maandag 26 maart 2018

Okergeel combineren kleding

Opeens zie je overal warme geeltinten zoals okergeel , goudgeel en mosterdgeel in kledingwinkels. Het zijn echte trendkleuren momenteel. Elke herfst zien we ze opeens weer volop opduiken in de modecollecties.


Okergeel combineren kleding

Warme kleurtypes kunnen deze kleuren moeiteloos combineren met hun kleuren. Voorheen werd deze kleur gezien als echte herfstkleur, maar tegenwoordig past deze geeltint uitstekend bij de kleurrijke trends. Juist omdat okergele mode warmte uitstraalt, is kleding in deze kleur gemakkelijk te combineren met diverse andere kleuren. In combinatie met zwart en bruin maakt de kleur een romantische en stijlvolle indruk. Wat een leuke en handige tips voor de kleur geel.


Ik draag deze kleur zelden. Geel met lavendel lijkt me heel mooi en geel met warmgrijs. Als je dan nog wat wit ergens in je outfit of de print laat terugkomen maak je jouw outfit nóg frisser! Hoe kan je dit het beste combineren ? Dit jaar zijn er veel verschillende kleuren geel.


In dit seizoen zien we heel veel okergeel en mosterdgeel. Kleuren in je outfit combineren. Soms is het moeilijk om te bepalen welke kleuren je nou bij dat groene shirt moet dragen of die ene blauwe rok.


Welke kleuren kun je goed met elkaar combineren ? Een mooi shirt gekocht in een opvallende kleur? Heel leuk, maar thuisgekomen gebeurt het weet hoe vaak dat je vertwijfeld voor je kledingkast staat: Wat past er nu mooi bij deze kleur? Het leuke is dat we deze kleur al eventjes zagen in de interieurtrends: okergeel is bijvoorbeeld perfect om te combineren in de urban jungle trend.


Dat geldt overigens ook voor jassen: urban jungle jassen, zoals groene jassen of jassen met een mooie bladerenprint. Shirt van het merk Habella in een warme najaarstint okergeel. Het shirt laat zich gemakkelijk combineren. Het maakt tinten als wit, grijs en zwart behaaglijk en uitnodigend.


Okergeel en mosterdgeel combineren. Het is een kleur met een warm retro gevoel. REDMOND REGULAR FIT POLOSHIRT - okergeel poloshirt met een iets ingenomen taille zonder in te leveren op de bewegingsvrijheid. Deze kleur laat zich gemakkelijk combineren en kan op de koudere dagen gecombineerd worden met een vest of heren trui. Deze trend zet zich naast kleding ook door in woonaccessoires.


Okergeel combineren kleding

Je kunt zeggen dat we in een échte okergeel -epidemie zijn beland. Maar, hoe te combineren ? De makkelijkste manier om okergeel te combineren is grijs of zwart. Dus een okergeel tasje bij een grijs jurkje of een okergele blouse op een zwarte broek. Vergelijkbare zoekopdrachten voor jas okergeel. Info over jas okergeel.


Resultaten van zoekmachines! Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken om o. Op zoek naar kleding voor een eigentijdse, frisse uitstraling? Onze collectie is altijd geïnspireerd door de trends van het seizoen. Wij kiezen prints, patronen en modellen die op dit moment in de mode zijn.


Met kleding uit onze collectie bepaalt u zelf wat u wilt uitstralen. U vindt zowel chique als vrijetijdsoutfits in de webshop. Bestel kleding online bij de beste webshops.


Qua kleuren wilde ik de herfst wat meer in huis brengen. Mijn herfstkleur voor op de muur in de woonkamer had ik een half jaar geleden al uitgekozen: okergeel. Een typische herfstkleur die zorgt voor een warme sfeer in huis. Je kunt okergeel goed combineren met natuurtinten zoals grijs, zwart of wit. Er zijn zoveel tinten geel - citroengeel, vanillegeel, neongeel, okergeel , goudgeel - ook jouw tint geel zit daartussen!


Gele dameskleding- shine on! Kopen en verkopen op 2dehands. Door de vele kleuren is hij makkelijk te combineren. Dit heerlijk okergeel gekleurde Gemma Ricceri vest past natuurlijk overal op!


Altijd handig in je garderobe omdat het overal mee te combineren is. Het model draagt normaliter maat S.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts