vrijdag 1 maart 2019

Quizvragen geschiedenis belgie

Bekijk hier quizvragen en antwoorden over geschiedenis. Hier kan u quizvragen over geschiedenis met hun antwoord bekijken. Hoeveel weet jij over België? Test het met onze quiz!


Elke Belg in hart en nieren kent zijn pappenheimers. En ook al zijn we van nature een bescheiden volk, af en toe doet het deugd om je kennis. Vergelijk je kennis met anderen!


In dit artikel vindt u een aantal reeksen van quizvragen met hun antwoorden over de geschiedenis van België. In welk jaar vierde men 1jaar België? Met welk land heeft België een grens die precies 1kilometer lang is?


Quizvragen geschiedenis belgie

Geschiedenis en historische quizvragen met antwoorden, test je kennis met deze leuke kwisvragen. Wie was de eerste koning van Belgie ? In de categorie landen test je snel jouw kennis en kan je deze uitbreiden dankzij een leuke belgiëquiz! Wat weet jij over belgië? Klaar om je kennis bij te schaven over het kleine België?


Goe want ik heb zonet een list samengesteld met allerlei weetjes over België, sommige grappig, sommige interessant en sommige perfect om mee uit te pakken op een feestje. Daarnaast vind je onderaan deze pagina een kleine quiz over België. Onderweg stopt Leyers diverse keren om wat meer over de culturen en geschiedenis van de streek te leren. Vragen en antwoorden in de categorie geschiedenis.


De leukste online quiz. Bekijk de vragen en antwoorden en stel je eigen quiz samen of stuur je quizvragen in voor. Quizvragen voor jong en oud. We proberen het zo overzichtelijk mogelijk te houden door de vragen in verschillende categorieën te verdelen, o. Er zijn ook makkelijke en moeilijke quizvragen.


Ze wilde niet rechtstaan voor een blanke in een bus. Op deze quizvragen site zijn alle vragen onderverdeeld in verschillende categorieën. Zodra u ingelogd bent, kan u zelf de vragen bekijken of zelf vragen toevoegen! Vragen over de ontdekkingen en gebeurtenissen in het verleden. Over ons Animatrz is een site door animatoren, voor animatoren.


Quizvragen geschiedenis belgie

Een plaats waar je quizvragen en opdrachtjes vindt. België is als onafhankelijk land nog vrij jong. De Belgische streken hadden toen al een lange en rijke geschiedenis achter de rug. De verschillende periodes uit dat tijdvak hebben elk bijgedragen tot de diversiteit, de openhei de eigenheid en de kracht van het België van vandaag.


Weetjes over België voor quiz of spreekbeurt Zoek je leuke weetjes om je spreekbeurt over België een beetje op te pimpen? Om de saaie opsomming van feiten en cijfers een beetje te breken? Leuke Geschiedenisvragen met antwoorden. Welke kleuren heeft het Albaneze vlag?


Quizvragen geschiedenis belgie

Huidige Categorie: Geschiedenis Na WOI bezette Frankrijk het Saargebied en scheidde het af van Duitsland. Industriebekkn van Sarleroi en Luuk, woa da olle zwoare industrie, masienebouw en koomienen geconcentrêerd woarn ad uutweegn nôdig. Je was oendr 'n indruk van zien stôomtrings. Leopold I ad Stephenson in Ingeland tegengekommen.


Toerisme, vlaamse televisie, cultuur, muziek,. Hoe heet de leider van de Kriegsmarine die tevens de laatste leider werd van Nazi-Duitsland ? Ook kinderen vinden quizzen leuk. En fier dat ze zijn als ze het juiste antwoord weten! Hieronder vind je een aantal quizvragen voor kinderen. We hebben zowel moeilijke als gemakkelijke vragen.


Op die manier zal elk kind zeker een aantal vragen correct kunnen beantwoorden. U mag deze quizvragen gebruiken als u zelf een quiz organiseert. Het land zelf is hoofdzakelijk verdeeld in een Nederlandstalig Vlaanderen en een Franstalig Wallonië, met nog een Duitstalig gebied en een niet onbelangrijke groep mensen van vreemde origine, vooral afkomstig uit Italië, Frankrijk, Nederlan Marokko en Polen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts