woensdag 29 juli 2020

Zalando retourformulier vergeten

Zalando retourformulier vergeten

Heb je je retour al wel aangemel maar ben je vergeten het retourdocument te downloaden? Nadat je je retourzending hebt aangemeld kun je het retourdocument ook altijd onder ‘mijn retourzendingen’ terugvinden. Als je een partnerartikel wilt retourneren en geen retourlabel hebt ontvangen, neem dan alsjeblieft contact op met onze klantenservice. Welke taal wil je gebruiken?


Deze beide geretourneer netjes het retourformulier uitgeprint op de website en opgestuurd in de originele doos (beide artikelen hierin gedaan). En continuant de naviguer sur le site, vous déclarez accepter leur utilisation. Knip dit document in twee delen, het retourformulier en het retouretiket.


Leg het artikel en het retourformulier in de doos en sluit deze goed af. Plak het retouretiket op de doos 4. Geef uw retourzending af bij een PostNL punt en bewaar uw verzendbewijs. U ontvangt een bevestiging van uw retourzending via e-mail. Kunnen jullie deze opsturen?


Oeps, wij zijn vergeten de factuur en het retourformulier bij te voegen. We betalen je terug op de betaalmethode waarmee je de bestelling betaalde. Indien je betaalde aan de kassa of met een cadeaucheque of kortingscode, wordt de terugbetaling binnen de week via overschrijving uitgevoerd. Schrijf daarom altijd duidelijk je IBAN en BIC op het retourformulier.


Gratis verzending vanaf €Meer dan 700. ALGEMENE VOORWAARDEN Download PDF. We willen u hierna graag informeren over onze algemene voorwaarden die regelen hoe we uw aankopen verwerken en afhandelen. De bedenktijd van 1kalenderdagen gaat in vanaf het moment dat je de producten hebt ontvangen.


Als je een artikel wilt retourneren, dient dit artikel ongedragen teruggestuurd te worden. Trek het retourformulier van de verpakking en vul de code in die het beste overeenkomt met de reden voor het terugsturen. Vergeet zeker niet het retourformulier bij te voegen! Krijg ik de verzendkosten terugbetaald wanneer ik mijn bestelling terugstuur? Helaas heb ik een verkeerd artikel besteld (maat, kleur).


Bewaar het verzendbewijs goed. Let op dat je eerst je retour online aanmeld en het retournummer op je retourformulier noteert. Mocht je geen retourformulier meer hebben stuur dan in ieder geval je volledige naam, adresgegevens en bestelnummer (dit kan je terugvinden in je bestelbevestiging of opvragen bij onze klantenservice) mee in het pakket.


Dan ben je hier aan het juiste adres. Via dit artikel leggen we in stappen uit hoe je je bestelling kunt terugzenden. Vul het retourformulier (in je pakket) in en geef door middel van de code aan waarom je het artikel retour stuurt.


Stop het retourformulier en de artikelen in een geschikte zak of doos, bijv. Zalando Lounge retourneren? Als u dus eenmaal door het keuzemenu heen bent, dan wordt u snel en efficiënt geholpen. Welche Sprache möchtest du nutzen? Deze ‘uitzonderlijke gevallen’ kregen in Duitsland het retourformulier niet langer meegestuur maar moesten die zelf afdrukken.


Zalando retourformulier vergeten

Daardoor liepen de retouren terug, maar het aantal bestellingen ook. Retourformulier en retourbon uit je pakket halen. Beschrijf je reden voor retour en het aantal artikelen dat je terug wilt sturen.


Stop de te retourneren artikelen samen met het retourformulier in je pakket (tas). Gebruik alsjeblieft de originele verpakking om de artikelen terug te sturen. Retourbon op het pakket (de tas) plakken. Je hebt dagen vanaf de verzenddatum om je aankoop GRATIS aan zara.


Klik indien je nog geen account hebt op “Wachtwoord vergeten ” en vul je ordernummer in. Deze vindt je op het bijgeleverde factuur. Klik in het menu op “Mijn bestellingen” Stap 3. Je suis nouveau ici S’inscrire. Je kunt er ook voor kiezen om binnen dagen het pakket retour te sturen, zonder voorafgaande melding.


Uit iedere retourzending moet duidelijk blijken dat het om herroeping gaat, bijvoorbeeld door een retourformulier mee te sturen. Een pakket retourneren is heel eenvoudig. Je kunt het betreffende pakket gewoon afgeven bij een PostNL-locatie.


Heb je van de afzender al een retourlabel ontvangen, dan hoef je verder niets te betalen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts