kunt kiezen uit bestaande woordenlijsten of voor een bepaalde methode in groep 5. Oefen online, genereer werkbladen, speel een spelletje of flits de woorden van de week. Al deze mogelijkheden en meer zijn verwerkt in de spellingspagina van de methode Staal.


Bekijk alle woordpakketten of kies hieronder gelijk uw groep. Leer snel met Meester Klaas de spelling van groep 5. De spelling leer je met een webapplicatie die je overal kan gebruiken. Op de laptop, tablet en zelfs op de telefoon. Je krijgt steeds eerst een stukje uitleg en trucjes hoe het beste voor dat onderdeel de spellingsregels kunt toepassen.


Kijk voor taaladvies op Taaladvies. Meer taalhulp vind je op. Hier oefen je je woordpakket met leuke spelletjes! Ik heb dit gedaan in leescircuits, waarbij ouders dit onderdeel ondersteunden.


De ouders hielden de tijd bij met een zandloper of op hun telefoon. Terwijl een ander leest, lezen zij mee. Cito toetsen groep : uitslag.


Hieronder ziet u het overzicht van de scores en wat deze betekenen. Zoek de juiste tegenstelling. Deze woorden komen uit De Basiswoordenlijst Amsterdamse Kinderen (en Kleuters voor gr. en 2) en is verdeeld over (of 12) lijsten.


De woorden hieronder voor groep bestaan uit elementaire woorden. Ieder kind in groep moet deze kennen. Ze vormen het fundament voor de opbouw van de woordenschat. Basisschool CBS De Zeester Marknesse.


Woordenlijst groep 5

Je kunt (educatieve) bronnen op het internet eenvoudiger en effectiever gebruiken als je ze verzamelt, ordent en deelt met Yurls. Werkwoordspelling groep Y. Extra werkbladen op onderwerp (1). Uitleg: Kies één van de onderstaande oefeningen. Soms staat er ook een zin bij. Klik op het vraagteken achter het antwoord.


Start studying woordenlijst groepblok 5. Learn vocabulary, terms, and more with flashcards, games, and other study tools. Easily share your publications and get them in front of Issuu ’s. Wellicht kom je op onze site terecht omdat je op zoek bent naar woordenlijsten voor de methode Take it easy groep 5. Je kunt je woordenlijst voor de methode Take it easy groep dan ook vinden op wrts.


Woordenlijst groep 5

In onderstaande boxen staan de woordenlijsten van de taalmethode Taal op Maat. Hoewel ze van een andere methode zijn dan wij op school gebruiken, kunt u de lijsten goed gebruiken om bij uw zoon of dochter thuis een dictee af te nemen. In groep wordt de lesstof beetje bij beetje complexer en er wordt een groeiend inzicht van je kind verwacht bij zowel lezen als rekenen. Bovendien krijgt je kind vanaf groep ook ‘zaakvakken’: aardrijkskunde, geschiedenis, natuur en techniek. Junior Einstein Groep : Leer rekenen zoals op school.


Heel veel kinderen oefenen hier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts