donderdag 4 juni 2015

Grijze vinkjes messenger

Nu heb ik via Messenger een paar van zijn fb-vrienden een bericht gestuurd in de hoop die me verder kunnen helpen maar krijg geen reactie. In messenger staat naast het bericht een grijs cirkeltje met een grijs vinkje. Ik kan alleen iets terugvinden over blauwe vinkjes.


Wat betekenen de grijze vinkjes en blauwe vinkjes in WhatsApp precies? Wanneer is een bericht afgeleverd of gelezen op WhatsApp? Je leest het in deze tip. Naast elk verzonden bericht in WhatsApp.


Je kunt zien wie chatberichten die je in Messenger stuurt, heeft gelezen. Dit wordt weergegeven dankzij bolletjes bij de berichten. In deze tip lees je wat elk bolletje betekent. Het is helaas nog niet mogelijk deze opties uit te schakelen, het is te vergelijken met de blauwe vinkjes in WhatsApp.


Het is alweer een tijd geleden dat WhatsApp de blauwe vinkjes introduceerde. Niet iedereen was hier even blij mee en om die reden werd het later mogelijk om de blauwe vinkjes uit te zetten. Wat is het verschil tussen grijze vinkjes en de blauwe in WhatsApp? Nu zullen de twee vinkjes blauw worden wanneer een ontvanger een.


Hieronder vind je de betekenis van de vinkjes. Twee grijze vinkjes = jouw bericht is ontvangen Twee blauwe vinkjes = de ontvanger van het bericht heeft jouw bericht gezien. In een groepsgesprek worden de grijze vinkjes alleen blauw wanneer alle deelnemers het bericht hebben gezien. Kort gezegd: één grijs vinkje betekent dat een bericht is verzonden, twee grijze vinkjes betekent dat het bericht is aangekomen op de telefoon van de ontvanger en twee blauwe vinkjes betekent.


Ga voor hulp met de Messenger -app of messenger. Helpcentrum voor Messenger. Deze grenzen beperken de snelheid waarmee je bepaalde functies van de site kunt gebruiken. De twee blauwe vinkjes zijn een markering die bevestigt dat je bericht gelezen is door de ontvanger.


Voordat een bericht twee blauwe vinkjes krijgt, heeft het twee grijze vinkjes. Deze grijze vinkjes bevestigen dat je bericht is afgeleverd op de telefoon van de ontvanger (maar nog niet per se gelezen). Je kunt onderstaande onderwerpen doorzoeken om de informatie te vinden waarnaar je op zoek bent. Android Beveiliging en privacy.


Grijze vinkjes messenger

Tot nu toe zag je alleen grijze vinkjes. Een grijs vinkje betekende dat het bericht afgeleverd was op de server en twee vinkjes betekende dat het bericht afgeleverd was op het toestel van de ontvanger. Het blauwe vinkje laat aan de verzender weten dat het bericht is gelezen. Dat kan sowieso natuurlijk. Als jij één vinkje hebt staan en je internet valt weg, dan kan de ontvanger het bericht lezen zonder dat jij twee blauwe vinkjes ziet.


Die vinkjes zijn geen enkele vorm van garantie, behalve dan dat bij één vinkje je bericht op de Whatsapp server is aangekomen. Kik Messenger brengt een scala aan geweldige functies te vereenvoudigen en te chatten een uitstekende ervaring aan elke gebruiker bij elkaar. Als u wilt het beste uit iets te krijgen, is het zeer aan te raden om een aantal van de beste tips en trucs in dienst.


Grijze vinkjes messenger

Het is nog niet afgeleverd bij Messenger van de andere persoon. Als er een vinkje in een blauwe cirkel staat, is het bericht bezorgd bij Messenger , maar je vriend heeft het niet geopend of gelezen. Als je de profielfoto van je vriend ziet in plaats van de vinkjes , betekent dit dat hij het bericht heeft gelezen. WhatsApp-gebruikers zullen het ongetwijfeld hebben gemerkt dat er uit het niets nieuwe blauwe vinkjes erbij zijn gekomen. WhatsApp gaat berichten die ontvangers gelezen hebben markeren met twee blauwe vinkjes.


Dat bevestigt het bedrijf van de chat-app op zijn eigen site. De nieuwe blauwe vinkjes hebben daarmee een. De grijze vinkjes veranderen wanneer het bericht daadwerkelijk gezien is in blauwe vinkjes.


Update 6-11: onderstaande tweet van een WhatsApp-bètatester toont dat de blauwe vinkjes binnenkort wel uitgezet kunnen. Maak contact met vrienden, familie en andere mensen die je kent. Staan er geen vinkjes dan is het bericht nog niet aangekomen op de telefoon van de ontvanger, staan er twee grijze vinkjes dan is het bericht wel ontvangen maar nog niet gelezen, staan er twee blauwe vinkjes dan heeft de ontvanger het bericht gelezen. Lange tijd dacht iedereen dat wanneer er twee grijze vinkjes achter een verstuurd bericht stonden het bericht gelezen was. Dat is onjuist: het bericht is alleen verstuurd en aangekomen, maar nog niet per definitie gelezen.


Als je in Whatsapp een bericht verstuur komen er twee grijze vinkjes onder te staan. Het eerste wordt blauw als het bericht correct is afgeleverd. Het tweede kleurt blauw als het effectief.


Grijze vinkjes messenger

Voor de bescherming van alle Marktplaats gebruikers verloopt de uitwisseling van onderlinge berichten tussen Marktplaats gebruikers via het platform. Wie op WhatsApp een bericht leest, maar niet meteen reageert, let maar beter op zijn tellen. Voortaan verklappen twee blauwe vinkjes of de ontvanger van het bericht je al dan niet negeert. Dit doe je met de optie ‘Markeren als ongelezen’.


Door Markeren als ongelezen te gebruiken komt er bij het bericht een blauw balletje te staan wat aangeeft dat je hier nog wat moet lezen. Je ziet geen dubbele grijze of blauwe vinkjes WhatsApp maakt gebruik van vinkjes om de status van de door jou verstuurde berichten aan te geven. Eén grijs vinkje betekent dat het bericht correct is verzonden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts