donderdag 18 juli 2019

Uitdagend synoniem

Woorden die (ongeveer) hetzelfde betekenen als ‘uitdagend’, met toelichting en mogelijkheden om verder te zoeken. Need to translate uitdagen from Dutch? Here are possible meanings. UITDAGend Enkhuizen zit erop en daarmee is het Enkhuizer culturele seizoen officieel geopend! Hoewel het weer zich redelijk gedeisd hiel was het wel duidelijk: de stormachtige herfst is begonnen.


Onze website is een woordenboek van synoniemen voor veel Nederlandse woorden. Op deze pagina kunt u een synoniem voor uitdagend vinden. Of u nu een schrijver bent, een student, of gewoon iemand die geïnteresseerd is in het vinden van woorden zoals uitdagen Spellingcontrole. En dat is zeker zo als er op een reisbestemming een calamiteit gebeurt. We laten je zien hoe allerlei.


Behalve voor het vertalen van woorden, kun je bij ons ook terecht voor synoniemen, puzzelwoorden, rijmwoorden, werkwoordvervoegingen en dialecten. Empowerment als uitdagend kader voor sociale inclusie en moderne zorg Dit artikel beschrijft het empowermentparadigma en stelt het voor als bruikbaar kader om de concepten van sociale insluiting. Met nog een aantal steekhoudende opmerkingen kan ik weer vooruit om mijn herontwerp te verbeteren. De expert die er was Sem, zat voor mij een beetje te veel op zijn eigen stokpaardje, gamification. Uitdagen is a popular management term, the related noun is uitdaging: challenge.


Uitdagend synoniem

So when discussing problems with your manager you can now try to use the word uitdaging. Synoniewulps (2) 1) Baldadig 2) Demonstratief 3) O. Foto’s: Liesbeth Gadron als inspiratie voor “ uitdagend ondernemerschap”. Synonyms for uitdaging in Dutch including definitions, and related words.


Engelse synoniemen voor English - Interglot woordenboek. England or its culture or people 1. Rotterdam Uitdagen is the start of the cultural season in Rotterdam. A weekend full of dance, music, art and performances. Unit Investment Trust - UIT: A unit investment trust (UIT) is an investment company that offers a fixed portfolio, generally of stocks and bonds, as redeemable units to investors for a specific. Teksten die geschikt zijn voor begrips- en woordenschatontwikkeling zijn binnen het onderwijs moeilijk te vinden.


In de regel zijn teksten die als voornaamste doel hebben om van te leren niet uitdagend en weinig interessant. VIP heeft meer dan ooit zijn plaats veroverd. Het blad bericht over ontwikkelingen binnen het evangelicale christendom in Nederland en Vlaanderen, België. Pegase, een exclusieve manier van reizen Pegase staat synoniem voor unieke reiservaringen die tot in de puntjes verzorgd zijn. U kiest voor een exclusieve manier van reizen met oog voor de fijnere.


Intensiewe vorme of intensiewe adjektiewe, vroeër bekend as versterkte vorme, is byvoeglike naamwoorde in die versterkende graad. Voorbeeld hiervan is brandarm, wat baie arm beteken. Taalgericht onderwijs in de lessen aardrijkskunde Anja Decoster 2. Daarbij wordt de (veronderstelde) miskenning van de wensen van de gewone Nederlander gebruikt als synoniem van politieke en bestuurlijke zwakte. Maar bestuurlijke daadkracht en regeren met instemming van de mensen in het land zijn twee heel verschillende dingen.


Je kunt perfect hoogsensitief zijn én een afwijkende mening hebben. Hoogsensitief zijn én kritische grappen maken. Maar vooral: hoogsensitiviteit is geen synoniem voor lange tenen en zelfmedelijden. De behandeling van antisociale persoonlijkheidsstoornis is bijzonder uitdagend , en veel mensen zullen waarschijnlijk alleen maar de behandeling aangaan als het hof het heeft bevolen.


Voor antisociale persoonlijkheidsstoornis, zijn psychotherapie en cognitieve therapie mogelijke behandelingen van deze groep mensen. En nog iets over die zogenaamde realiteit. Je hoeft de realiteit niet te accepteren: liever niet!


Dat is zeker niet de bedoeling.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts