dinsdag 12 maart 2019

Kleuren combineren kleding mannen

Kleuren combineren kleding mannen

Roze is een gewaagde kleur en lastig te combineren voor een man. Het is een kleur die meer opvalt dan de wat het gros van de mannen gewend is en zeker niet vrouwelijk. Roze komt in veel verschillende tinten en door de juiste te kiezen tilt het jouw look naar een hoger niveau.


Het kiezen van de juiste kleding kleurcombinaties is net zo belangrijk als de pasvormen van jouw jeans. Waar moet je op letten bij het combineren van kleuren ? Welke kleuren passen mooi bij elkaar? En welke kleuren moet je absoluut niet met elkaar combineren ? Wij van MAN MAN helpen je een handje. Kleuren combineren in kleding. Daar waar de een rustig of zelfs kleuren met elkaar combineert, houdt de ander het liever wat minder opvallend en gaat voor safe.


Tips om kleding met elkaar te combineren en toffe outfits te maken. Er zijn ontzettend veel manieren om leuke kledingcombinaties te maken. Ik licht de belangrijkste tips toe zodat je elke dag een leuke combinatie kunt maken. Warme kleuren zijn oranje, roo geel etc. Een goede manier voor de leek in kleurcombinaties om te leren werken met kleuren is om koele kleuren met warme kleuren te combineren.


Wit, zwart en grijs zijn neutrale kleuren (en die zijn heel belangrijk om kleuren in de outfit goed mee te combineren ). Gebruik dan eens het principe van complementaire kleurencombinaties. Dit zijn combinaties van bepaalde kleuren die elkaar optimaal versterken. In dit blog vertel ik je welke kleuren dit zijn en hoe het precies in zijn. Zal deze blauwe blouse passen bij deze oranje trui? Kan ik mijn kastanjebruine Capribroek koppelen aan een gele blouse?


Als stijlcoach en personal shopper help ik vrouwen en mannen te kiezen, kopen en combineren vanuit hun eigen stijl. Van je werk tot het weekend en daarna, voel je zelfverzeker mooi en prettig in je kleding. Steeds vaker worden er kleuren in een outfit gedragen. Niet alleen bij casual outfits maar ook bij zakelijke kleding.


Toch weten niet alle mannen welke kleurencombinaties wel of niet kunnen. Mannen zijn gelukkig niet meer bang om niet serieus genomen te worden, wanneer er kleur toegevoegd wordt aan hun outfit. Hieronder vind je basis kledingstukken die je eenvoudig kan combineren voor zakelijk of casual. Makkelijk wanneer je weinig tijd hebt en niet lang wil nadenken over je outfit. Met deze slimme kledingtips als basis in je garderobe kun je veel kanten op en zie je er altijd goed uit.


Een mooi shirt gekocht in een opvallende kleur? Heel leuk, maar thuisgekomen gebeurt het weet hoe vaak dat je vertwijfeld voor je kledingkast staat: Wat past er nu mooi bij deze kleur? In deze eerste video van weg naar stijl leg ik alles uit hoe jij kleuren kan combineren en matchen zodat jij er altijd goed. Ze grijpen daardoor vaak naar kledingstukken in dezelfde (saaie) kleuren. Overall zijn wij van mening dat veel kleuren bij elkaar staan.


Kleuren combineren kleding mannen

Hier vind je volop inspiratie over hoe je kleuren kunt combineren tot verrassende looks! Bekijk het bord kleuren combinaties van wietskefroukje op Pinterest. Zwart en wit zien we niet als kleuren.


In zuivere toestand zijn ze bijna niet terug te vinden in de natuur. Ze kunnen gemakkelijk gecombineerd worden met eender welke kleur. Grijs is een neutrale kleur en is goed te combineren met veel kleuren. Sombere kleuren gebruik je best voor je onderlichaam, heldere kleuren kunnen namelijk verdikken. Bij het combineren van rode tinten in kleding met andere kleuren is het eenvoudiger om te werken met donkerder nuances van rood.


Kleuren combineren kleding mannen

Aangezien paars en oranje twee analoge kleuren zijn van roo werken nuances van deze kleuren vaak goed. Complementaire kleuren zijn tweetallen die elkaar goed aanvullen en in combinatie toegepast een mooi effect geven. Als je dat iets te veel van het goede vindt, probeer dan eens militaire kleding te combineren met kledingstukken met neutrale kleuren.


Op die manier kun je het slagveld op zonder in de loopgraven te hoeven duiken. Wie heeft gezegd dat basistraining moeilijk was? Mannen vinden het altijd moeilijk om hun gevoelens te uiten. Verschillende manieren van het combineren van kleuren in kleding. Het gevoel van stijl en smaak - de meeste aangeboren kwaliteit.


Echter, om op te pikken een elegante kleerkast spectaculair, moet u een aantal regels die zullen helpen om de combinatie van de kleuren van de kleding te begrijpen kennen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts