maandag 8 april 2019

Lidnummer tennis vlaanderen opzoeken

Zoek een trainer, official of clubbestuurder via onderstaande zoekcriteria. Ben je eerder al lid geweest van Tennis Vlaanderen ? Dan dien je je niet te registreren maar kan je via zoek een speler je lidnummer opzoeken en je wachtwoord opvragen. Na registratie of aanvraag van je wachtwoord kan je als niet-lid de website en de app van Tennis Vlaanderen bezoeken. Belgische tennisverenigingen ( TennisVlaanderen of AFT).


Je officieel tennis klassement blijft je TennisVlaanderen of AFT klassement die keer per jaar wordt berekend. Nadat het verschuldigde bedrag werd overgeschreven, ben je lid van tennisclub As en van Tennis Vlaanderen. Via een mail van Tennis Vlaanderen ontvang je dan een lidnummer en een wachtwoord. Hiermee kan je een terrein reserveren. Ga naar de website van Tennis Vlaanderen.


Hiervoor heb je je lidnummer én wachtwoord nodig van je account bij Tennis Vlaanderen. Ken je je lidnummer niet? Je kan dit opzoeken op de site van Tennis Vlaanderen. Eventueel kan je daar het wachtwoord resetten mocht je dit vergeten zijn. Uitgelicht Fietsen in Vlaanderen ,Dat is cycling vlaanderen.


Voor competitierenners,recreanten Én jeugd. Recent nieuws Op de hoogte blijven? Deze kan je raadplegen op de website van Tennis Vlaanderen.


Met de Tennis app van Tennis Vlaanderen kunnen jullie heel eenvoudig een terrein reserveren, een tennis partner opzoeken en contacteren ( eerst wel registreren en een profiel in de app aanmaken). Ook nieuws en evenementen van TC borluut worden via dit kanaal weergegeven. Het is tevens mogelijk om tornooien, klassementen, uitslagen op te volgen. De Koninklijke Nederlandse Lawn Tennis Bond (KNLTB) is het overkoepelend orgaan van de tennissport en de tennisverenigingen in Nederland.


Lidnummer tennis vlaanderen opzoeken

September at 1:PM. Proficiat Jef Vandorpe met je halve finale in het enkelspel en ook nog eens de dubbeltitel op de French Riviera Open. Als je nog geen lidnummer hebt bij Tennis Vlaanderen ga je onmiddellijk naar stap 3. Stap 3: zoeken van de club TC Boekt Na het inloggen moet je de club opzoeken.


Deze gegevens staan op de lidkaart van verleden jaar die U per mail heeft ontvangen. Op zoek naar een sportclub in je buurt? Spring eens binnen in de sportdienst van je stad of gemeente. Weet dat je bij onze fitwel-partners geniet van een korting of voordeel. Hier vind je alle informatie over de bekercompetitie, zowel Beker van België, Beker van Vlaanderen en de provinciale bekercompetities.


Klik op lidnummer controleren, je voor- en achternaam worden automatisch ingevuld. Je lidnummer kan je opzoeken op de website van Tennis Vlaanderen. Is je lidnummer bij ons niet gekend?


Vul vervolgens je Lidnummer in en klik tenslotte op Lidnummer controleren. Je naam en voornaam worden automatisch ingevuld. Als je je lidnummer niet weet, dan kan je die opzoeken via de website van Tennis Vlaanderen.


Indien je vroeger nog nooit lid was van TC dan moet je bij het inschrijven kiezen voor Nieuwe inschrijving. Idem voor de binnenterreinen, met de laagste prioriteit in de AZUA- zaal en de Tennis Vlaanderen sporthal (tijdens de week enkel ’s avonds). Zie reglement binnentennis.


Confederatie Bouw is niet aansprakelijk voor de inhoud van informatie die zij vanuit externe bronnen, databanken, toepassingen en websites weergeeft. Hollandscheveldse Tennis Club. Wij volgen foebele en alles op fangebie soms met een knipoog.


Lidnummer tennis vlaanderen opzoeken

Een RT is niet per se onze mening. Basic-Fit is onbeperkt fitnessen met hoogwaardige fitnessapparatuur van TechnoGym en Matrix in onze sportscholen. Vanaf € 1per weken! Zoek op toernooien, competities, clubs of spelers. Voer tenminste tekens in.


Zoekfunctie Met het bovenste zoekvenster kan je op naam of lidnummer leden snel opzoeken. Let wel je kan enkel de voornaam OF de achternaam OF een lidnummer invullen. BV ik zoek Jan Vermeulen met lidnummer dan kan zoeken via: - Jan: Je krijgt een overzicht van alle leden met de naam of voornaam waar Jan in vermeld is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts