woensdag 17 juli 2019

Messenger bericht verwijderen bij ontvanger

Momenteel is er geen manier om een verzonden bericht teerug te halen. Hierna verschijnt de optie om het bericht te verwijderen. Stap 3: Verwijder een gehele conversatie. Naast het verwijderen van chatbericht, is het ook mogelijk om een gehele conversatie te verwijderen.


Deze kan je nu gewoon verwijderen. Zo werkt de verwijderfunctie voor Messenger. Maar nu krijgen gebruikers dezelfde macht in handen, en kunnen. Wanneer dit niet het geval is zal het bericht niet gewist kunnen worden. Let wel, binnen minuten moet je het bericht hebben gewist.


From Chats, open a Messenger conversation. Tap Remove for Everyone or Remove for You. Heb je er ooit spijt van gehad dat je een bericht had verstuurd? Nieuwe functie kan nog wel even duren. Hoe de ‘wisknop’ precies gaat werken, en of de ontvanger toestemming moet geven om verstuurde berichten te wissen, is echter nog niet duidelijk.


Ook wanneer de nieuwe functie beschikbaar komt, is niet bekend. Veeg naar links over het gesprek dat je wilt verwijderen. Tik op Verwijderen of Chat verwijderen. Een chatbericht of foto verwijderen : Open vanuit Chats een gesprek. Houd je vinger op het chatbericht dat of de foto die je wilt verwijderen.


De enige voorwaarde om een verstuurd bericht te kunnen verwijderen. Zoek het bericht of berichten die je wilt verwijderen. Klik op het bericht en houd het vast tot een lijst met opties verschijnt, inclusief de optie om het bericht te verwijderen of te kopieren. Of je stuurt een berichtje die bij de verkeerde ontvanger terechtkomt.


Hoe kun je zo’n bericht dan weer verwijderen ? Druk je weleens te snel op verzenden als je een berichtje aan het tikken bent waardoor je soms de gekste dingen stuurt, of erger nog, het bij de verkeerde ontvanger terechtkomt? Het is nu mogelijk om die berichtjes te verwijderen ! We sturen allemaal weleens een appje naar iemand dat niet voor diegene bedoeld was. WhatsApp laat je berichten terugtrekken, zodat deze verwijderd is voor de ontvanger. Het bericht wordt dan dus uit de hele chat verwijder waardoor niet meer te zien is wat er verstuurd werd.


Door een Messenger - bericht terug te trekken, voorkom je dat de ontvanger je bericht ziet. Een WhatsApp- bericht verwijderen kan nu voor jou en voor je ontvanger. Handig als je spijt hebt van een verzonden chatbericht. Bovendien is vanaf vandaag de limiet verlengd tussen het versturen en het kunnen verwijderen van een bericht.


Klik op Ongelezen kopieën van dit bericht verwijderen of Ongelezen kopieën verwijderen en vervangen door een nieuw bericht en klik vervolgens op OK. Als u een vervangend bericht verzendt, stelt u het bericht op en klikt u vervolgens op Verzenden. U kunt kiezen tussen verzenden of ontvangen berichten die u wilt verwijderen. Wil je graag afkomen van beschamende berichtjes of wil je iemand vergeten waar je vaak contact mee hebt gehad? Je kunt snel elk bericht dat je hebt verstuurd of ontvangen wissen van je account.


Je kunt onderstaande onderwerpen doorzoeken om de informatie te vinden waarnaar je op zoek bent. Gelukkig komt de app nu met een oplossing: je kan voortaan berichten verwijderen. Er verschijnt dan verwijderen.


Messenger bericht verwijderen bij ontvanger

Billa heeft de vraag dus juist omschreven. Ze verdwijnen dan ook aan de zijde van de ontvanger. Het intrekken, permanent verwijderen of terugroepen van berichten in WhatsApp is een veelgevraagde functie die nog niet in de messenger zit.


Om het wachten nog enigszins dragelijk te maken, hebben we wat beelden van hoe de functie eruit komt te zien in WhatsApp. Dat betekent dat ze versleuteld worden op het moment van versturen, en weer ontsleuteld bij de ontvanger. Als iemand berichten onderschept zijn ze dus moeilijker te ontcijferen. U kunt de stappen volgen om een poging te hebben. Dat is namelijk niet mogelijk.


Messenger bericht verwijderen bij ontvanger

Kijk dus altijd uit met wat je digitaal ‘zwart op wit’ zet, want de ontvanger kan het bericht permanent bewaren. Het verwijderen van berichten heeft dus eigenlijk enkel tot doel om je Messenger wat op te kuisen. Hoe kan ik Messenger tijdelijk uitschakelen (deactiveren)? Voordien was dat al mogelijk om de berichten aan hun kant te verwijderen , maar binnenkort kan je ook replieken verwijderen uit de inbox van de ontvanger. Heb je naar de verkeerde persoon gestuur dan kan je nog tijdig het bericht verwijderen vooraleer die persoon de boodschap leest.


In mijn geval had iemand mijn verloren bankkaart gevonden, maar heb ik het bericht dat de kaart was gevonden nooit gelezen. Toch wel de moeite om je gefilterde berichten af en toe eens te openen dus :) Hoe je dat kan doen lees je hieronder: Hoe je verborgen berichten toch kan weergeven: Via de Messenger App. Open de app en klik op het Settings.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts