maandag 19 maart 2018

Durbuy groep

Adventure Valley zorgt voor een bijzonder aanbod aan in- en outdooractiviteiten voor jong en oud in de prachtige natuur van Durbuy. Op wandelafstand van het park bevinden zich kwalitatieve verblijven (zoals glamping, chalets, vakantiewoningen,.) voor een heerlijk weekendje weg. Ben je op zoek naar een plek die activiteiten aanbiedt voor groot en klein? Waar je alle ingrediënten vindt om er een gezellige familie-uitstap van te maken? Een prachtige speeltuin met een groot terras, klimavonturen, mbt, een tubing slide en zoveel meer?


Durbuy groep

Op de Ourthe kunt u heerlijk kajakken tijdens warme zomerdagen. Durbuy (French pronunciation: ) is a Walloon city and municipality located in the Belgian province of Luxembourg. The “smallest town” on earth, Durbuy , is just hours from Brussels.


With a population of 50 Durbury has maintained its charming medieval setting, another Belgium village to relax and enjoy the beauty of history. We ontvangen jullie graag één van onze hotels, vakantiewoningen, groepsverblijven of op onze glamping. De regio van Durbuy , een magische en onvergetelijke ervaring. In het centrum van deze wandelsta vindt u ons smaakvol ingericht gastenhuis. Bent u een koppel of een groep van personen, we ontvangen jullie met veel plezier.


Eigentijds vakantiehuis in Durbuy voor comfortabele vakantie in groep Moderniteit, gezelligheid en ruimte troef in deze vakantiewoning van sterren die personen kan ontvangen. Het bijzondere aan dit vakantiehuis is de ZOUTGROT : een unieke therapeutische ruimte ! Gelegen te midden van een prachtig natuurreservaat. Situé à Durbuy , à seulement km du marché de Noël, le Petit comme Durbuy propose un hébergement avec une terrasse et une connexion Wi-Fi gratuite. Nous avons apprécié le confort, la décoration, la propreté, la cuisine où tout était prévu.


De beste restaurants in Durbuy , België. Lees TripAdvisor-reizigersbeoordelingen van de beste restaurants in Durbuy en zoek op prijs, locatie en meer. Wat te doen in Durbuy , België.


We schrijven juni en spelen voor de maand mei. Jaap van Duijn, onze regelaar vandaag, stuurt de groep naar Oosterhout, het landgoed Bergvliet. Find what to do today, this weeken or in November. Le Durbuysien is located in Durbuy , a few steps from Durbuy Christmas Market.


Free WiFi is available and private parking can be arranged at an extra charge. Wilt u gezellig met een groep naar de Belgische Ardennen? Wij bieden u prachtige groepsaccommodaties aan in de Ardennen. Als groep kunt u ook bij ons een tussenstop inplannen.


Durbuy groep

Diverse wandelgroepen, motor, brommer en autoclubs hebben op ons terras al van een tussenstop genoten. U dient dit wel vooraf aan te geven in verband met het uitserveren van de lunch. Durbuy (Derbu en valón) es una ciudad y municipio (commune) francófona de la provincia belga de Luxemburgo, en la región valona. La superficie total de la comuna es 15km², lo que convierte a Durbuy en una de las comunas más extensas de Bélgica.


Durbuy is één van de toeristische trekpleisters in Wallonië. Jaarlijks trekt de van oorsprong Middeleeuwse sta die (volgens de inwoners) bekendstaat als de kleinste ter werel duizenden toeristen. Durbuy biedt verschillende activiteiten voor jong en oud: Het Labyrint is een uniek avontuur waar iedereen zich in kan verdwalen. Groepshuizen in de Ardennen.


Geen huizen met luxe en comfort, maar huizen voor tot personen met een goed ingerichte keuken, schoon en goed sanitair en een strakke en eenvoudige inrichting. Finde auto van jetzt bei kensaq. Wie echter in het winterseizoen op vakantie gaat naar Durbuy die zal zeker tegen aantrekkelijke prijzen moeten kunnen boeken, met uitzondering van de kerstvakantie.


Wil je kamperen of ben je met een grotere groep ? De kans dat je dan in de stadskern van Durbuy iets vind is vrij klein. Welkom in Durbuy aan de oevers van de Ourthe in het hart van de groene Belgische ardennen op een dik uur rijden van Brussel. In een mix van authenticiteit en modernisme ontvangen wij u graag voor een gastronomisch diner of verfijnde hap, voor uw familiefeest of seminarie, voor een romantische tête-à-tête of sportieve uitstap met vrienden.


De schitterende omgeving van Durbuy nodigt uit tot lange wandelingen, met of zonder begeleiding, fietstochten, rustig met een toerfiets of avontuurlijk met de mountainbike en zelfs ritten te paard. Ook is de streek rond Durbuy uitstekend geschikt voor het zogenaamde geocaching, een moderne vorm van schat zoeken. Wij vergelijken het aanbod van álle outdoor-aanbieders in de héle Ardennen. U bent niet afhankelijk van één bedrijf, maar wij selecteren uit alle mogelijkheden de beste optie voor u.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts