vrijdag 15 maart 2019

Strandpaviljoen vacatures

Strandpaviljoen vacatures

Vacatures Op zoek naar een uitdagende baan in Renesse Er gaat niks boven werken aan zee! In de zomer tintelt de zon op je gezicht terwijl je uitkijkt over een gezellig gevuld strand en onze klanten op het terras blij maakt met een verfrissend drankje of simpele maaltijd. Dus zoek jij een leuke baan? Reageer dan snel op één van de vacatures ! Natuurlijk kun je bellen of even langskomen.


Ben je op zoek naar een baan waar je veel zon ziet en werkt tussen blije mensen? WERKEN BIJ ZUID Ben jij opzoek naar een leuke toffe job op het strand? Strandpaviljoen vacatures in Zandvoort. Dit in een team waar het draait om prestatie, gezellighei teamwork en beleving?


Werken Op De Waddeneilanden! Ons team bestaat uit een jong en gemotiveerd vast team dat aangevuld wordt met een grote groep enthousiaste part- time medewerkers. Opzoek naar een restaurant in Hoogeveen? Wilt u lunchen in Hoogeveen of lekker uit eten in Hoogeveen?


Paviljoen Nijsta een unieke plek waar niks moet maar alles mag. Dus relax en krijg direct een vakantiegevoel. Dan wordt het wellicht tijd om hier je werk van te maken!


Voor komend seizoen hebben we meerdere vacatures open staan voor zowel weekenders als fulltimers. Tel daarbij op het heerlijke loungeterras in trefzekere beachstijl en het lekkere eten van Karin van Duinen en Jan van Straten en je hebt een fantastisch nieuw. Geopend van begin maart tot eind september. Wij zijn een strandpaviljoen in Katwijk.


Van onze gasten krijgen wij vaak het compliment dat wij een vrolijk en enthousiast Willy-team hebben, waardoor er een gezellige sfeer in ons strandpaviljoen heerst. Mail ons dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Ervaar de Island Vibe bij Twaalf! Vind ons op strandslag paal nabij Den Hoorn. Reviews Rare to find a strand tent where the staff can.


Strandpaviljoen vacatures

We are an urban lifestyle multibrand store with international roots and a global attitude. Noord is a store with a story. Momenteel zijn er geen openstaande vacatures. Op het moment hebben we geen openstaande vacatures , maar een mailtje sturen als je denkt dat je ons team kunt aanvullen mag altijd. Bekijk hier ons actueel vacature aanbod.


Daarnaast zie je elke dag de mooiste zonsondergang van Nederland! Ben jij gastvrij, enthousiast en flexibel, solliciteer dan nu! Actuele vacatures : Wat bieden we jou? Wij doen er alles aan om het milieu te sparen zonder dat onze gasten inleveren op comfort en kwaliteit. Afgelegen van de bewoonde wereld zorgen wij voor een ongedwongen sfeer waar je kunt genieten van verse koffie, heerlijke belegde broodjes, een koud biertje en een gevarieerd menu.


We begroeten u graag weer in maart a. We hebben een heerlijke kaart. Op het terras kunt u genieten van een heerlijke verse smoothie, diverse wijnen (o.a. MIP) en vele soorten speciaal bieren.


Onze lieve bediening staat altijd voor u klaar. Kaapduin, dé strandtent in Dishoek, voor nét dat beetje extra! Jullie zijn welkom voor een lekkere koffie of een complete bruiloft. Hongerig geworden van een dagje strand of een pittige wandeling door de duinen?


Strandpaviljoen vacatures

Kom dan naar strandpaviljoen Kijkduin in Renesse. Het is allemaal mogelijk! Verzorgd lunchen of dineren vergezeld van een lekkere fles wijn en een uniek uitzicht op de jachthaven en op het scheepsverkeer naar Vlissingen en Antwerpen. Per januari hebben we in ons team plek voor een zelfstandig werkend kok en medewerker keuken.


Ben je enthousiast, vriendelijk, een teamspeler en werk je. Na de brand op oktober jl. U kunt genieten op ons zonnig terras met zicht op de nieuwe jachthaven en binnen vind u een gemoedelijke sfeer met een gezellige open haard.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts