donderdag 11 april 2019

Radio frequenties rotterdam

Radio frequenties rotterdam

NL: Televisietoren Rotterdam -Waalhaven: 220. Radio frequenties in Nederland. Door het kiezen van de juiste radio frequentie kan je naar je favoriete radiozender luisteren, maar dan is het natuurlijk wel belangrijk dat je de radio frequentie van je favoriete radiozender weet te vinden. FM BNR Nieuwsradio - 91.


In onderstaand overzicht vind je de ethernet- en. Overzicht van alle legale FM frequenties in Nederland. Op volgorde van frequenties. Van landelijke zenders, tot regionale en lokale zenders.


Hier vind je alle 1 NL radio frequenties per regio. Heb je 1 NL frequenties gevonden die niet correct zijn? Laat het ons weten via de radio -frequentie. Heb je een internetradio of een andere audio-livestream-afspeel-app? Digitale radio is te ontvangen via de ether en is net zoals FM- radio gratis te ontvangen.


Online kun je luisteren en live meekijken op onze website. De radiogolf kan muziek maar ook beeld bevatten. Welkom op de frequentie pagina. Op deze pagina kunt u bijna alle (Nederlandse) luchtvaart frequenties vinden. Klik hieronder op een specifieke station of naam zodat u de desbetreffende frequenties kunt zien.


Heb je OPEN Rotterdam frequenties gevonden die niet correct zijn? Frequenties : Amsterdam 96. Wij brengen uur per dag, 7. Vanaf woensdag maart gaat RADIONL in de loop van de dag haar uitzendgebied uitbreiden. Rotterdam , Den Haag, Leiden, Dordrecht en Gouda zal RADIONL te ontvangen zijn via 97. FM in Utrecht en omgeving via de frequentie 97.


EiRP of PEP waar men mee mag uitzenden volgens vergunning in kiloWatt (kW). For age group of and above. Includes factual and discussion programs in weekday evenings and programs for immigrants, philosophy, religion, and readings in the weekends. Voor het opgeven van een overlijdensbericht hoeft u geen afspraak te maken. OPEN Rotterdanieuwe lokale omroep voor Rotterdam Samenwerking met en voor alle Rotterdammers en Rotterdamse partners en organisaties OPEN gaat op een vernieuwende wijze als lokale omroep te werk.


Win tickets voor de Beste Zangers Live in Ahoy Rotterdam ! Qmusic is overal te ontvangen via de ether, op 100. FM, de kabel, Qmusic app, via Qmusic. Meer info over digitale radio vind je hier.


Radio frequenties rotterdam

Kijk hierboven voor de etherfrequentie bij jou in de buurt. Al het radionieuws uit Nederland. Altijd en overal jouw favoriete radiozenders digitaal in de ether. In juli herintroduceerde men de formule onder de noemer the no repeat workday.


In werden alle frequenties opnieuw verdeeld. De overgang van zenden naar ontvangen worden aangegeven met het woord OVER. De dixte tunes en het laatste nieuws uit de urban scene vind je bij FunX. Ik heb de frequenties niet allemaal zelf ontdekt, maar heb zoveel mogelijk officiele bronnen gebruikt.


Mocht de radiofrequenties van Open Rotterdam niet meer actueel zijn of wilt u graag gemeentes of frequenties toevoegen, neem contact met ons op via het radio - frequenties. Er opent dan een klein venster met een speler erin. Heb je iets gemist of wil je gewoon iets terugluisteren?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts