woensdag 22 februari 2017

Horeca te koop west vlaanderen

Horeca te koop west vlaanderen

We hebben koopwoningen voor je zoekopdracht café west vlaanderen , met prijzen vanaf € 99. Scheldewindeke - U-vormige hoeve TE KOOP die kan omgebouwd worden tot een BB Zeer mooie en rustig gelegen authentieke U-vormige hoeve met een bruikbare vloeroppervlakte van ca 3m², gelegen op ee. We hebben huurwoningen voor je zoekopdracht horeca west vlaanderen , met prijzen vanaf € 570. Handelspanden, winkels,. Immo Proxio, het aanbod van vastgoed makelaars op één website.


Horeca te koop in Roeselare. Te koop of te huur aangeboden: Casco of casco plus horecalocatie voor het realiseren van een hotel inclusief restaurant en groot terras! Ontdek op Zimmo het grootste aantal immo zoekertjes in België. HORECA VLAANDEREN beschikt over een uitgebreid gamma aan diensten en financiële voordelen.


Maar het paradepaardje is de juridische kennis. Kopen en verkopen op 2dehands. Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund.


Horeca te koop west vlaanderen

YOUNG CHEFS TEAM SCOORT MET KEER ZILVER OP CULINARY WORLD CUP IN LUXEMBURG - Duration: minutes, seconds. Te koop : commercieel pand ingericht als ijssalon, gelegen op de dijk met frontaal zeezicht. Ijssalon met zitplaatsen in de zaak en een terras gelegen op de dijk van Middelkerke, op enkele.


Over te nemen volledig ingerichte zaak einde huur contract. Of heeft u interesse in een pand dat geschikt zou kunnen zijn als BB. Ontdek wat te doen vandaag, morgen, dit weekend of later. Goed draaiend hotel met mooie bezetting op een strategische, centr.


Maak een e-mail alert aan op basis van. Daarin kaarten ze bijvoorbeeld de afschaffing van de vestigingswetgeving aan. Iedere partij kreeg ook de kans om hun visie op de horeca te verwoorden. West - Vlaanderen -Kust. Prijs: Niet meegedeeld.


Contacteer Turner, experts in bedrijfsvastgoed. Het pand omvat kamers met ieder een eigen badkamer en een privé-appartement. Verder zijn er verschillende ontspanningsruimtes (leeshoek, living, …). Ook bouwgrond te koop kan interessant klinken voor jou.


Gent is een belangrijke stad voor de industrie en handel. De ideale plaats dus om een nieuw bedrijf op te richten. Denk dan zeker eens aan onze gronden te koop in Brugge, Kortrijk of Roeselare.


Ontdek hier het volledige aanbod aan tweedehands artikelen of plaats zelf een zoekertje! Woningen, appartementen, garages, gronden,. Immo-Café: horecazaken te koop , te huur of over te nemen.


Vul hierboven uw e-mail adres in en klik hier. We sturen het vervolgens naar uw mailbox. Klik op een dossier om uitgebreide informatie te zien over handelsnamen, branchecode, rechtsvorm, publicaties en openbare verslagen. Immo Locanto woningmarkt Belgi Ik zoek een woning of appartement te huur voor volwassene en kinderen tot eind mei of.


Te huur gemeubelde studio west vlaanderen - Trovit Vind wat je zoekt voor de beste prijs: huurwoningen in provincie west - vlaanderen. Te koop te huur gratis ruilen oost west - vlaanderen has 8members. Regio verplicht Vraagprijs vermelden, indien je niks weet zet er. Is werken in de horeca uw passie? Droomt u ervan ooit uw eigen café, restaurant, brasserie of broodjeszaak te openen?


Sla je slag op de Kleding Outlet Beurs in de Brabanthal te Leuven! Meer dan winkels en boetieks verkopen hun overstocks aan merkkleding tegen outletprijzen. Blader hieronder door ons actuele aanbod horeca objecten in Zeeland en omgeving. Deze hebben we zowel te koop als te huur.


Vragen of heeft u een bepaald object op het oog in Zeeland? Neem dan contact op met een van onze horecamakelaars. Dagen geleden Noord Hollands Industrieel Erfgoed in de schijnwerpers Diverse eigenaren hebben opgeroepen hun pand van de lijst te halen.


Horeca te koop west vlaanderen

Dit trendy en hip event- en cateringbedrijf is ideaal voor wie zijn klanten een onvergetelijke culinaire ervaring wil bezorgen voor een bedrijfsevent of privefeest.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts