vrijdag 19 april 2019

Synoniemen betekenis

Het door een woord of teeken uitgedrukte begrip. Eigenlijk ziet beteekenis meer op de verklaring van het gebruikte teeken, zin op het er aan verbonden begrip, doch in het gebruik wordt er weinig onderscheid tusschen beide woorden gemaakt. Een synoniem is een ander woord voor ‘een ander woord voor’: woorden noemen we synoniem als ze (ongeveer) hetzelfde betekenen. Vaak, maar niet altij zijn dit synoniemen.


Synoniemen ontstaan dan ook in eerste instantie volledig los van elkaar. Ze kunnen vervolgens in het algemene taalgebruik in vergelijkbare contexten voorkomen, en zodoende uitwisselbaar worden. Behalve voor het vertalen van woorden, kun je bij ons ook terecht voor synoniemen, puzzelwoorden, rijmwoorden, werkwoordvervoegingen en dialecten. In de retorica worden synoniemen gebr. Professioneel online puzzelwoordenboek voor het opzoeken van synoniemen , cryptogrammen, anagrammen, woordpatronen en klinkerloze omschrijvingen.


Ontbrekende woorden kun je aan de webmaster vragen en desgewenst online plaatsen. Bekijk de betekenis van remove, uitgelegd met behulp van definities, diverse voorbeeldzinnen en synoniemen. Nederlandstalig woordenboek. We maken voornamelijk gebruik van het Kernerman woordenboek.


Engelse synoniemen voor reasonably - Interglot woordenboek. Zoeken met synoniemen : Typ een tilde (~) vóór een woord om te zoeken naar antwoorden met dat woord en synoniemen voor het woord. Oftewel: je gebruikt synoniemen. Hulp vind je op internet.


Loading and unloading ramps should have the minimum possible incline. Bent u hier via een pagina in terechtgekomen? De website probeert alle woordenlijsten op het internet, groot en klein, samen te brengen om het zoeken naar woorden makkelijk te maken. Ensyns English synonyms. It provides synonyms (a synonym is another word for another word for) and words that are otherwise related to your search terwords that have broader or narrowing meaning, opposites, translations into other languages (for now only Dutch and Polish) and more.


Synoniemen betekenis

De betekenis van desgevallend vind je op deze pagina. Er werd definitie van desgevallend gevonden in de woordenlijst. Andere definities, verklaringen, omschrijvingen of synoniemen kan je zelf toevoegen om zo het woordenboek nog completer te maken.


Synoniem translated between Dutch and English including synonyms, definitions, and related words. Voor elk woord een antwoord. U zoekt een woord een synoniem of antoniem, maar kunt het juiste woord niet vinden?


Synoniemen betekenis

In dergelijke situaties biedt Synoniemen. Het gebeurt ons allemaal wel eens, dat we even niet op dat ene woord kunnen komen. Dat woord met die tegengestelde betekenis. Ook in de computer, waaronder pc en internet techniek en mobiele telefoon (gsm, gprs, umts, 4G), zijn vele afkortingen in gebruik. Er werden verschillende definities van ristorno gevonden in de woordenlijst.


Antoniemen zijn woorden met een tegenovergestelde betekenis. Beiden zorgen ze voor een schat aan woorden, die maakt dat onze taal levendig is en niet saai wordt. Toggle navigation Dictionary. Op deze pagina vind je een lijst van synoniemen met dezelfde betekenis als rise in het Engels. Van Dale verzorgt een groot en gevarieerd aanbod met tientallen titels op taalgebied om taalgebruikers effectief te ondersteunen - op school, kantoor, thuis of op reis.


Synoniemen betekenis

Zoek de betekenis van dat woord maar eens op in het Woordenboek. Synoniem - helpt je bij het vinden van woorden met dezelfde of gelijksoortige betekenis , evenals het vinden van antonymen om de tegenovergestelde betekenis van een woord uit te drukken. Dat is wanneer synoniemen een verschil kunnen maken. Je kunt bijvoorbeeld het woord regelafstand gebruiken in plaats van interlinie, waardoor ze synoniemen voor elkaar zijn.


Bedenk dat de betekenis van een woord vaak afhankelijk is van de context. U moet ervoor zorgen dat de synoniemen die u vindt. Dit is ook mogelijk met het woord interlinie. Overhoor jezelf in het Engels, Frans, Duits, Spaans of in andere talen, zonder inloggen. Diverse kleuren blauw, wit, roze en rood.


Een spreekwoord is een korte, krachtige uitspraak die een waarheid of wijsheid bevat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts