vrijdag 29 maart 2019

Korte spreuken

Hieronder staan een aantal korte spreuken beschreven die zowel humor als diepgang bevatten en u kunnen inspireren. Bekijk het bord korte citaten van glennlambrecht op Pinterest. Een mooie korte tekst over bijvoorbeeld de liefde, geluk, vriendschap of het leven.


Bekijk meer ideeën over Citaten, Korte citaten en Spreuken. Liefde is iets moois en we hebben er allemaal dagelijks mee te maken. Korte spreuken over liefde, de leukste op een rij! Soms schieten woorden even tekort als je de gevoelens wilt uiten.


Met deze mooie spreuken over de liefde zal je dit niet meer overkomen. Heb je een familieli vriend of kennis waarvan je denkt dat die wel een goede korte spreuk kan gebruiken? Dan kun je deze op een ludieke wijze aan hem geven.


Korte spreuken

Enerzijds kun je de spreuk natuurlijk op een mooi kaartje zetten. Niet alleen heb je dan een mooie spreuk, maar ook nog eens een kaartje met een fantastisch. Unless you can be a unicorn. Then always be a unicorn.


Dreaming and doing are different things. You may fall so many times, but always stand up. Great minds have purposes, others have wishes.


Life isn’t about waiting for the storm to pass, it’s about learning to dance in the rain. Grappige spreuken met humor. Nederlandse humoristische en leuke quotes die een glimlach op je gezicht toveren!


Ze lieten zich leiden door weerspreuken en raadpleegden deze spreuken voor het zaaien en oogsten van hun velden. Weerspreken bevatten veel waarheid en kloppen meestal wel. In spreuken over het weer op de korte termijn van het jaar zit dikwijls een kern van waarhei terwijl deze weersvoorspellingen voor de lange termijn doorgaans onjuist zijn. Ik ben al ruim jaar met pensioen en ineens ging ik ” spreuken ” verzamelen uit de boeken en films die mijn belangstelling hadden. Ze zijn hier allemaal te intelligent.


Je probeert beter te worden. Op deze website vind je een verzameling van mooie teksten, zinnen, spreuken en wensen die bij elke gebeurtenis in het leven zijn te gebruiken. Please try again later. Vele korte oneliners voor Skype in het Nederlands, die je kunt plaatsen als stemmingsbericht.


Een onliner is een kernachtige, meestal grappige uitspraak bestaande uit één zin. Je stemmingsbericht van Skype mag uit maximaal 2tekens bestaan. Ieder gedicht is kant en klaar en kan je direct gebruiken voor alle doeleinden. Mooie korte gedichten, daar is het allemaal mee begonnen. Deze zijn ingestuurd door onze bezoekers en zijn dus vrij om te gebruiken.


Natuurlijk kun je de mooie gedichten ook zelf aanpassen naar persoonlijke situaties. Lees hier leuke spreuken over het leven. Hoe mensen soms tegen het leven aankijken, hoe ze het beleven en hoe ze soms houvast proberen te krijgen bij soms ongebruikelijke gebeurtenissen.


Korte Gedichtjes - Leuke, unieke en persoonlijke gedichtjes. Welkom op KorteGedichtjes. Deze website is er voor en door dichters en mensen die van poëzie houden. Bezoekers sturen allerlei soorten gedichten in.


Korte spreuken

Werkelijk alle categorieën zijn denkbaar. Van mooie liefdesgedichten tot sinterklaas gedichten. Teksten, spreuken en gedichtjes bij overlijden, begrafenis of crematie.


Uit persoonlijke ervaring weet ik dat men bij de dood van een familielid ineens geconfronteerd wordt met teksten voor de rouwkaarten, bidprentjes, rouwadvertentie in de krant en teksten op linten van bloemstukken. Verjaardagswensen en spreuken Ieder jaar opnieuw zijn er speciale verjaardagen die je niet mag vergeten, toch is het soms moeilijk om iets op het verjaardagskaartje te schrijven. Een leuke verjaardagswens is is toch veel leuker als een voorgedrukt kaartje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts