donderdag 29 maart 2018

Eraan of er aan herinneren

Eraan of er aan herinneren

Het was een hotelkamer met alles erop en eraan. In andere gevallen schrijven we er aan in twee woorden. Er en aan zijn dan woorden die tot een verschillend zinsdeel behoren. Door hem eraan te herinneren wat hij mist als hij de deal niet aanneemt.


Ook is het belangrijk eraan te herinneren waarom deze informatie zo noodzakelijk is. Maar er waren momenten dat ik beide kanten eraan wilde herinneren dat dit fictie was. But there were times when I wanted to remind both sides that this was fiction. Er zijn veel combinaties mogelijk met - er en een voorzetsel. Als er dan nog heel veel andere woorden in de zin staan, vraag je jezelf vast wel eens af: ‘Moet het wel aan elkaar vast?


Dutch Ik wil de Commissie eraan herinneren dat Ierland een eiland is binnen de Gemeenschap. Biedt nieuws, weetjes en advies. Word lid of donateur: zie de site! Er moet een wederkerend voornaamwoord bij, in dit geval ons: ‘Wij herinneren ons haar als een bevlogen docente. In de betekenis ‘herdenken, terugdenken aan ’ is zich herinneren juist.


Ook in de betekenis ‘onthouden hebben’ is het een wederkerend werkwoord. De twee hoofdregels voor het aan elkaar of los schrijven van er (en hier, daar en waar) en een voorzetsel zijn:. Er wordt vaak aan een voorzetsel vast geschreven: eraan gewend zijn, erbij zijn, ervoor kiezen, enz.


Our new desktop experience was built to be your music destination. Et je vais faire bonne figure sur ce registre et leur rappeler ce qui compte vraiment. Hem eraan herinneren met wie hij te maken heeft. Wij willen u eraan herinneren dat er geen parkeergelegenheid is bij ons paviljoen.


Wel zijn we goed bereikbaar met de fiets en kunt u bij het transferium gratis parkeren. You can add location information to your Tweets, such as your city or precise location, from the web and via third-party applications. Of wij in Unicorns geloven? Voor jou is moslim gelijk aan de.


Niet alleen de littekens herinneren er telkens opnieuw aan , ook is hij voorlopig niet uitbehandeld. Onlangs is zijn rechter hielbeen en voet gereconstrueerd en zijn pijnlijke knie vraagt opnieuw om een kijkoperatie. Nog even eraan herinneren dat er zaterdag geen activiteit is, aangezien de leiding op leidingsweekend is! Met een tas vol spullen stond hij aan de deur. Hij wilde toch weer iets laten schilderen om zijn opa te herinneren.


Eraan of er aan herinneren

Al eerder schilderde ik zijn geboortegrond aan de haven van Vollenhove en ook zijn opa in een botter op de Zuiderzee, maar nu wilde hij graag een schilderij waarop de bewaarde spullen die hem aan zijn opa herinnerden, een plaats zouden krijgen. Deze woorden herinneren me eraan hoe dankbaarheid eigenlijk een gevolg is van het verwerken van emoties⠄ ⠄ Ik schreef de woorden vandaag aan iemand die. Mogen wij u er aan herinneren te stemmen bij De Rabobank Clubkascampagne? Op welke club u ook stemt, laat uw stem niet verloren gaan! Ook om mezelf te herinneren dat geluk in de kleinste dingen zit, elke dag opnieuw!


Het lijkt me leuk om heel mijn blog over een jaar of weer eens te lezen en dan te kijken hoe ik er dan over denk. Voor geluk heb ik niet veel nodig, althans geen dure auto of een overvolle bankrekening. Nee, in die betekenis wordt houden aan weleens gebruikt in België, maar het is er geen standaardtaal. In de standaardtaal zijn onder meer prijs stellen op (of: op prijs stellen), eraan hechten en erop staan gangbaar. Op mijnwoordenboek kun je eenvoudig Werkwoorden vervoegen in het Nederlands, Frans, Duits, Engels en Spaans.


Breng uw familie en vrienden op de hoogte van uw medicatieschema, zodat ze u eraan kunnen herinneren. Maak een gewoonte of routine van het nemen van uw medicijnen, zodat u er zeker aan denkt, bijvoorbeeld tijdens het tandenpoetsen, het ontbijt of het avondeten. Vergeet uw medicijnen niet mee te nemen wanneer u weggaat. Ge moet u eraan herinneren te bidden voor de zwakken, voor degenen die veel problemen moeten oplossen of die beproefd worden door de ziekte. Vous devez vous rappeler de prier pour les faibles, pour ceux qui ont beaucoup de problèmes à résoudre ou qui sont éprouvés par la maladie.


Er blijven vragen komen en ik heb zin om ermee aan de slag te gaan. We zijn ervan overtuigd dat theologische bagage belangrijk is voor het leven, voor kerk-zijn en voor je gezin. Theologie heeft een bescheiden, maar hier en daar sturende rol. Mevrouw Bloch von Blottnitz, ik wil u eraan herinneren dat het punt in kwestie op de agenda werd ingeschreven in de wetenschap dat mevrouw Bjerregaard misschien niet op tijd aanwezig zou zijn, aangezien zij aan een belangrijke bijeenkomst van de Raad moest deelnemen.


Eraan of er aan herinneren

En toen ging ik aan mijn nagels frunniken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts