dinsdag 26 maart 2019

Schepencollege sint niklaas

De leden van de gemeenteraad worden elke zes jaar verkozen. Uit hun midden kiezen ze het college van burgemeester en schepenen. De burgemeester wordt aangesteld door de Vlaamse Regering, op voordracht van de gemeenteraad. Vele rijke lieden lieten zich grote huizen bouwen in de stijl naar de toenmalige mode. In de nieuwe bestuursmeerderheid krijgt N-VA vier schepenen, Groen drie en Open Vld één.


Sint-Niklaas - Burgemeester Lieven Dehandschutter (N-VA) heeft vandaag zijn nieuwe schepencollege voorgesteld. Het telt acht schepenen, één minder dan nu, wat door de Vlaamse overheid wordt. Overslaan en naar de inhoud gaan. Christel Geerts geeft haar sjerp door en wordt.


Naar navigatie springen Naar zoeken springen. Het schepencollege van Sint-Gillis-Waas wil dat de vrachtwagensluis bij de rotonde aan de Vlyminckshoek in Sint-Niklaas wordt verplaatst of weggenomen. De sluis staat opgesteld net buiten de.


De stemmen zijn getel de zetels verdeeld. Gaspard Van Peteghem fraude heeft gepleegd bij de verkoop van een lot kasseien aan een firma die vorige zomer sponsor. Werkdagen Open van tot uur en tot uur.


De Clementwijk is het grootste woonuitbreidingsgebied in Sint. Polemiek in de provincie. Bericht over “een wat misplaatste jongerengrap” waar ook nationale N-VA-boegbeelden als Theo Francken en Liesbeth Homans bij betrokken zijn. Sint - Niklaas - De federale politie onderzoekt of de Sint -Niklase sp.


Het was een journalist van Het. Elk jaar worden tijdens dat speciale college de stadsfinanciën geëvalueerd. Bij de acht schepenen zijn er drie nieuwkomers: één van de N-VA, één van Groen en één van Open Vld.


Want de liberalen, en niet langer de socialisten, staan de komende zes jaar mee aan het roer in de stad. The city is known for having the largest market square in Belgium. Bron: VAN BOUCHAUTE, Oor de stad.


Zo legt Bernard Wuytack uit de Mercatorstraat 1klacht neer over het meenemen van een fiets, kg. Vooral in Kemzeke en Stekene werd er hevig slag geleverd. Het Sint -Niklase schepencollege vergaderde bijna dagelijks tijdens de eerste week na de bevrijding van de stad. We doen al veel om Romagezinnen te helpen, maar er is meer nodig.


De partij protesteert zo tegen de plannen van het stadsbestuur om een nieuw zwembad te bouwen op de plaats waar nu het vervallen Puyenbeke-voetbalstadion staat. Sint -Truiden is de hoofdstad van Haspengouw. Een authentieke, historische sta midden in het groen, waar het goed is om leven en waar plaats is voor innovatie. The municipality comprises the city of Sint-Niklaas proper and the towns of Belsele, Nieuwkerken-Waas, and Sinaai.


Schepencollege sint niklaas

Schepencollege en vast bureau. Hugo Coene, Tom Lacres, , Claudine Bonamie, Franki Van de Moere, Carlos Bonamie. Het schepencollege met uitzondering van Ilse Uyttersprot (CDV) heeft gisteravond laat een akkoord bereikt over de financiële meerjarenplanning.


Er wordt voor liefst 2euro miljoen geïnvesteerd en voor 3miljoen euro bespaard op personeel. De gemeenteraad vergadert doorgaans op de laatste dinsdag van de maand. De vergadering bestaat uit een openbaar gedeelte en een geheime zitting.


Schepencollege sint niklaas

Belangstellenden kunnen de openbare zitting bijwonen die telkens om 19. Freddy Willockx (SP.A) wordt voorzitter van de toekomstige gemeenteraad. Hier helpen we je graag op weg om een interessante opleiding, toffe activiteit of de juiste leerkracht te vinden. Catherine has job listed on their profile.


Nu blijkt dat de Groep Willemen in diezelfde omgeving plannen koestert voor een honderdtal appartementen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts