woensdag 21 maart 2018

De landelijke luisterlijn

De landelijke luisterlijn

Je kunt ook chatten of mailen. Join LinkedIn today for free. Wanneer je ergens anoniem over wilt praten, luisteren wij. We denken met je mee, staan even naast je. Met tijd en aandacht voor jouw verhaal.


De landelijke luisterlijn

Om elkaar te ontmoeten, nieuwe kennis op te doen en ervaringen uit te wisselen. Vanuit locaties door het hele land voeren zo’n 1. Deze vrijwilligers worden opgeleid en begeleid door. In het hele land werden. Het anoniem luisterend oor, aangeboden door vrijwilligers, valt onder informele zorg. De landelijke luisterlijn , waar vrijwilligers dag en nacht een luisterend oor bieden, maakt zich zorgen.


De lange wachtlijsten verergeren niet alleen psychische klachten, de drempel om psychische hulp te zoeken wordt hoger, zo blijkt in gesprekken. Wilt u een anoniem luisterend oor? Dat kan dag en nacht per telefoon, e-mail en op dagdelen per chat. Zuid-Holland zuid en midden, o. Dordrecht, Gouda, Rotterdam en Spijkenisse.


U kunt dus rekenen op een gedegen training en goede begeleiding tijdens het werk. Amsterdam en omgeving, Nederland. Je bent er even voor de ander door te luisteren, vragen te stellen en gedachten te ordenen.


Prinses Beatrix heeft de nieuwe naam woensdagmorgen onthuld tijdens een bijeenkomst in het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid in Hilversum. Sensoor, de landelijke luisterlijn is dag en nacht, het hele jaar door, bereikbaar voor mensen die behoefte hebben aan een vertrouwelijk gesprek. Dit komt deels door de groeiende wachtlijsten in de GGZ. Maar ook mensen die eenzaam zijn en een ‘praatje over de heg’ missen bellen steeds vaker.


De landelijke luisterlijn

Zylah Petrona BSc Psychology student, Leiden University. Luisteren is de kerntaak van de de hulpdienst. Gå med i LinkedIn utan kostnad. Bij jou kunnen mensen op verhaal komen, anoniem en veilig.


Ze voelen zich gehoor gesteund en soms. Functie-informatie: Sensoor de landelijke luisterlijn is dag en nacht bereikbaar voor een anoniem, vertrouwelijk gesprek. Voor de telefonische- chat (en e-mail) hulp, zoekt Sensoor mensen met ruimte in hoof hart en agenda. De nachtdienst vraagt natuurlijk meer van je dan een dagdienst. Toch zijn het juist de verhalen in de nacht die dit werk speciaal maken.


Knooppunt Mantelzorg Overbetuwe. View Rient Ploeger’s full profile. Your colleagues, classmates, and 5million other. Profiel weergeven Profielbadges weergeven Vergelijkbare profielen weergeven.


Via de telefoon, een op een gesprekken met jongere en oudere mensen uit alle lagen van onze. Den Haag en omgeving, Nederland. Maak jij binnenkort het verschil? Via telefoon, chat en e-mail.


Jouw verhaal staat bij Sensoor centraal. Of je nu belt, chat of mailt, de vrijwilligers van Sensoor hebben aandacht voor je en denken met je mee. Reden voor de naamswijziging is om.


Volgens Sensoor heeft de stijging vooral te maken met de oplopende wachttijden in de GGZ.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts