dinsdag 16 juli 2019

Messenger bericht verwijderen na 10 minuten

Uiteraard kan dit niet altijd en zomaar, zo kun je de Messenger berichten alleen maar minuten na het verzenden verwijderen en zal de ontvanger altijd zien dat er een bericht gewist is. Het wissen kan in een persoonlijke chat, maar ook in groepsgesprekken. Met de update wordt het mogelijk om berichten te verwijderen die je de. Een simpele “Coming Soon” is daar de oorzaak van. Zo werkt het verwijderen van Messenger -berichten.


Messenger bericht verwijderen na 10 minuten

Om een bericht te verwijderen druk je met een long. Voortaan hoef je een bericht niet meer binnen minuten in te trekken. Deze kan je nu gewoon verwijderen. WhatsApp bericht verwijderen kan langer.


Ook foto’s en andere documenten kan je alsnog verwijderen. Nadat je het bericht verwijderde. Stel een persoonlijke vertraging in. Kies een bepaalde tijdsduur - minuut, minuten , minuten , etc.


Messenger bericht verwijderen na 10 minuten

Kan ik een bericht of zelfs volledige chathistorie verwijderen ? Je krijgt tien minuten de tijd om een bericht te verwijderen. Via de browser krijg je drie puntjes te zien waarna je een bericht kunt verwijderen. Daarin een bericht verwijderen is super simpel. Bij Messenger is er iets gelijkaardigs toegepast.


Je hebt nu tot tien minuten om berichten uit gesprekken te verwijderen. Als je na die tijd nog een bericht wil verwijderen , dan gaat, zoals voorheen, alleen jouw kopie weg. De nieuwe functie is bijvoorbeeld handig wanneer je bericht aan de verkeerde persoon is geadresseer veel spelfouten bevat of omdat je formulering beter kon. Je moet er echter wel snel bij zijn. Na tien minuten is je verzonden bericht definitief: je kunt het dan niet meer verwijderen en de inhoud is voor iedereen zichtbaar.


Gelukkig komt de app nu met een oplossing: je kan voortaan berichten verwijderen. Na de laatste update van Messenger kan je verzonden berichten verwijderen. Gute Idee, fanden wir – und zeigen hier, wie das.


Dat kon eigenlijk al langer maar dan verdween het bericht enkel bij jezelf. Nu kan je kiezen om een bericht ook in te. Eén jaar na Blind Getrouwd stappen Line. Verwijderen kan binnenkort. Dit betekende dat je je wel heel snel moest bedenken en het bericht moest verwijderen.


Berichten kunnen tot meer dan een uur verwijderd worden. Sinds kort kun je je lange excuusberichtjes besparen. Zoek en houd het doelbericht ingedrukt. Daarmee kun je tot zeven minuten na het versturen een bericht verwijderen voor zowel zender als ontvanger. Je doet dat door je vinger op de zere boodschap te houden, letterlijk, en te wachten tot de uitgebreide opties naar boven komen.


Daar staat ook de prullenbak bij, en die verwijdert dan het bericht aan twee kanten. Zelf na hem verwijderd te hebben en weer toegevoegd te hebben staat alles er nog. Als ik een regel ingedrukt houd staat er “opgeslagen” en wanneer ik dit nog een keer op dezelfde regel doe staat er “niet opgeslagen”.


Maar er veranderd niks. We hebben er even op moeten wachten, maar het is eindelijk zover. Een paar minuten duren en pakken die u wilt afdrukken. Whatsapp maakt het mogelijk om dat appje dat je per ongeluk verstuurd hebt. Stap 3: Hier kiezen we te klikken op de optie Archief uw berichten verwijderen uit de lijst.


Ontvangers krijgen een melding waarin staat dat een bericht is verwijderd. Je wordt dus min of meer gedwongen om de losse messenger app te installeren als je die functionaliteit wilt blijven gebruiken. Gebruikers krijgen de mogelijkheid om een verzonden bericht binnen minuten na verzending te verwijderen. Bovendien kan een bericht zich na ontvangst vanzelf verwijderen.


Ben je te laat, dan lukt. Wereldwijd maken meer dan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts