woensdag 21 maart 2018

Bloemschikken voorjaar

Stap-voor-stap DIY voorbeelden voor bloemschikken in het voorjaar Handige printbare werkbladen Ga naar de website! Toggle navigation GroeiBloei. Nelleke Bontje 9views. Green your day 20views.


Voorjaar onder glazen stolp - Duration: 2:28. Letop: Openingstijden van de showroom zijn vanaf augustus tijdelijk gewijzigd. Bloemschikken : verticale schikking voor in het voorjaar. Lees meer IJzerframe op voet met een voorjaarsstukje met rozen, berkentakken en hebe. We moesten een voorjaarstaart maken met rozen, anjers, helleborus en wax.


Waar ik om mijn bloemen ging. De gevorderdengroep van donderdagavond heeft in lessen opnieuw een enorme creativiteit laten zien! Als je gaat bloemschikken in de herfst heb je volop mogelijkheden om de mooiste stukken te maken. Voorbeelden (DIY) Hou je van bloemschikken ? Maak zelf de mooiste bloemstukken met deze handige stap-voor-stap DIY voorbeelden.


Je kunt de werkbladen uitprinten en bewaren. Neem dan nu een abonnement en geniet van een uitzonderlijke korting. Crobabladeren met decospelden. Het eerste kaarsje is aan. Als gediplomeerd bloemiste geeft Willeke workshops bloemschikken.


Gezellig aan de slag met vrienden, buren of familie! Wilt u deelnemen aan een workshop? Volg dan een workshop bloemschikken in Steenbergen!


De workshops zijn volledig verzorgd en worden gegeven in de bedrijfsruimte aan de hoofdweg te Steenbergen. Eigenlijk is iedere periode geschikt om te bloemschikken , maar vooral de herfst is echt een perfecte tijd. CRKBO (Centraal Register Kort Beroepsonderwijs) erkend.


Door dit kwaliteitsstempel ben je verzekerd van een opleiding die voldoet aan de allerhoogste kwaliteitseisen. Opgeven voor de workshop bloemschikken kan telefonisch of per e-mail bij onze receptie via tel. Onderstaande bloemschiklessen zijn enkel bestemd voor de leden van KVLV Geel Punt. Mensen die graag bloemschiklessen volgen kunnen terecht bij de gepassioneerde lesgeefsters van Lobelia te Geel, waar ook ikzelf lesvolg en heel wat inspiratie uit put voor mijn eigen bloemstukken.


Pasen Middelpunt Festival Versieringen Bloemen Versieringen Paastafel Bloem Ontwerpen Bloemstukken Bloemen Design Pasen. Een leuke manier om creatief bezig te zijn! We kunnen voor u ook een workshop op maat maken, zelfs met een heerlijke lunch of diner! Leuk voor een avond met collega’s, vriendinnen of vrijgezellenfeest! Wij denken graag met u mee!


Elke maand geven we weer een andere workshop bloemschikken afhankelijk van het seizoen, we zullen u blijven inspireren! Zo zijn er in het voorjaar workshops bloemschikken met voorjaarsbloemen én zijn er workshops speciaal voor Pasen. Workshop, waarin u verschillende technieken van het bloemschikken leert. U maakt uw zelfgemaakte bloemstuk aan de hand van bijgaande foto’s.


Bloemschikken voorjaar

U kunt kiezen welke ondergrond u gebruikt: een vaas, bloempot, bord of taartschaal (s.v.p. meenemen). Al het overige materiaal zoals groen, bloemen etc. Workshops bloemschikken. Bekijk meer ideeën over Easter, Floral.


Houdt u van mooie bloemen en gezelligheid? Dan bent u van harte welkom bij deze leuke, leerzame workshops. Creatief met natuurlijke bloemen en materialen.


Bloemschikken voorjaar

De workshop is een originele en creatieve manier om als familie, vrienden of collega’s samen aan de slag te gaan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts