dinsdag 30 april 2019

Scouts en gidsen vlaanderen verzekering

Ik wil een SCHADe of ongeval aangeven ik wil een verzekering aanvragen mijn aangevraagde verzekeringen Ik heb een vraag (FAQ) Welke Verzekering heb ik nodig? Indien de herstelling van een personenwagen gebeurt bij een door Ethias erkende hersteller betaalt u geen vrijstelling. Waar vind ik info omtrent verzekeringen ? Fuif, Vlaamse kermis of groot straatfeest gepland? Een jongverkenner breekt zijn pols tijdens Dikke Bertha? Een gids sjot het raam van de buren stuk?


Scouts en gidsen vlaanderen verzekering

Om dit voor iedereen zo betaalbaar mogelijk te houden, doen we door het jaar enkele acties om onze kas te spijzen. Je betaalt misschien iets meer lidgeld (euro voor het eerste kind van een gezin) dan bij andere verenigingen, maar je mag dan wel op beide oren slapen. Wie zich inschrijft in onze vereniging is verzekerd vanaf het moment dat het lidgeld betaald is. We spreken dit jaar af op zondag december om 14u voor een wandeling tussen – km (afhankelijk van het weer). Een groot deel daarvan gaat naar de verzekering voor burgelijke aansprakelijkheid.


Om de sfeer wat op te snuiven mogen ze keer komen proberen. We spelen toffe spelletjes, ravotten of trekken samen de wereld in. Daarnaast is de scouts ook de ideale plek om sociale contacten te leggen met leeftijdsgenoten en jezelf helemaal te ontplooien.


Scouts en Gidsen Vlaanderen. Een jojo die met een voetbal het raam van de buren kapot sjot? Tijdens elke scoutsactiviteit overal ter wereld. Op weg van en naar een scoutsactiviteit.


Daarin wordt naast contactinfo ook een medische fiche bewaard. Het is belangrijk dat die info bij het begin van elk scoutsjaar nagekeken wordt en eventueel up-ge-date. Bekijk op de GroepsAdmin Pagina hoe je dat ook online kan doen.


Scouts en gidsen vlaanderen verzekering

De prijs van het lidgeld bedraagt euro per persoon en geldt voor het ganse scoutsjaar. Alle activiteiten zijn hierin inbegrepen (uitstappen, zwemmen, schaatsen, koken,…) alsook de verzekering. Kampen en weekends zijn niet in deze prijs inbegrepen. Op de inschrijvingsdag kan er betaald worden met cash of via de bankapp.


Inschrijven van bestaande leden. Wij zijn sinds kort lid van Trooper! Denk je nu: Huh, Trooper, wat is dat? Gert dit bondig uitlegt.


Door via deze link je online aankopen te doen kan je onze kas spijzen zonder zelf cent extra uit te geven! Zij kijken erop toe dat er voldoende ondersteuning is, de verzekering in orde is, alles volgens de arm der wet gebeurt enzoverder! Vergeet niet om voor de herinschrijving van uw kind het lidgeld over te schrijven. Kijk er zeker eens rond!


Op die manier kunnen wij tijdig de verzekering in orde brengen. Leden waarvoor geen lidgeld betaald is worden verwijderd uit ons systeem en onze mailinglijsten. Gedekt of niet gedekt: VERZEKERINGEN.


Vele duizenden kinderen en jongeren die week in week uit samen spelen en ravotten, zelfs al hadden ze allemaal een engelbewaarder in hun rugzak zitten, dan nog zou het af en toe misgaan, en als het echt mis gaat komt het verzekeringswezen om de hoek piepen. Zij zorgen voor een algemene omkadering van onze groep, de verzekering , vorming voor leiding,. Om ervoor te kunnen zorgen dat we elke week weer onze activiteiten veilig en verantwoord kunnen organiseren, vragen we per jaar (van september tot augustus) om lidgeld te betalen. Het lidgeld van dit jaar bedraagt euro.


Wat zit er in dit lidgeld? Op zoek naar de ideale teambuilding voor je leidingsploeg? Dat laatste kan vanaf dan énkel door de persoon zelf aangepast worden, de andere gegevens kunnen nog wel door de VGA beheerd worden.


Naam, voornaam en geboortedatum kunnen alleen door de VGA aangepast worden. Wie is Wie wordt momenteel aangepast naar het nieuwe scoutsjaar. Eventjes geduld Op deze pagina kan je de leidingsploeg en contactgegevens ervan per tak otdekken.


Nieuwe kinderen mogen eerst twee keer proberen en dienen dan ingeschreven te worden voor de verzekering.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts