woensdag 21 maart 2018

Gratis merknaam checken

Met deze gratis online tool kun je controleren of jouw merk beschikbaar is en aan alle eisen voldoet om niet geweigerd te worden. Ontdek gratis voor registratie of jouw merk beschikbaar is en aan alle eisen voldoet door het hier online te controleren. Vul je merknaam in, dan checken wij de beschikbaarheid en krijg je een analyse of het merk aan alle wettelijk gestelde eisen voldoet of niet. Ontdek hier online of jouw merk beschikbaar is en aan alle eisen voldoet om niet geweigerd te worden.


Gratis je merknaam checken ? Volg ons op social media. Twitter Actuele ontwikkelingen. Vermijd hoge kosten en weigering als je jouw merk wil beschermen in de Benelux, Europa of wereldwijd en start met onze gratis check. Het is dus zaak uw handelsnaam, merknaam en logo te beschermen.


Zodat u kunt optreden tegen iemand die ze namaakt of er misbruik van maakt. Met een inschrijving bij de Kamer van Koophandel of de Kruispuntbank en het registreren van uw domeinnaam bent u al een eind op weg. Maar hiermee heeft u uw handelsnaam of logo nog niet als merk beschermd. Beschikbaarheidsanalyse: U krijgt van ons te horen of de beoogde merknaam al is geregistreerd.


Onderzoek op basis van de eisen: We zullen ook uw merknaam checken op basis van de geldende eisen vanuit het merkenrecht. Nadat jouw merk is vastgelegd is het verstandig om dit merk ook te bewaken. Wij vinden merkbewaking zo belangrijk, dat je (in principe) bij een nieuwe merkaanvrage een jaar gratis merkbewaking ontvangt.


Is uw merk te registreren? Merkregistratie checken ? Vraag nu een gratis merkonderzoek aan. Hoe kun je een merknaam vastleggen? Je kunt je merknaam registreren.


Ofwel: Hoe kan je een merkregistratie checken. DUTCH Algemeen: Martisz Legal Office: h. Vaak is de bedrijfsnaam gedeponeerd bij een merkenbureau. Ook hiervoor geldt dat je via onder andere het Benelux Bureau voor de Intellectuele Eigendom (BBIE) kunt checken of een bedrijf zijn naam heeft gedeponeerd als bedrijfs- of merknaam. Is het checken succesvol verlopen en blijkt het mogelijk om je eigen domein te registreren? Welke domeinnaam wil jij aanvragen?


Check je opties in de domeinchecker. Daarna kun je jouw domein direct registreren. Ontdek hoe merkregistratie in de Verenigde Staten werkt en of het merk daar beschikbaar is, waardoor de registratie in Amerika soepel verloopt en slaagt. Kan ik ergens gratis opzoeken of een merknaam beschermd is? Als een merknaam -domeinnaam bestaat, betekent dit nog niet dat de merknaam beschermd is.


Als blijkt dat jouw merknaam juridisch gezien niet onderscheidend genoeg is kun je er voor kiezen om een grafisch element aan je merk toe te voegen. Het onderscheidende karakter van jouw merk komt dan voort uit dit grafische element. Dit kan zijn het toevoegen van een logo aan je merknaam of een bijzondere weergave van je merknaam. Om teleurstellingen te voorkomen bieden wij je gratis een eerste indicatie van de merkenrechtelijke positie van de nieuwe bedrijfs- of productnaam aan.


Heeft de naam voldoende onderscheidend vermogen om als merk geregistreerd te worden? Heb je een geweldig idee voor een website of een bedrijf, maar ontbreekt de perfecte naam nog? Gebruik dan deze gratis domeinnaam generator! Een bedrijfsnaam verzinnen kan behoorlijk lastig zijn, maar nu niet meer. Nu vraag je je misschien af: hoe werkt dit?


Gewenste domeinnaam registreren ? Domeinregistratie pagina. Bespaar jezelf van schaamte van beschuldigd van toevallige plagiaat. Hoewel de betaalde functies van Plagiarisma zijn beter en u aanpassen, met behulp van de gratis abonnement voor zuiver duplicate content scannen is goed genoeg voor je. Start met een gratis onderzoek.


Voorafgaand aan iedere merkregistratie wordt door onze juristen altijd gecheckt of je naam niet te beschrijvend is om als merk geaccepteerd te kunnen worden. Tevens wordt er altijd een identiek naamsonderzoek in de Benelux of EU merkenregisters gedaan, daarin wordt gekeken of het merk al is geregistreerd voor. Futureweb, voordelige webhosting met domeinnaam vanaf 5GB voor euro.


Ondersteuning voor SSL, PHP, MySQL en inclusief e-mail, IPvtoegankelijk. Een merknaam moet onderscheidend zijn om de producten en diensten van een onderneming aan te kunnen duiden. Een beschrijvende merknaam wordt direct geweigerd. Maar als je eenmaal een merk hebt kun je optreden tegen een partij die gebruik maakt van een jonger, gelijkend merk of een gelijkende handelsnaam voor soortgelijke producten of diensten.


Ook kunt u online een offerte aanvragen of een gratis merkonderzoek doen. Met behulp van dit gratis merkonderzoek kunt u uw merknaam checken bij de instantie voor de registratie van merknamen. Ook wordt zo de beschikbaarheid gecontroleerd van de merknaam die u voor ogen heeft.


Er bestaat geen toverformule om een goede bedrijfsnaam te bedenken. Maar laat dat geen excuus zijn om niet zelf aan de slag te gaan. Een goede naam voor je zaak bedenken is een kwestie van experimenteren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts