vrijdag 26 juni 2015

Iphone herstellen zonder itunes

Als ugebruikt, zorgt u ervoor dat u de nieuwste versie hebt. Als u geen computer tot uw beschikking hebt en uw apparaat nog werkt, kunt u uw apparaat wissen en herstellen zonder computer. Stap 2: backup terugzetten. Het fabriek reset protocol is effectief voor zowel meten zondergebruik.


Tunes zal het software bestand voor het apparaat downloaden en je telefoon weer naar nieuw herstellen. U hebt zelfs geen computer of gereedschappen van derden nodig. Sluit uw iOS-apparaat aan op uw computer en open iTunes. Wanneer uw apparaat is verbonden. Fone iOS ToolKit - hulpmiddel voor het maken en terugzetten van iOS-gegevens.


En wil je dat doen zonder gebruik te maken van een computer met? Bovendien kan het de complete taak voltooien zonder USB kabel. Om zondermuziek op uw telefoon te zetten met AirMore volgt u de volgende stappen: Ga naar de App Store en vind “AirMore”.


Het hele proces moet enkele minuten worden voltooid. Als dat niet gaat moet je een DFU-restore doen. Om je iDevice te herstellen naar fabrieksinstellingen kun je dit doen viaof via iOS zelf. Herstel een iPad zonderzonderis erg noodzakelijk voor je, anders kun je de gegevens van de iPad misschien niet herstellen.


Deel 2: herstel iPad zonder computer. U kunt andere applicaties van derden vinden die het mogelijk maken om de iPad te herstellen zonderen computer. Hoe een-back-up te herstellen.


Als u een iCloud-back-up wilt herstellen met, beschrijft onze gids hoe u iCloud-back-ups naarkunt downloaden en converteren. Download macOS Catalina for an all‑new entertainment experience. Volg de hieronder staande stappen om te leren hoe u een iPad backup maakt zonder iTunes. Daarom is het belangrijk dat er een alternatief vooris en weet hoe je muziek op de iPod kan zetten zonder, zodat de procedure van overdracht eenvoudig word.


Na het lezen van deze post, hoeven de gebruikers zich geen zorgen te maken over het gebruik van muziek op de iPod zondermeer. Een vergeten wachtwoord voor een iOS apparaat opnieuw instellen. Er zijn weinig dingen irritanter dan een vergeten toegangscode. Maar het kan ook anders. Niet iedereen is gecharmeerd van iTunes.


Iphone herstellen zonder itunes

Dit kan een nachtmerrie zijn, omdat ze de foutcodes niet kunnen overschrijden. Om CopyTrans Manager te gebruiken, hoef jeniet te installeren of te starten zoals bij anderealternatieven. Dit eerste bericht is duidelijk en vertelt je dat je te maken hebt met een corrupte back-up. Zo nu en dan, wanneereen back-up van je iOS maakt, kan het gebeuren dat dit proces mislukt zonder een foutmelding. Apple wil dat gebruikers van hun producten ook gebruikmaken van hun software.


Wij leggen je uit hoe je dit kunt doen met MediaMonkey. Daarnaast beschikt het ook over extra functies voor zowel uw muziek, als uw foto’s, video’s, contacten, etc. Zonderen jailbreak kan deze app dus heel effectief data overzetten.


De iPod touch kan, in aanvulling op de bekende variant van herstel via, ook gemakkelijk worden intern teruggezet naar de fabrieksinstellingen. Deze procedure is sneller dan viahet algemeen, maar kan zonderback-ups terug te spelen (tenzij ze zijn eerder een back-up in iCloud). Moet je je Apple TV herstellen via?


In deze tip lees je wat er aan de hand is en hoe het herstellen van de Apple TV viawerkt. Inzou nu de Apple TV. Zo los je het op met onze tips. Wij werken zonder afspraak en helpen je altijd direct. Zonder een update van de iOS-versie werkt niet volgens de fabrikant Apple, het terugzetten, maar dit is slechts de helft van het verhaal.


Is het mogelijk om zonder deze gegevens toch een reset uit te voeren? Herstellen zonder-update alleen mogelijk met jailbreak. Het toestel wist de gegevens op het apparaat.


Deblokkeren via verbind met iTunes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts