vrijdag 5 juni 2015

Nummer blokkeren whatsapp

Heb je ruzie met iemand? Het is een kleine moeite om een WhatsApp -contact te blokkeren en de. Hoe weet ik of iemand me in WhatsApp heeft geblokkeerd? Om zijn gebruikers privacy te bieden, bevat WhatsApp de mogelijkheid om bepaalde contacten te blokkeren. Het is echter niet mogelijk om direct te zien of er iemand is die jou heeft geblokkeerd.


Nummer blokkeren whatsapp

Iemand blokkeren op WhatsApp (en deblokkeren) op Android. Deze tutorial laat je stap voor stap zien hoe je iemand kunt blokkeren en deblokkeren op WhatsApp op een Android-telefoon. En deze tutorial laat je ook zien hoe je een onbekend nummer kunt blokkeren ( nummer dat niet is opgeslagen op je telefoon). Zodra je iemand op WhatsApp geblokkeerd hebt dan komen de berichten van die persoon niet aan op je telefoon.


Je merkt er niets van als het geblokkeerde nummer contact met je probeert op te nemen en mobiel chatten met dit specifieke nummer is niet meer mogelijk. Mocht je de persoon later weer. Een WhatsApp -contact blokkeren. Via WhatsApp kan iemand je berichtjes sturen en bellen. Wil je niet dat een bepaald telefoonnummer je via WhatsApp probeert te bereiken?


Open het gespreksvenster van de persoon die jij wil blokkeren. Druk rechtsboven op de drie puntjes. Contacten blokkeren op WhatsApp.


Dit How artikel leert je hoe je kunt voorkomen dat een contactpersoon op WhatsApp je kan bereiken. Word je alleen gebeld via WhatsApp , dan kun je dit telefoonnummer ook blokkeren. Bekende telefoontjes blokkeren in Android.


Als het een normaal telefoonnummer betreft, moet je het nummer eerst als een contact opslaan en vervolgens in de contactgegevens op de menuknop drukken. Dan kunt u het telefoonnummer in uw toestel als volgt blokkeren. Als u een onbekend nummer wilt blokkeren zonder de blokkeringsmodus toe te passen, hebben we een methode die u kunt gebruiken. Hoe Number Viber blokkeren : Ten eerste moet u contacten of oproeplogboeken in Viber openen.


U moet de optie zien om dit nummer te verwijderen of te blokkeren. Some of your most personal moments are shared on WhatsApp , which is why we built end-to-end encryption into the latest versions of our app. Stap Open een gespreksscherm met iemand of een speciaal contact waarvan je denkt dat hij je geblokkeerd heeft. In dit artikel: Het nummer van je contact verwijderen Het telefoonnummer van het contact blokkeren Als je WhatsApp gebruikt, wil je natuurlijk ook weten hoe je een contact waarmee je niet meer via WhatsApp wilt communiceren kunt verwijderen. Om een telefoonnummer te blokkeren moet deze niet aanwezig zijn in je contacten en kun je dus op basis van het nummer deze blokkeren.


Nummer blokkeren whatsapp

Anonieme nummers kunnen helaas nog niet worden geblokkeerd. Gelukkig kun je op deze manier wel de irritante bellers uit vreemde landen blokkeren. Een nummer dat jou reeds eerder belde blokkeren.


Hiermee open je het logboek. Zoek het nummer dat je wilt blokkeren. Scrol naar onder en naar boven om het nummer te vinden. Ik heb behoorlijk last van een bepaald persoon.


Ik kan het nummer wel blokkeren in whatsapp maar weet iemand hoe ik het gehele nummer kan blokkeren dus ook het bellen en smsen. Daarvoor kon je eigenlijk niet iemand te blokkeren , behalve via een jailbreak of andere ingewikkelde manier. In de nieuwere versies van iOS is het echter zo gepiept. De chat app bereikte onlangs zelfs de mijlpaal van een miljard gebruikers per dag. Wie ken er Whatsapp niet?


Je kan er berichtjes mee uitwisselen met al je contacten. De blokkade geldt trouwens alleen voor WhatsApp. Blokkeer het telefoonnummer dan in zijn geheel. Uitgaande nummers blokkeren. Bel je naar een geblokkeerd nummer dan ontvang je een gesproken boodschap.


Nummer blokkeren is gratis. Bel je via oude telefoonaansluiting met een telefoonstekker met vier pinnen (PSTN), dan is het niet mogelijk om uitgaande nummers te blokkeren. Je kunt bepaalde groepen telefoonnummers blokkeren.


U kunt telefoonnummers, contacten en e-mailadressen blokkeren op uw apparaat. U kunt ook iMessages van onbekende afzenders filteren en iMessages rapporteren die eruitzien als spam of reclame. WhatsApp biedt de mogelijkheid om gebruikers te blokkeren en als spam te rapporteren. Android Planet laat zien waar deze functie precies zit en hoe je ‘m kunt gebruiken.


Ooit eens een WhatsApp -berichtje gekregen van een onbekend nummer ? Telefoonnummer blokkeren op Android-toestel. Tik eronder op Gegevens of het pictogram van het rondje met i. Tik rechtsboven op het pictogram van drie puntjes en daarna op Nummer blokkeren. Tik op het nummer dat u wilt blokkeren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts